UGE 2 DAG 1+2+3

Status efter uge 1, så meget har jeg tabt mig…

 

Coronalooket! Jeg er hjemme i Kolding igen, efter en weekend i København, hvor jeg fik lavet lidt i lejligheden og gjort grundigt rent. Det var dejligt lige at kigge til den, og få et bedre overblik over hvad jeg mangler at købe. Århhh hvor jeg glæder mig til at komme i butikker igen! Det var lidt en ambivalent følelse at være derovre, for hele meningen med den er jo netop den gør det muligt at socialisere og gøre brug af byen – det var der bestemt ikke noget af. Meget underligt at opleve København sådan, og bare køre igennem Kongens Nytorv hvor alt var lukket. På den positive side, så var det ganske let at holde diæten, da skufferne var tomme og der ikke var noget der fristede. Jeg er så motiveret for at fortsætte, efter jeg i dag var en tur på vægten. Det er naturligvis ikke bare fedt der er røget, men også væske, men det at jeg føler mig lettere og mindre oppustet, samt jeg kan se det på vægten (vejer mig én gang om ugen), giver mig lyst til at fortsætte den gode stil. Nøjagtig som når jeg tager en omgang Restart af kroppen med juice, for at nulstille mig, hvor jeg dropper sukker, alkohol og kornprodukter. Det giver altid pote, lige at ruske op i mig selv.

Det er ikke fordi jeg normalt er glad for at gå i køkkenet (!!), men jeg går lidt i projekt-mode med det her, og når der er masser af tid som nu, kan jeg meget godt lide det.

1,5 kg på 7 dage, med fornuftig kost og træning… Jeg sagde jo det virkede, se bare! Kan du også se og mærke nogle resultater?

 

Husk, jeg kun er 161 cm høj

 

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

UGE 2 DAG 1+2+3