Ny billedvæg i hall'en

Nyt familiemedlem på vej…

 

Endelig kan vi udvide familien her i Kolding, Ginger skal have en lillesøster, men hold nu op hvor har det været et projekt, aldrig havde jeg troet det skulle være så svært at finde en kattekilling. Jeg troede det var noget man gav væk. Jeg blev klogere!

Da jeg købte huset i Dragør fulgte vores kat Ginger med, hun er nu 8 år. Jeg havde ellers ikke haft planer om et kæledyr og sagde kun ja tak fordi den var sød, dejlig vamset, langhåret og flot, og fordi de sagde det var en udekat jeg bare skulle stille mad frem til, så passede den egentlig sig selv. Ohhh well, mage til luksusdyr skal man da lede længe efter. Én gang, den første nat, kom den hjem med en fulgleunge den havde smidt på køkkengulvet, for lige at vise os at den godt kunne, eller som en velkomstgave. Siden da har den ikke løbet eller fanget noget som helst, den er meget mere til at slænge sig på ryggen foran pejsen eller i sofaen, og vil helst kæles af Troels som hun hopper op i sengen til, eller Emilie. Hollie Nolia knuselsker den kat, det gør vi allesammen, men den gider hende altså ikke rigtig. Den flygter når hun kommer, fordi hun jo vil kæle og kramme, og det gider Ginger ikke med Hollie. Det har gjort til ondt på hende og på mig at overvære.

 

 

Derfor har vi ad flere omgange talt om en kattekilling, men det er aldrig blevet til noget, men nu hvor vi har masser at tid til sådan en lille uldtot kan falde til her hos os, skal det være. Ginger passer sig selv, den går ind og ud af kattelemmen og når vi ikke er hjemme fodrer vores rengørring eller venner hende, så det har aldrig været noget problem eller den mindste udfordring, at få det til at hænge sammen. En hund derimod, det ville aldrig fungere. Den nye kat kommer også til at bruge kattelem, når den er gammel nok og faldet til, selvom jeg har fundet ud af dybt kriminelt at lade en kat strejfe. Det er nok meget godt at begge vores naboer har katte, der ofte kommer over og siger hej så.

I kan tro jeg passer på med hvad jeg siger og viser på story, når det drejer sig om katte. Hvis I synes morpolitiet kan være vilde, så har I ingen i.n.g.e.n. idé om kattemafiaen! Jeg har været dage om at turde udgive det her, men skriver det fordi alle jeg har talt med, har set fuldstændig måbende på mig når jeg har fortalt hvordan de sidste måneder på kattejagt har været. De har nærmest ikke troet mig, så der må jo være mange der ikke ved det foregår sådan – here it goes…

Jeg kommer fra landet og er vant til der var mange killinger, faktisk at der var for mange, derfor var det noget af en øjenåbner for mig, at en kattekilling koster mellem 4-10.000 kr. og fanden galemig ikke må komme ud og skal være garanteret specialkost. Det står der nemlig oftest i kontrakterne (du læste rigtigt, der findes købskontrakter) at de kun sælges hvis der er indhegnet kattegård. Tænk sig, det vidste jeg ikke, jeg troede man anså det som værende synd at en kat ikke kom ud, derfor har jeg kun haft kat når jeg boede i hus (har haft kat tidligere). Hvilken osteklokke har jeg dog levet i? Det har været det vildeste projekt at finde en kat pga. efterspørgslen, jeg er sågar skrevet op til en der måske bliver født i rette køn og farve. Jo jo, jeg er jo endt med at være total med på den galej her, jeg har fået så mange gode ting at vide og der er så mange søde kattedamer der har tippet mig om alt muligt, jeg er helt flov over jeg ikke vidste. Dertil bruger jeg hvert fald mindst en time om dagen på at kigge på søde killinger på IG, den halve sammen med Hollie Nolia når hun skal sove, den næste halve når Troels er faldet i søvn.

Min drøm var en lysegrå British Longhar, altså det hedder naturligvis ikke “lysegrå” på kattesprog. Det hedder blå, lilla, sølv, chinchilla osv. Eller en hvid. Det var lidt skuffende for 7 årig, da jeg i noget tid havde talt om en lilla killing. Den er jo ikke lilla, lilla, for pokker! Men det har simpelthen været for svært at skaffe i den race, køn og farve, og så vi er åbenbart ikke en god nok familie at havne hos, mente flere. Ja jeg venter da nærmest bare på Dyreværnet kommer og henter Ginger. Når man tænker på vi både kan finde på at lukke katten ud og ikke umiddelbart ønsker at skrive under på hvilken kost vi har tænkt os at fodre den med resten af dens dage, så er det sgu lidt svært at blive godkendt. Jeg er jo fuldstændig ligeglad med hvilken stamtavle den kat har (shitstorm coming up!), om det så var en staldkat, men det har jeg fundet ud af er et fy ord. Jeg har mødt mere snobberi under min søgning efter kat, end jeg har i min tid som hestepige eller på en yacht i Monaco. Én person har i de måneder jeg har søgt, været venlig at sende mig videre til en anden, da hun ikke selv havde flere killinger. Andre, og det er faktisk ikke så få endda, andre har været “eeeeej jeg tror ikke der findes andre kvalitetskatte i Danmark, så skal du til udlandet”. Til udlandet??! Jeg bor i Jylland, her plejer at vrimle med katte. Jeg ved sgu ikke hvor de gør af dem nu om dage. Men hallelujah, vi er gode nok til hende her…

 

 

Det bliver derfor ikke en British Longhair, for lige pludselig dukkede der en lille bitte fin killing op, helt pjusket og dejlig, en klassisk perser der er klar til at bo hos os fra Mors dag, vi henter hende hjem om 10 dage. Hun er heller ikke grå, hun er det der hedder gylden tabby. Faktisk den farve jeg ønskede mig mindst, men da Hollie Nolia sad med den i armene, var der bare ingen tvivl. Vi kørte for nyligt til sjælland og hilste på den, Hollie sad på bagsædet og sagde “nu kommer jeg misser, nu kommer jeg over til dig”, hun har aldrig set en kattekilling i virkeligheden før, det havde jeg ikke tænkt over, så det var ret overvældende for hende. Denne er den mindste i et kuld på tre, så nuttet og puttesyg. Jeg kan helt ærligt ikke se forskel på en British Longhair og en klassisk Perser (undskyld hvis jeg fornærmer nogen), jeg synes de begge er enormt skønne. Jeg er blevet advaret om pelsen, men vi har to piger der glæder sig til at ordne den, Emilie har børstet hunden hos sin mor så meget at den måtte have dækken på, så jeg tænker vi nok skal komme igennem det. Mindre tid til iPad, det er helt genialt!

 

Er hun ikke sød?

Tips til at sammenføre hende med Ginger og andre gode ting til sådan et bette pus, modtages med kyshånd.

 

Jeg kan slet ikke beskrive hvor dejligt det var at overvære det her, at hun ikke blev afvist, men den bare puttede sig ind til hende. Åhhh hvor jeg håber den vil sove hos hende, for hun har været så misundelig over Ginger nogle gange hopper op i Emilies seng.

 

Den er lidt lysere end på billedet her.

 

Mor, kan vi ikke nok få hende her? ♥

 

 

 

 

 

Image Map

71 kommentarer

 • Line

  Og tænk sig at gi’ så mange penge for en kat og så være sikker på den ikke har en masse sygdomme. Og tak for der i vores nabolag ikke findes katte med sygdomme og andet som kan avles videre på. Samt katte som får kattekillinger igen og igen og som enten dør eller ender på et internat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg har sandelig ds betalt fuld pris for denne, med alt tilhørende af lægetjek, vacciner osv.

   Selv en staldkat kan køres til dyrelægen og gå det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Årrh en lille perser – vi har haft så mange af dem (farmoren var opdrætter – mega snobbet hobby 😂-og satte dem af hos os når de ikke kunne bruges til avl😂)
  De brugte flittigt kattelemmen uden problemer.
  Deres pels skulle selvfølgelig plejes men var så fin, for meget røg af udenfor.
  Når vi fik nye blev de i et rum (kan evt være Hollies værelse) i en kortere periode, så skal den heller ikke være alene og de kan knytte sig fra start. Ja det betyder kattebakken lige skal være der i starten men mon ikke det går hvis det gør de knytter sig?
  Ved os accepterede kattene bare hinanden. De fik lov til selv at vænne sig til hinanden.- det er ikke ligesom hunde. Men katte er så vidt jeg husker ikke flokdyr så de gider ikke altid andre kattes selskab i den grad de ligger sammen. Det skal I nok finde ud af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Haha hvor er det godt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Nårh hvor er den sød. Tillykke med jeres nye killing. Ha ha jeg har også en gang for 12 år siden købt en blå British Short hair og gav 4000 kroner for den! Sælgeren krævede at komme på besøg hjemme hos os før at vi kunne blive godkendt. Da vi så fik katten som var fuldstændig skøn og dejlig så viste det sig at hun havde hul i hjertet. Hun levede dog i 10 år og hun var noget så fin og god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   4000?? Røverkøb, jeg skulle gi 9.500 for en British 😳

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Ja men for 12 år siden alligevel 😀😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Vi har 3 katte. Vi har fået dem én ad gangen. Vi gjorde det, når der kommer en lille ny til kattefamilien, sad killingen i kattetransporten som vi satte på gulvet når vi kom hjem. Vi satte os ved siden transportkassen. Vores kat(te) kom hen til tranportkassen, som var lukket, snusede til den lille killing. Killingen følte sig beskyttet i kassen. Killingen blev i kassen indtil, vi følte de alle sammen havde fået snust nok til at de nu var klar til en rigtig Velkomst. Det har givet pote hver gang. Killingen var i kassen i Max 15-20 min, imens vi var ved dens side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Dichoe

  Hejsa ☺️Og bliv nu ikke ked af det når de ikke kan sammen – det kan være meget svært for en ældre kat når en ny kommer til – og fordi det er af modsatte køn giver det ikke nødvendig at den gamle vil godtage dette – men de kan måske ende med at være i samme rum med lidt god vilje og tålmodighed – grunden til dette at det er svært – er at katte har så stor forskelligheder på deres personlighed – så med mindre de ikke er vokset op sammen som killinger kommer de muligvis ikke til at ligge i ske eller lege ( jeg har haft katte i over 40 år )
  Mit råd for jer alle :
  Lad dem ikke være alene sammen det første lange stykke tid ( ca en mdr )
  Kæl meget med begge også gå hen og rør dem så duften fra ny kat og omvendt lander på deres pelse
  Også i sær hold øje med den gamle – at den ikke lige pludselig er væk længe fra huset ( den kan blive temmelig fornemmet så den finder en ( ny ) familie
  Ellers alt godt og held og lykke med dem begge 😻👏🏻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej🐱
  Lad Hollie være madmor…lad Hollie gi hende mad hver dag så siger min erfaring at hun nok skal blive glad og tryk ved Hollie…..og forhåbentlig også hoppe op i sengen hos hende
  Tillykke🐱????og heldig lykke med den lille nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej🐱
  Lad Hollie være madmor…lad Hollie gi hende mad hver dag så siger min erfaring at hun nok skal blive glad og tryk ved Hollie…..og forhåbentlig også hoppe op i sengen hos hende
  Tillykke🐱????og heldig lykke med den lille nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke med den nye killing, den ser så nuttet ud. Jeg fik som 5 årig en perser, den fulgte mig rundt og sov i min seng hver nat. De har et meget kærligt sind. Ginger ligner lidt en skovkat, sådan nogle har vi nu. Jeg har flere gange ført skovkatte sammen med killinger og det er hver gang gået så fint. Hvis hun er norsk skovkatte, så er de ret gode til andre dyr, det siger man i hvert fald om racen og også min erfaring.
  Husk stadig at vise den “gamle” kat opmærksomhed. Lad dem langsomt møde hinanden og så lad killingen få pauser i aflukket rum og gerne om natten også fx. hos Hollie Nolia. Børn har så godt af at voksne op med dyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hold nu fast hvis der er mere snobberi blandt ‘katte kliken’ end på en rideskole så er det vildt! 😀😀 anede ikke at man skulle give så mange penge på en kat, vi har altid fået fra en gård/rideskole. Men den ser godt nok sød ud, og når de har valgt hinanden, så skal det nok være et perfekt match. ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åhhh nu blev jeg så helt killinge skruk igen. Tak for det 😂
  Hold kæft hvor er den nuser 😍

  Eneste råd jeg vil give er, husk at give Ginger masser af opmærksom under sammenføring. Hun var der først, hun skal vide at hun ikke bliver glemt. Det kan man nemlig nemt komme til med sådan en lille uldtot i huset.
  Og bliv ikke ked af det, hvis det ikke lykkes. Det er desværre ikke alle katte som bare elsker hinanden ved første blik.
  Jeg havde 3 katte, har kun én tilbage, og hun er virkelig blomstret op, efter de 2 sure gamle “mænd” ikke er her mere. Det gør så list ondt i hjertet, at hun faktisk har haft det rigtig svært i 12 år. Men nu er hun dronning af huset ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, hun ser bare så sød ud! Jeg har en British Shorthair på 4 år og en huskat på 16 år. Da de skulle sættes sammen blev jeg rådet til, at nusse dem når de blev sure på hinanden… Så hver gang den store vrissede af den lille, gav jeg hende kærlighed – og det virkede. Egentlig havde jeg mest lyst til at “skælde hende ud” fordi hun skældte sådan ud på ham den lille, men det andet virkede meget bedre. Masser katteslik og godbider, masser nus også når de skælder ud – masser kærlighed og trøst, når der er jalousi. Det virkede hos os ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Vi har for 6 mdr siden sammenført kat og killing. Jeg læste mig frem til at gamle kat skal bevare sit domæne længst muligt så gingers yndlingsspot skal være fredet. Ny killing boede de første 3 uger på badeværelset ( det kan nok gøres kortere, men vi havde meget sur gammel kat og en hund der skulle tilvænnes. Så gjorde vi det hyggeligt for den derude og satte den nogle gange om dagen i kassen ud så de andre dyr kunne vænne sig til den og omvendt. Det fungerede for os og nu lever de idyllisk sammen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Åhh hvor er de 2 Sidste billeder fyldt med kærlighed. Jeg blev helt rørt i mit mor hjerte.
  Tillykke med det nyeste familiemedlem ❤️🐱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Nååårh hvor er den nuttet!! 😍 Kattemafia, wtf.. 😳 Har som barn altid haft kat, og kattelem.. De skal da have lov at komme ud, hvæsse klør, fange fugle osv.. 🤔🤷🏼‍♀️ Men jaja, jeg er også fra Jylland 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Nogle gange så er der altså ikke en masse hokus pokus ved tingene. For ca 8 mdr siden fik vi en killing til vores 15 mdr gamle hankat. Jeg hentede den nye kat og lod de to hilse. Det blev hurtigt klart at vores gamle kat ikke havde tænkt sig at byde den nye pænt velkommen. Jeg lod den gamle snuse og heldigvis var den lille god til at trække sig og gemme sig. Jeg lod dem ikke være alene sammen. Efter ca 8-10 dage var alt godt. Jeg fremskyndede ikke noget men overværede og greb kun ind hvis den store blev for voldsom. Han kunne finde på at bide, slå ud efter den anden og ligge sig på ham. Vores er også en langhåret og ja man skal da lige huske at redde dem og klippe dem bagi.
  Men det hele bliver så godt. Ginger skal nok blive glad for den nye😉. Og hvor er hun fin. Hvad skal hun hedde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kære Mascha.
  Tillykke, hvor ser hun bare skøn ud, kan godt forstå i glæder jer😻
  Jeg syns du skal prøve at tage fat i Montys ‘forældre’, de brugte en fuldstændig fantastisk fremgangsmåde, da de skulle introducere Molly til ham🙏🏻
  Jeg har selv 2 hunkatte, og Gud hvor ville jeg ønske jeg havde kendt deres fremgangsmåde, og havde haft den tålmodighed de havde. Mine 2 katte tåler hinanden, men har intet med hinanden at gøre, det er så trist😿
  Held og lykke, håber det kommer til at gå rigtig godt med de 2 piger🌸🌸
  Ps Håber du ‘kender’ Monty og Molly🙈 Men syns jeg mindes engang de havde sent en gave til Hollie, har jeg ikke ret😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Tilllykke og sikken en skønhed… vi har ført ældre og killing sammen et par gange… altid med stor respekt for den ældste .. killing skal kun have adgang til få rum i starten ellers er det for overskueligt for den.. en af os har altid sovet med killing den første uges tid… og resten af familien med ældste kat.. før dem sammen stille og roligt . Det skal nok gå.. masser af kærlighed til dem begge, så skal det nok gå😻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Tillykke med killingen.. Vi har en skøn langhåret norsk skovkat.. og fik en lille ny killing da hun var 2 år.. Tonic var ikke glad i starten.. men vi lod ikke Gin være alene med hende.. Der var lidt catfight.. men efter ca en uge, så accepterede de hinanden.. Tror bare, at man skal lade dem finde melodien.. og selvfølgelig gribe ind, hvis det bliver for voldsomt.. De er nu begge blevet neutraliseret ☺️ De er blevet pænt magelige ☺️ Så nu sover de også sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinnr

  Hold da op en lækker hårbolle????😍 kan godt forstå I er faldet for hende❤
  Tak for et godt indlæg, jeg kommer fra Jylland og der får man ofte en kat ved bare at ville tage den med… var slet ikke klar over der var vente tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den er virkelig fin. Ikke for at gøre skade værre, men der er en chance for at ginger ikke accepterer den, blot så du er forberedt. Killingen skal være i et lille rum til start og gerne med ofte besøg af din datter. Så vil den knytte sig særligt til hende. Så er det vigtigt når i har nusset den lille at gå ind og nusse ginger så den vender sig til lugten. Kan også gøres ved at bytte om på Katte tæpperne. Ellers er der ik det store i det. De er et lille års tid gammel før de kan navigere rundt udenfor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  At se din datters ansigtsudtryk er det hele værd. Held og lykke med det lille pus 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Åhhh, hvor gør de billeder mig glad😍 De to skal nok få stor glæde af hinanden.
  Vi fik en killing for 2 år siden via killingehjælpen. Vi gav 1200kr og så var den steriliserede og vaccinerede. Det var også min datters største ønske og ikke min, da jeg aldrig har været katte menneske. Men de var 3 mod 1.. Jeg er dog kattens favorit person i huset og faldt dog også pladask for hende.
  Min datter var 5 år da vi fik katten og de er som søskende på godt og ondt. Hun bærer rundt på den og den siger fra når den ikke gider mere( og så lader min datter hende være)
  Et godt råd er at lade hende stå for snackgivingen. Herhjemme er f.eks sådan nogle længe stænger og ærter det bedste i verden. Min datter giver hende en stang hver dag og det er et show. Katten tikker og gør sig til og min datter er lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SonjaK

  Kattemafia 🤣😝 vi har en dejlig boxer hun uden stamtavle, hvor jeg VOVEDE at ville lade hende (og os) prøve at få hvalpe uden stamtavle. Dvs. at vi søgte i et boxerfællesskab på fb efter en god boxer-fyr. Slap nu af en behandling jeg fik af tastatur-krigerne og race-snobberne. Har seriøst aldrig prøvet noget lignende. Der var ikke grænser for hvor uansvarlig og hvor dårligt en menneske jeg var. Vi fik 7 skønne lækre hvalpe som alle fik nogle super gode blivende familier – min pointe er at man kommer rigtig langt med sund fornuft og med at skide besserwisserne et stykke… (vi venter nu efter 2 år kuld nr 2 og vi GLÆDER os!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er det dog skønt at se du fandt en. Jeg står selv undskyld mit sprog i samme helvede. Vores kat forsvandt for 1.5 siden og mine 3 drenge ønsker sig sådan en ny kat pga. Savnet. Men for satan altså. Jeg har ikke kattegård, den skal være udekat men også familie kat. Det er jo en djungel det der. Hvad blev der af at hente katten på nabogården og nyde livet og give den kærlighed. Det er næsten lige som at skulle adoptere. Kastet snart håndklædet i ringen men stakkels mine drenge😉🤣🤣😱😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Stort tillykke. Der er mange måder at føre katte sammen. Jeg har haft katte i mange år og oplevet at samme metode virker hver gang. Men min erfaring er at lade den lille killing blive i transportkassen når i kommer hjem, lad Ginger gå hen og snuse, vær til stede men giv plads. Måske hvæser de lidt. Når Ginger har snuset osv så luk op for kassen. Lad den lille selv gå ud. Vis hende endelig kattebakken, og gerne flere gange som i mange gange. Den lille vil måske gemme sig afhængig af hvordan Ginger tager det. Men ellers lad hende snuse rundt. Hvis Ginger hvæser så bliv ikke forskrækket. Der vil gå nogle dage før de vender. ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke med pelsklumpen!

  Vildt nok I har valgt en perser, men jeg tænker I er klædt på omkring pelsplejen 😊

  Lidt sjov læsning for mig, som er norsk skovkatte opdrætter (faktisk i Strandhuse, Kolding), for alt du skriver er jo bare så rigtigt – og den favre nye verden for dig/jer, mens jeg læste det som selvfølger 🤪😂

  Og shiit, hvor tager jeg tit mig selv i at sige: ‘Ja.. med dine øjne, er mine katte nok grå – men de er altså sølv. Blåsølv og sortsølv, kan du nok se’.

  Tænker jeg må konstatere, at men bliver skadet 😀

  Jeres piger bliver så lykkelige for den lille ny. Herhjemme er misserne mine pigers (7 og 10 år) bedste venner og de kan alt med dem – inkl. at gå tur i en – hold fast – katteklapvogn 😂 købt til udstilling.

  Vi har kun en dansker ud af de 4 skovkatte vi har – han er hjemmelavet ☺️
  Ellers er de fra hhv. Sydfrankrig, Milano og Stockholm. – jo jo 🤗

  I bliver super glade for jeres lille nye ven – og tro mig, stamtavlen kan være vigtig ifht. sundhed, temperament osv.

  Jeg har sammenført en del killinger, så sig endelig til, hvis jeg kan være det mindste behjælpelig – jeg bor kun et par km væk.

  Alt held med den lille ny – nyd og husk opdragelse, trods sødmen 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annesofie

   Åh farvre nu verden. Det tog mig langtid at lære at min norske skovkat ikke er blå. Men makrel tabby og skal noteres som NFOa23 🙈har muligvis allerede skrevet det forkert sorry. Men tror i bliver rigtig glade for jeres nye kat, og ellers så er i heldige at en avler har valgt jer som familie og ville kunne hjælpe jer med alle sprøgsmål omkring katten indtil den en dag ikke er her længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

   NFO a 23, er lige præcis blå ☺️

   Det betyder at det er en norsk skovkat (NFO),
   blå (a) og makrel mønster (23).

   Hvad er stamnavnet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Da jeg fik mine 2 Ragdolls (mor og datter) blev jeg anbefalet af opdrætteren at give dem 3 dråber 2 gange dagligt af Rescue Remedy (købes i Matas) for at få dem til at slappe af i starten.. det virkede godt.. skal bare dyppes på maden. Jeg brugte det en måneds tid og bruger det nu kun nytårsaften..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg gir dig så meget ret katte dame politiet er det værste. Min datters killing var blevet væk den var vel omkring 5 mdr. jeg lavede et opslag på Facebook om at vi savnede vores killing – shit jeg har aldrig fået så meget hate. Jeg var dyremishandler, jeg var ikke egnet til at have dyr (har 2 katte på 9 år, en hund, kanin og høns) jeg havde PMS, jeg var en kælling og de mente killingen var yngre end jeg skrev. Fordi jeg havde lukket killingen ud inden den var fyldt 8 mdr. Jeg var i chok!!! Men nogle søde piger fandt killingen og den er stadig i live, selvom den er ude kat. Nøj, hvor er jeres killing mega cute ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med den lille nye 😃
  Jeg har fuldt jeres jagt efter kat og må indrømme jeg griner en lille smule over dit “chok” over katte snobberiet, når i vel egenlig kun oplever dette fordi i netop selv gerne vil have en specifik farve osv
  Der findes skam stadig gratis “staldkatte” også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stort tillykke. Hvor er hun flot. Alle katte reagere forskelligt. Mht at få killingen til at ELSKE Hollie, så skal Hollie være så meget sammen med killingen som muligt. Nusse hende, lege med hende. Begge vores (fik dem med 4 måneders mellemrum) katte ELSKER vores søn på 10 år. Når han kommer ind i rummet, kan vi (mor og far) ikke bruges. Den vi fik først sover i fodenden hos vores søn ❤️ .
  Glæder mig til at se hvordan det går. Bare husk hun katte kan godt være mere reserveret overfor nye katte. Afled den lilles opmærksomhed, hvis den prøver at lege med Ginger (hvis Ginger hvæser af den) så skal Ginger nok acceptere den lille. Ginger må godt sætte den lille på plads med hvæs og dask, men ingen slåskampe. I går en sjov og lidt hektisk tid i møde. For den lille vil (når den er faldet til) virkelig prøve grænser af hos Ginger. Måske er Ginger bare helt cool med det hele. Det xxx jeg fingre for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det var mig der forslog dig, at kigge på facebook gruppen British shorthair.
  Men ja der er nogle meget bestemte damer derinde 😳
  Jeg tør slet ikke indrømme, at min britte er uden papir og han slet ikke er ægte 🙈
  Nå men ville bare lige sige, at jeg tror faktisk at det er bedre med en perser end en britte hvis i ønsker jer en putte mis.
  British shorthair kan godt være temmeligt reserverede.
  Held og lykke med den lille misse pige 😍 hun ser godt nok lækker ud 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Dyreinternater plejer at have mange killinger til en billig penge. 😉 Har haft flere katte som vi har fået foræret. Har selv givet to kuld killinger væk. Vist man går op i at det skal være race katte så forstår jeg godt de skal koste lidt. Vores er bare dejlige hus katte. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Råd til katte sammenføring
  Jeg tror at I skal lade kattene styre det selv for det vil helt sikkert være Ginger der sætter den lille på plads og viser hvor meget hun vil være med til, det er jo hendes territorium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Jeg er ikke vild med katte, men med HN, hvor er hun yndig, nogle dejlige billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Jeg er ikke vild med katte, men med HN, hvor er hun yndig.- Nogle søde billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Kære Mascha – Jo der er faktisk rigtig mange katte her i Jylland men nu er det jo ikke en almindelig staldkat som du kalder dem som du vil have men en race kat og når man vil have det må man jo også tage kontrakter og lign med akkurat som man gør det med race hunde. Men heldigt for jer at du åbenbart fandt et sted uden regler og kontrakt den ser virkelig nuttet ud og jeg er sikker på at ligger hun et stykke arbejde i det vil den kunne ende med at have Hollie Nolia som ynglings menneske men det kræver arbejde at vinde et dyrs tillid. Når det er sagt er det efter min mening et must for børn at vokse op med kæledyr. 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej ….for det første stort tillykke med jeres nye kattekilling gud hvor er den dog cure 🐈🐱 åååh ja det insta politi blir de aldrig klogere skal de absolut komme med deres bræk ( sorry ordet) men jeg blir så sur /gal over at folk blander sig i ens privatliv ….scroll da videre det så nemt ….tillykke endnu engang🐱🐈💜💜????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Katte har ikke ejere. De har tjenere 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Tillykke med den lille pelskugle :o) Jeg ønsker også en lillebror/søster til vores kat, men når jeg læser om den optimale sammenføring af to katte, så er det godt nok omfangsrigt og langstrakt. Så skriv gerne om processen, når I er igennem det. God weekend. KH. N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Hvor er hun sød 💕 vi har været igennem nøjagtigt det samme som jer, da vi for et år siden bestemte os for at få en ny lille killing efter flere års pause efter vores elskede Maine Coon. Og hold nu ferie et giga projekt, vi har været på lange ventelister, udvidede samtaler og hæsblæsende jagt indtil vi en dag før jul pludselig fik reserveret en lille Maine Coon killing efter laaaang samtale pr telefon. Lykken var stor og vores datter på 9 år var lykkelig…. i et par dage ! aftalen var at se skulle på besøg ved misser og ligesom skulle færdiggodkendes, easy peasy tænkte jeg, vi er da ordentlige mennesker, har haft kat, hund, hest i min barndom, bor i et hyggeligt hus med have så det skulle nok gå. Kattemor ringede så til mig en tidlig morgen helt grådkvalt og fortalte at hun slet ikke sov mere da hun havde fortrudt at have valgt os (vi havde endnu ikke mødt hinanden) kattemor og jeg blev enige om at hun selvfølgelig skulle have sin søvn igen så reservationen blev annulleret, min datter var knust 😳. Jeg skrinlagde al kattejagt indtil for nylig, og så skete miraklet 💫 vi er nøje udvalgt som kommende ejere af en dejlig Hellig Birma (lilla 😂) vi er ovenud lykkelige og jeg tjekker min mail med angst i kroppen 100 gange dagligt af frygt for at et eller anden går galt (og der er mange uger til afhentning endnu) jeg vi håber og tror på projektet og ser frem til en sommer på terrassen men en ny lille ven i huset💕🌿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den fine lille bandit!
  Jeg er opvokset i et perseropdræt og har haft en del nye katte gennem årerne.
  Når en ny kat kom til så sov den “alene” altså væk fra den anden kat.. Jeg elskede det for så kunne den lille prut jo sove på mit værelse, det skaber altså også et utroligt bånd mellem barn og kat, så lad den sove på hendes værelse hver nat, hvis hun har lyst altså.

  Mht. pelspleje så er den god nok, de er svære at holde men med børstning og bad (ja du læste rigtig) så klarer i den.
  Husk at løfte op i pelsen og ikke kun børste udenpå.
  Arbejder med pelspleje til hunde og katte til dagligt, så vi ser tit de helt sammenfiltret der desværre først søger gode produkter og en klippemaskine når det går galt..

  Rigtig meget held og lykke med hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Stort tillykke med den kommende familieforøgelse, den ser skøn ud.
  Der er nu massere katte at få for ingen eller få penge, men ikke hvis man har specifikke ønsker til udseende, så skal man ihvertfald have meget tålmodighed.

  Jeg er frivillig på et kattehjem hvor vi videreformidler over 500 katte om året, jeg vil gerne give dig gode ikke snoppede råd om sammenføring af ny og gammel kat, du kan bare sige til 😊 vi jyder må hjælpe hinanden 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tillykke til jeres nye familiemedlem, den er nuser 🙂
  Vi har haft Maincoons og de ligner også.
  Giv godt med foder mod antihairball, ekstra malt osv. så skal I nok klare pelsen og så rede grundigt især i fældetid.
  Held og lykke og rigtig god fornøjelse til jer alle og værn godt om den gode gamle også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anett

  Hej Mascha. Stort tillykke med hende! Hun ser skøn ud!
  Jeg kan anbefale at kigge på YouTube omkring samføring af katte. Jackson galaxy har lagt nogle op med gode forklaringer og det hele.
  Det kan være seriøst omfattende at samføre katte.
  Det kan også tage lang tid. Vi har en fornærmet Skymis herhjemme der først efter 6 måneder (men hun er snobbet og sky (deraf navnet) og ter sig som en gammel rig dame) er blevet sig selv igen efter vi fik en ny kat. Den nye kat er selvfølgelig en skrige diva med balladegener. Det er en fest.
  Ønsker held og lykke med pelstotterne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  “Morpoliti” og “Kattemafia” 😂 Det er tragikomisk 😅 Vi henter vores lille hundehvalp om 14 dage og tænker så om vi skal frygte “Hundeguerillaen” hvis vi får posted noget frygteligt forkert? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej søde Mascha og i andre
  Velkommen til den skønne verden af katte 😻😻 og vil lige hilse og sige at det desværre for det meste er i “race” kattenes verden for den er smækfyldt men snobber der tror de ved bedst har meldt mig ud af så mange kattesider man skulle tro det var løgn 🤥
  Jeg har nu 3 udekatte de er blandingskatte , 2 ragdoll og hellig birma med de mest blå øjne i verden og så længe jeg sørger for de er kastreret og chippet /øremærket og de får noget godt foder og deres vacciner, de bliver behandlet som konger så kan andre faktisk bare rende mig 🙈 🙈 🙈 🙈 jeg har lige tilført en stor killing og brugte meget adfærds råd fra div sider bla dyrenes beskyttelse ol , men kan trøste dig med det skulle være nemmere at tilføre en lille killing frem for en 11 mrds drille syg kat.. Det vigtigste bliver at sørge for det kun er ginger der hopper ud og ind og ikke den lille den først 1-2 mrd og få fat i en god kattebakke m låg evt de lugtet ikke så slemt 😻😻😻😻😻 al held og lykke og tro mig det sksl nok blive Hollies kat 😻😻😻😻😻😻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nurhh, den er da mega nuttet, den lille hårbolle. Håber at Hollie Nolia og den lille ny (OG Ginger) får er dejligt forhold til hinanden.
  Det er ofte sådan med katte, at de bestemmer selv og giver os andre en mental fuckfinger. Katte hos os gennem tiden har haft deres favoritter i familien, og det kunne intet ændre.
  Jeg har aldrig været på jagt efter en kattekilling. Det har stort set altid været en hittekat af en eller anden form. Bortset fra min første kat efter at jeg flyttede hjemmefra, der var en lille hårkugle hentet hos nogen, der åbenbart ikke gik meget op i neutralisation. En ægte Garfield.
  Efterfølgende har vi hittet katte og killinger mere eller mindre tilfældigt. Det er, som om de bare kommer dumpende; eller som om man bare skal være modtagelig for, hvad der dukker op. Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide racekatte. Det kan jeg, men dem er der ikke plads til, når de andre katte bor her (Vi har tre, og det er nok)
  Min yngstes kat fulgte vel nærmest med huset. Han var en smuk grå kat i sin bedst alder, da han besluttede at flytte ind. Han var helt fantastisk til at give kærlige pandebank især til den yngste. Den kat mistede vi på sørgerligt vis. Sidste kat på stammen har vi haft i et år. Ingen mærkning og trods gennemsøgning af efterlysninger og fremlysning, var han vist bare til overs eller skredet fra et gårdliv. Om ikke andet gik han fra “han” til ”den” (af med bollerne) og flyttede ind. Han er smule ustabil hvad angår at strinte, så man skal være opmærksom. Det er min kat. Det er tydeligt, at familiens andre medlemmer er irrelevante for ham. Vi havde ellers et lille håb om at det kunne være yngstens bedste ven og giver af kærlige pandebank. Dem får jeg.
  Det er forståeligt nok ikke racekatte, men de har alle haft en fantastisk evne til at leve. Vores ældste kat er 18 år, og det er mere reglen end undtagelsen at vores katte lever så længe.
  Selv hvis jeg skulle sælge killinger (hvilket jeg sørger for ikke sker) ville jeg aldrig komme af med dem. På trods af gadekryds ville jeg sætte vilde krav, som var de ægte racekatte. 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   P.S. Har ikke lige et godt råd til sammenføring af katte, som du nok ikke har hørt før. Nogle gange afhænger det af kattene. Vores nuværende tre bryder sig ikke om hinanden. De opholder sig frivilligt i hver sin del af huset og forsøger så vidt muligt at undgå hinanden, når de er i rum sammen. Vores mellemkat er lidt en vildkat. Hun er staldkilling af en vildkat, og det sidder lidt i hende. Men stadig kærlig – på en lidt smertefuld facon nogle gange. 😄
   Vores gamle kat på 18 år har alle dage været lidt nervøs anlagt. Hun var edderspændt rasende på både mig og den lillebitte killing, da vores mellemkat var lille. Til gengæld var den gamle kat utroligt glad for den grå kat, der fulgte med huset. Det var et savn for hende, da han faldt fra. De tre- den gamle, mellemskatten og den grå- kom godt ud af det med hinanden. Så det er ret tilfældigt, tror jeg, om de kan sammen eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Mascha.
  For pokker hvor du fik masseret mine lattermuskler med denne indlæg😂 og jeg vil bare fortælle dig at jeg føler med dig! Man skal virkelig passe på i det højhellige og farlige farvand der hedder kæledyr, hvor man risikere at blive haglet og drukne hvis ikke man både ifører sig redningsvest, redningskrans og badevinger🙈🙈🙈 jeg er selv i hundeverdenen og det er bestemt ikke et hak bedre!
  Stort tillykke med jeres lille nye uldtot, jeg håber inderligt at det kan blive den kat din skønne datter ønsker sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Uha, jeg ved ikke, om det altid er tilfældet, men jeg har læst, at to hunkatte stopper med at kunne tolerere himanden, når begge er voksne. Altså at de kun kan sammen, så længe den ene er en killing…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har så ad flere gange erfaret at det kan være omvendt mht. hvem der kommer til at dominere 🤭😂
  “Gammel” kat og killing venner da killing var lille. Da killing blev voksen blev den husets herre/dronning.
  Alle katte neutraliseret (killing når den var gammel nok s’følig)
  Sammenføring har jeg ikke været så hysterisk med.
  Mine “gamle” katte vidste at den lille ny var en baby og lod den være.
  Så de har stort set aldrig været adskilt i forskellige rum i starten.
  Så længe hus og udenomsareal er stort nok kan de dele deres territorie op hvis de ikke skulle blive slyngvenner.

  Tillykke med baby fra kattemor igennem 25 år til helt almindelige huskatte/staldkatte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zita

  Hvor er den lækker ????
  Nu har jeg ikke læst alle kommentarer så måske andre har nævnt det, men lad den lille ny forbinde mad med Hollie, ved at lade Hollie stå for at give det lille pus mad. Så er der basis for et tæt bånd mellem de to ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Stort tillykke med den lille ny ✨😊 Så fin og sikker på Hollie får sig en lille ven 🌺 Vi har 4 katte 🙈 2 huskatte og 2 Hellig birmaer…og de skulle også have løbegård etc… Men nu hopper de altså ud og ind af huset som det passer dem..bor heldigvis langt væk fra trafikerede veje. 😊 Pøj, pøj med uldtrolden 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Man kan købe sådan nogle til stikkontakten, de hedder feliway friends, de er gode til når man skal sammenfære to katte. De kan købes alle steder også ved dyrlægen. Læs om dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Ahahahahaha!! Det er så sjovt! Det er jo nemmere at få børn end en kat 🤣🤣🤣 Håber aldrig vores drenge vil have et kæledyr! 😬🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Tillykke med katten 😊 Ingen snobberi herfra. Jeg er voksent op meget af min tid udenbys og er vant til fritgående katte. Jeg må dog sige, at jeg er blevet lidt udfordret på dette synspunkt det sidste år. Vi har 3 børn og bor i stor hus med have midt i en by, og 2 fritgående katte er ved at drive mig til vanvid. Vi har ikke husdyr med pels, da min søn er meget allergisk. Vi kan ikke lade havedøre stå åbne i det gode vejr uden, at disse katte vader ind og lægger sig i alle vores møbler. De hvæser af os, når vi vil have dem ud, da de klart har en opfattelse af, at det er deres hus. Vi har sagt til vores børn, at de ikke må kæle med dem på vores matrikel, men udenfor matriklen mødte min ældste datter på 12 den ene kat for 1 uge siden. Hun aer den og takken blev et sæt klør ned af den ene kind. Jeg er virkelig ambivalent, for jeg synes i princippet også, at katte skal være ude, jeg vil nødig i en kattestrid med naboer, jeg vil gerne beskytte min søn mod allergi og jeg bryder mig ikke synderligt om afmærkninger af klør ned af min datters kind.

  Ja – det er ikke nemt at finde ud af. MEN stort tillykke med jeres kat, og jeg håber, at den vil putte med Hollie Nolia 😊🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Grethe Johansen

  Stort tillykke med hende. Hvor er hun skøn og dejlig😻. Jeg har haft kat altid. Og her i efteråret mistede vi vores gammelmis på 20 år. Vi hentede efter et par uger vores Louie, en hankilling af maincoon racen. I starten var han meget nervøs, så i skal være forberedte på at det kan hun være i starten. Lad hende være lidt i fred og komme til jer. Vis kattebakke og mad skål. Køb legetøj Næsten alle katte elsker papkasser. Vent til hun er 9 mdr med at lukke hende ud. Før er kattes indre GPS ikke udviklet. Rigtig god fornøjelse med skønheden😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tillykke med jeres fineste lille pige 😍
  -Hvis man kigger en kat i øjnene og sender den et langsomt blink, så sender man et kattekys. Hvis katten blinker igen, sender den et kys tilbage og signalerer at du er accepteret i situationen. Mig og min gamle Grunk sender tit kattekys til hinanden????
  -Sørg for at holde den lille inde i nogle måneder, før hun får lov at gå på opdagelse udenfor, da deres indre GPS ikke er færdigudviklet før.
  -Fasthold ikke katten hvis den vil ud af et kram eller når man putter.. Det giver kun bagslag (taler af bitter erfaring).
  -Lad Hollie fodre katten da den så vil få et særligt bånd til hende og tro hun er flokleder. Og hvem vil ikke gerne være venner med den der skaffer maden 😆
  God fornøjelse 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Mascha.
  Det er en fin lille killing I har fundet jer og når det er racekatte man er ude efter, så er der desværre en del snobberi over det fordi at folk jo avler og helst skal have et godt omdømme i katteverdenen. Jeg er uddannet dyrepasser og arbejder i Maxi Zoo, så her får I lige lidt tips:
  – Nu ved jeg ikke hvad den får af foder fra opdrætter, men overvej at kører den over på kornfrit foder hvis den ikke allerede får det. Korn kan give allergi på længere sigt, og foderallergi er rigtig træls at døje med.
  – De første to uger er det er god idé at lade Ginger og kattekillingen være adskilt, men med mulighed for at snuse til hinanden. Katte er meget territorielle og derfor skal I nok også forvente en adfærdsændring hos Ginger lige i starten.
  – Som andre siger, så lad Hollie Nolia stå for fodringen af katten med din vejledning. Det kan komme til at give dem et helt særligt bånd.
  – Det kan være rigtig svært at have katte og børn sammen, da det er de færreste der er i stand til at læse kattes signaler. Men helt grundlæggende gælder det at man helst ikke skal kramme dyret – det ser dyret som et angreb og kan derved føle sig truet, lade dyret komme til jer – vil katten ikke snakke skal man lade den være i fred, lad hver med at kigge katten direkte i øjnene – det ser den også som en truende adfærd.
  – Det kan også være en god idé at træne med den. Katte kan man træne på samme måde som man kan med hunde, og det kan være med til at give et rigtig godt bånd mellem kat og ejer – men man skal træne på dyrets præmisser og ikke fremtvinge det.
  – Leg og stimulering er også en rigtig god idé. Fordi at katten skal være inde de første 9 måneder er det en god idé at stimulere dens jagtinstinkt. Dette kan gøres med legetøjsmus eller drillepinde.
  – Køb en seng eller en hule til killingen. Dette er en god ting for at killingen til at starte med har en tryk base hvor den kan gå hen hvis den er en lille smule utryg.
  – Sæt jer ind i den race I har købt (hvis I ikke allerede har gjort det). En perser kræver lidt mere specielt foder og ekstra ledpleje udover den pelspleje, som I jo er opmærksomme på.

  Held og lykke med det. Jeg håber at det lykkes at den nye killing og Hollie Nolia kan få et stærkt bånd. Jeg fik selv min første kat som 5 årig, og vi havde et helt specielt bånd indtil den dag den døde 12 år efter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej.
  Det er en rigtig fin kat i har fundet 😀
  Når i fører kattene sammen er det meget vigtigt at i lader dem gøre det i deres eget tempo..
  Når bettefisen kommer hjem, så stiller i bare transportkassen midt i stuen, så både bettefis og Ginger kan se hvad der sker, og hvad der kommer hen til dem.
  Lad dem snue til hinanden og snakke sammen..
  Tag det stille og roligt..
  Det er meget vigtig at i ikke lukker dem hver for sig,for så skal de begynde forfra med at vænne sig til hinanden..
  Og for at du/i ikke bliver bange over at de hvæser/små knurre og dasker til hinanden..
  Det er helt naturligt, de skal finde en ny orden i hirakiet og snakke om dagsorden 😀
  Med hensyn til at føre børn og katte sammen, så skal man huske på at katten ikke er en bamse/dukke og man skal ikke slæbe rundt på den 😀
  Sid i sofaen/på gulvet og lad Hollie lege med bettefis og også gerne med Ginger(Ja de gamle katte kan godt blive fornærmet over at blive “glemt” når der kommer en lille ny)
  Nus og kæl, leg og giv godbidder(i tilpas mængde) så de bliver gode venner, så kommer det helt naturlig 😀
  Held og lykke med det hele 👏🤗❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg er fuldstændig enig med dig i alt du skriver – har altid haft katte (ikke nu, flytter snart i lejlighed og ja, katte skal kunne komme ud) Jeg ville med sindsro overlade en kat til dig.
  Men er det ikke sådan – med alting snart: der er en masse selvbestaltede politifolk derude som gerne vil bestemme over andre?!
  Knus herfea til Hollie, dig, Troels og ikke mindst, kattene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Tillykke med den lille lækre skønhed. Jeres histore lyder fuldstændig som vores da vi vild have en berner sennen – vi var også til flere samtaler. Åhh Gud, vores elskede hund lever ikke mere, men har et ønske om endnu en af samme race – men man tør jo næsten ikke at bevæge sig ud i det igen.
  Og vi måtte bestemt ikke have kat – vi løj og nej katten kradsede ikke øjnene ud på hvalpen.
  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Mascha
  Jeg er fuldstændig enig med dig, det er blevet så hysterisk det der. Jeg søger en hund ( jeg har haft hund før) lige pt. Er det fuldstændig umuligt , men jeg kan godt vente lidt jeg snakkede med en hunde arvler lang tid i tlf. og hun sagde lige ud til mig…du er sådan en der aldrig skal have hund😳
  Jeg blev helt paf…mig….jeg vil bare hunden det bedste , jeg søger mig bedste ven der kan følge mig på mine daglige lange ture her på landet hvor jeg bor, den vil blive en del af familien og jeg kan altså godt opdrage en hund så den adlyder mig og ved at det er mig der bestemmer, den skal trænes og alt det der nu følger med når man har en hund der selvfølge skal arkitiveres…jeg var fuldstændig paf at hun kunne sige det til mig, jeg blev bare så ked af det,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Fuldstændig en look a like til min Emma Tallula , helt bedårende . Min er også en klassisk perser i farven gylden tabby . Hun er nu en ældre dame på 14 år men forsat frisk . Hun er så stille og rolig , men samtidig bestemt . Hun går kun i haven og aldrig længere , og kun når solen skinner . I bliver så glade for hende . Tillykke med hende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny billedvæg i hall'en