Fredagsbobler #7 - sådan sabler du en champagne

Søvnløshed, jeg er snart desperat!

 

Klokken er 5:30 og jeg har besluttet at stå op, efter jeg nu har prøvet at falde i søvn igen i en time. Jeg sover enormt dårligt, og har gjort det rigtig længe. Om det er et halvt eller helt år, ved jeg nærmest ikke, men det påvirker min hverdag, humør og energi helt overskyggende efterhånden. Det er ikke ualmindeligt at jeg kun får 3 eller 4,5t usammenhængende søvn.

Jeg sover meget let og vågner blot jeg kan høre Hollies vejrtrækning ændre sig, i værelset ved siden af, og vågner derfor ofte før hun selv gør, ellers vækker hun mig i gennemsnit tre gange hver nat. HVER nat, i nu 7 et halvt år, men trøster mig altid med, at hun jo (selvfølgelig) ikke har kolik længere. Så er dette jo intet, men søvnen var lettere at undvære for 7 år siden, end den er nu. Jeg bærer hende ud på toilettet når jeg går i seng, men det kræver en tur mere omkring kl. 3 eller 4. Derudover vågner hun et par gange mere, og kommer derfor enten ind til os eller jeg ligger mig ind til hende. Hun går aldrig selv ind til os, men skal hentes. Jeg kan bare ikke sove, når jeg bliver klemt mellem et uroligt barn og en snorkende mand, som i øvrigt også er skyld i jeg vågner et hav af gange om natten.

I går bestilte jeg en ekstra stor seng, så der bliver mere plads til os, eller i det mindste mig. Jeg tager melatonin for at falde i søvn, ellers tager det flere timer, og når jeg vågner tager det som regel mindst 1 time inden jeg falder i søvn igen, eller giver op som i dag. Jeg prøver derfor en masse forskellige medikamenter, for at se om det kan hjælpe mig. Jeg har lige bestilt noget nyt håndkøbsmedicin fra en der er i USA, samt CBD olie som jeg vil give et forsøg. De sidste tre nætter har jeg prøvet noget CBD+melatonin, som nærmest giver mig et helt nyt liv om natten, med virkelig mange drømme – ret spændende alt det jeg oplever om natten. Men det får mig ikke til at sove hele natten, eller falde i søvn igen. Jeg har været ved to læger, der ikke vil give mig noget melatonin der varer hele natten, som jeg ellers har fået år tilbage, eller noget andet for den sags skyld, derfor jeg selv køber hvad jeg kan få fat i. Er jo for pokker efterhånden desperat, men orker altså ikke sætte min lid til noget holistisk te, englemusik, eller en sten under puden, hvis den slags findes – jeg skal ha’ hammeren! Så det bøvler jeg med, og er samtidig ret provokeret af, at Troels falder i søvn inden lyset på hans telefon er gået ud.

 

Har du erfaring med søvnløshed, eller bare dårlig søvn, og har du et tip du vil dele?

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #7 - sådan sabler du en champagne