Så blev lejligheden malet...

UGE 2 DAG 1+2+3

 

I morgen skal vi i gang med uge 2, så her får du programmet så du kan få handlet ind og koordineret. Husk du skal træne i dag, men i morgen er der igen pause, vi træner hver 2. dag. Der er allerede rigtig mange der har skrevet at de føler sig mindre oppustet og har tabt sig. Min egen erfaring er at det går ret stærkt med forandring i starten, da det for mange er en stor omvæltning at skippe sukker, brød, pasta, ris og den slags, og det er for mig selv en god motivation for at blive ved – håber du har det på samme måde.

Her komme de næste dage… Hæng i! Jeg er selv i København, så Troels og jeg sender billeder af hinanden af maden, så har vi hinanden at stå til ansvar overfor, og dropper ikke lige et godt og fornuftigt måltid, bare fordi den anden er væk.

 


 

Denne uge er der et nyt program, og vi starter med disse 3 cirkler. Du skal lave hver cirkel 3 gange i træk. Så når du har lavet de tre første øvelser i cirkel 1, så laver du dem to gange mere, og går videre til cirkel 2. Dem laver du også tre gange i træk, og går videre til cirkel 3, som du laver tre gange – og så er du færdig. God fornøjelse!

 

 


Cirkel 1

Høje knæløft

 


 Cirkel 2

 

Høje knæløft


Cirkel 3

 

 


 

Ingen træning i dag, men sørg for at komme ud en tur og få nogle skridt i kroppen, og sørg for at passe kosten, og ikke gå amok i noget helt tosset.

Bare fordi vi er på denne kost, skal børnene jo stadig have noget af det vi ikke spiser imens. Her er det laks i ovnen, smurt ind i olie, salt, peber, hvidløg, lidt honning og lime (ca. 20 min på 200 grader, alt efter størrelse). Dertil en salat med frisk spinat, agurk, forårsløg, mynte, blåbær, brombær, avokado, hakkede mandler, sesam og en smule hytteost. Det var lige hvad der var i køleskabet, og så et hvidløgsbrød til børnene.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Så blev lejligheden malet...