Sådan laver du en billedvæg

UGE 1 DAG 1 – så er det nu!

 

Godmorgen! Er du klar til at komme i gang? Det håber jeg, jeg har hvert fald spist alt hvad der var i skabene, så der ikke er noget der frister. Jeg vejede lige mig selv, og jeg synes I skal gøre det samme, og skrive jeres mål ned. Gør det nu, for det er så dejligt når man ser en forskel, og ærgerligt ikke at få det hele med. Da vi lavede denne bog, der var min startvægt 57, 5 kg (jeg er 161 cm). I dag er den 57,8 kg… Så deeeeeet betyder jo at jeg ser ud som på efterbilledet om 4 uger, ik. Nej, jeg tager ikke nye før billeder som jeg deler, not gonna happen, der er ingen bog der skal sælges denne gang, haha.

 

 

Her er planen over det mad du skal spise i dag, jeg skal nok tage billeder af min egen mad og dele med jer – jeg skal bare lige i gang. Hvis der er noget du ikke kan lide, så skift det ud, det vigtigste er at du ikke ender med at spise noget dumt, der er ikke andre end dig selv du snyder ved det.

 

 

 

Træning:

Jeg har haft lidt problemer med at loade billeder, så nu får I det sådan her. Det er gået lidt hurtigt fra jeg fik idéen, til at skulle samle materialet sammen igen – det bliver muligvis kønnere. Det vigtigste er, at vi kommer i gang! Vi laver cirkeltræning, det vil sige, at vi laver 3 øvelser, og dem laver vi 3 gange hver. Det hedder en cirkel, og foregår sådan her…

 

Sæt noget musik på, så går vi i gang!

 


 

CIRKEL 1

De her squats vækker coronarøven op fra dvale, min er hvert fald flad efter 10 dage i sofaen, vi skal lige ha’ den i gang igen! Du skal lave 20 gentagelser:

 

 

Derefter laver du 20 gentagelser med vægte eller som her, fyldte vandflasker. Nej, en halv liters tom colaflaske med vand er ikke meget, så skal du evt putte noget tungere i, eller tage en større flaske. For mig er 5 kg en god vægt, men hvis ikke du har det, så put noget vand, sand eller sten i en flaske og vej den.

 

 

Når du har lavet de to første øvelser, så skal du have pulsen op. Løb på stedet, tæl til 60 spark, altså 30 med hvert ben. Hvis du er ude i haven, så spurt og lunt lidt rundt. Ca. 200 meter i alt.

 

 

 

Og så gør du lige det hele en gang mere, og derefter én gang mere. Du skal altså lave 3 sæt, af hver. Når du har gjort det, så går vi videre til de næste øvelser…

 


 

CIRKEL 2

Lungespark skal du lave 15-20 af på hvert ben, der skal lidt swing i det, du skal sparke og finde et godt flow – du bliver SÅ læxi til sommer, husk det!

 

 

Jeg tager altså armbøjninger på knæene, men hvis du er mand, så er jeg sikker på du ikke behøver tøsemetoden her – Troels får hvert fald ikke lov, jeg vil ha’ bøffer!

Du skal lave 10 stk.

 

 

Så skal vi løbe lidt igen. Løb på stedet, tæl til 60 spark, altså 30 med hvert ben. Hvis du er ude i haven, så spurt og lunt lidt rundt. Ca. 200 meter i alt.

 

 


 

CIRKEL 3

De tre sidste øvelser, det kan vi godt!

Når numsen kommer op, så skal du squeeze den, så du får helt stramme og hårde baller. Forestil dig du ligger under dynen med Brad Pitt og skal slå en prut, det må ikke ske – du klemmer de baller!! 20 stk. laver vi af dem.

 

 

Hvis du har en form for måtte, så brug den. Ellers et håndklæde på gulvet, eller tag et med ud på græsplænen. Vi laver 12-15 af disse på hver side.

 

 

Vi kommer til at mærke det her i morgen, men det er også meningen. Det er sundt og godt for os, at røre os, og dejligt med noget frisk luft. Hvis ikke du træner ude, så åben vinduerne og få noget luft ind.

Vi laver 20 Jacks, og hopper ind og ud med benene. Tjep tjep!

 

 

Vi gentager de sidste 3 øvelser her, 2 omgange mere. Så er vi kommet gennem alle de forskellige øvelser 3 gange = en cirkel. Også det der hedder cirkeltræning.

 

Når du har gjort det, SÅ er du færdig for i dag. Husk at drik en masse vand, og spis efter planen. Hvis du er vant til at spise meget sukker, så kan du godt få nogle dage med hovedpine, der er næsten ikke noget værre end at skulle vænnes af med sukker!

Vi træner ikke i morgen, der har vi pause ovenpå første dag, men jeg kommer med en masse anden info., som du skal sørge for at læse i morgen, så husk at kig forbi, inden vi træner igen onsdag.

 

 

 

Image Map

23 kommentarer

 • Rikke Melgaard

  Godmorgen 💪 Jeg er SÅ klar
  Tak for sparket 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I’m ready 🤘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene middelfart

  Godmorgen
  Taaakkk jeg er i gang med dig og sååå klar bruger dog keto kosten i stedet der er mere fedt i giver mere ro til kroppen og minimum kulhydrater. Men tak for dejlig trænings tip og især så tidlig. Værdsat…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annica

  Jeg er simpelthen også med! Kun fordi jeg synes din måde at skrive på er mega sjov og tillokkende 😂❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Fy for pokker Mascha, jeg er i gang med dine øvelser herhjemme i stuen, startede dagen med en tur på vægten (ÆV) og 3,7 km løb. Dejligt at læse vi har fri i morgen, det blir dog nok til en lang tur med hundene 🙂 Jeg glæder mig til at se hjemmevideoer af dig og Troels. Det tror jeg vi er mange der har forventninger om😍😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Åhhhh gud det bliver så ømt, haha!! Fedt du du lige løb også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alia

  Jubii! Jeg er så meget på! Tak fordi du deler og motivere os andre. Lets go!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det ser godt ud Mascha, jeg glæder mig til at komme igang. Er det rigtigt forstået at alle 3 cirkler hver især skal laves 3 gange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det ser godt ud Mascha, jeg glæder mig til at komme igang. Er det rigtigt forstået at alle 3 cirkler hver især skal laves 3 gange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg er med!
  Jeg spiser plantebaseret så bruger kokosyougurt natural istedet for skyr.
  Istedet for kød vil jeg lave noget med røde linser, kikærter, og bønner. Og tilføjer masser af spinatblade..
  Pøj pøj alle sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Det her er lige præcis det jeg havde brug for! Har taget på, kunne mærke jeg blev mere og mere ked af det og utilpas at bukserne nærmest føltes strammere for hver dag, snerrer mere og mere ad manden. Har netop gennemført første dag og jeg er SÅ på! Nu vil jeg ud og gå en lang tur ! TAK Mascha ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Markussen

  Jeg er med, så fed en ide, nu vi alligevel er hjemme, så vi ikke kommer ud efter coronakarentænen med +10 kg og dejligt man ikke er alene om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super ide! Jeg er med ☺️ Dejlig træning i haven i dag ☀️ Tak 🙌🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ved du hvad tid du ca. viser madplanen for næste dag? Ift indkøb tænker jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej. Er det samme træningsprogram , hver dag i de 4 uger . Og kan du evt ikke ligge madplanen op for flere dage så man kan få købt ind . 😊 super god ide med at træne sammen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tak fordi du deler, super fed ide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Så klar!
  console.log(“test”);

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Halløj.. Sidder som mor herhjemme med en 3 årig og en på 8 måneder, er det muligt at du kan lægge dagsprogram for spisning op til flere dage, det ville gøre indkøb, forberedelsen osv markant nemmere ❤️😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mkilsmark@stofanet.dk

  Hvilke olieshot tager du og hvad er de gode for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Super godt initiativ. Jeg følger med. 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Mascha, tak for din åbenhed. Hvor mange kilo vil du smide? Eller hvad er din ideal vægt? 🙂 God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse godt, Mascha! Jeg skal klart være med på hjemmemotionen! Bliver spændende hvad man kan drive det til.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du en billedvæg