Ny farve på hjemmekontoret

4 ugers kost og træning, sammen med mig…

 

Sikke en dejlig lørdag, hvis man ser bort fra Corona, og kigger ud på solen. Vi har sendt flaget til tops, for sammenholdet i Danmark under denne krise, har nu også selv gået hjemme, ret isoleret sammen med Troels, i en uge. Vi havde mange planer for hvad vi skulle udrette, mange, men det er ikke rigtig blevet til så meget, end at udhule sofaen. Det slutter lige nu!

I år har Anne Bech og jeg 10 års venskab, helt nøjagtigt d. 1. april. Vi har trænet sammen i mange år, og en af gangene vi tog en “omgang”, skrev vi alt ned som blev til en bog. Fordi vi er i den situation vi er i lige nu, aftale vi at jeg kunne dele vores bog her på bloggen, så du kan få tips til mad og træning, imens du alligevel er hjemme. Om du vil bruge det til at ændre livsstil, leve sundere eller tabe dig, kan du selv afgøre, så kan du plukke i det som du vil. Grunden til vi lavede bogen i sin tid var, at jeg skulle tabe mig, og min tålmodighed er relativ lav, så jeg gider ikke det skal tage lang tid. Vi havde også en deadline af hensyn til nogle billeder, og satte derfor en ramme der hed 4 uger, og det var ret vildt hvad vi udrettede med min krop på den relativt korte tid. Jeg tabte 5 kg på de 4 uger, men mit mål var også et hurtigt vægttab. Jeg har fået hundredevis, eller nok nærmere tusindvis, af fantastiske tilbagemeldinger fra folk der har brugt bogen, og vil derfor give dig mulighed for at ændre din livsstil, eller bare inspirere dig til at røre dig, og spise sundere end du måske gør nu. Jeg har helt ærligt også brug for det, der er vist gået lidt for meget trøffelbearnaise, frysepizza og champagne i den – jeg forbeholder mig dog retten til at fredagen står på Fredagsbobler, det er trods alt en regel vi har i huset.

 

På 4 uger de damer… Er du med??

 

 

Jeg deler hver dag de næste 4 uger, og det er altså både træning og kost, dag for dag. Alle retter er på et meget let og enkelt niveau, der skal ikke handles noget vanvittigt du ikke kan købe i en alm. butik. Træningen kan du lave i din stue eller have, det eneste du skal bruge er nogle vandflasker du kan fylde op… Den er faktisk ret genial for den situation, vi befinder os i nu. Jeg starter med at dele det grundlæggende, så du kan få handlet ind, og så deler jeg dagligt hvordan du/vi gør.

 

Læs op på det her, find gejsten frem, og så starter vi med træning og kost på mandag. Jeg vil fandme gerne se sådan her ud igen, det eneste der er forskellen på mig og “før billedet” lige nu, er hårfarven. Lad os få noget ud af denne pokkers situation, og føle os friske og labre, når det hele er slut og sommeren er på vej.

 

Here you go… Kom I gang med Mascha Vang – bliv en lækker gås, med en stram mås!

 

 

  

 

 

 

 

 

Image Map

85 kommentarer

 • Maria

  Jeg er på💪🏼 Bliver dagene lagt op her på din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Jeg er også med 💪🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er også med! Jeg har 2 mdr tilbage af min barsel (afhængig af hvor længe corona holder os hjemme) og føle mig stærk og fit til jobstart 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Melgaard

  Jeg er på 🙌🏼🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Ja jeg tror også
  Jeg vil rejse mig fra sofaen og tage en sund kur har stadig kuren. Lets go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er SÅ klar!👌💪💃????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er klar!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg er med, hit me 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeps jeg er med 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels

  Det er heldigvis kun for kvinder, ik?! 😬🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noi

  Jeg er med… bogen har nu ligget fremme de sidste par måneder, men en flytning og masser af arbejde har gjort at jeg ikke er kommet igang.
  Men på mandag er jeg så klar, lad os gøre det😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg er også med👏🏻👏🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er klar💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fedt jeg er med 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg er pudsigt nok startet i dag.. Jeg er SÅ klar.. Dejligt du starter op.. God motivation 👍🏻❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Prøver at være med, ligesom mange har jeg svært ved at gøre det alene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Yes!! Jeg er oz med (finder bogen frem igen) – fedt at gøre det sammen 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🥕🥦🍗🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ TAK for ddt Mascha 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kan man være med – selvom jeg ikke har bogen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg købte jeres bog for nogle år siden og har brugt den op til flere gange. Den er så simpel og lige til, og så giver den altså bare resultater – hvis man altså følger planen 😉 Jeg tror søreme også jeg hopper med på den igen, da jeg, som dig og mange andre, også er faldet i “Corona-hjemmehygge fælden”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Jeg er så klar.
  Er fuldstændig sumpet hen siden mit trænings center lukkede. Var ellers lige ved at komme ind i en god rutine.
  Og jeg er så ulykkelig over at mit tøj strammer mere og mere 😪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lennie

  Jeg synes at have kigget meget grundigt – men er der et link til bogen, eller behøver man den ikke? Vil gerne “have” den 😉 Håber at jeg kan nå at være med, hvis jeg først skal vente på at bogen rammer min postkasse. 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Du kan måske finde den på nette, den er rar at have i fysisk form. Du kan også købe den som e-bog, men du behøver som sådan ingen af delene, jeg sidder og klipper ud af min e-bog og deler med jer dagligt, så det behøver ikke koste noget at være med 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er så klar 💪🏼????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg er på – super initiativ ❤️. Hvornår kommer der opslag om hvad vi skal have handlet ind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg er så klar 💪💪💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Jeg er Så Klar – Min personlige træner er i karantæne, så det er perfekt timing 🤗????🙏 Bring it on 😅 Er et lille glas champagne tilladt i ny og næ? Eller er det helt hard core? ☺️ Knus og dejlig weekend ☀️ Xxx Dea 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Er der ingen alternativ madplan for vegetarer? Eller bare nogle tips til, hvordan man bedst erstatter kød, fisk og skaldyr med vegetariske produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kunne dæleme godt trænge til det. Giver du en melding om, hvad der skal handles, inden vi går igang mandag? I de her Corona-tider kunne det jo være fint, hvis man kunne handle til den første uges tid på en enkelt indkøbstur, så man ikke skal ud i butikkerne hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Jensen

  Jeg er med, støver lige bogen af😝.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg tager kampen op☺️
  Har heldigvis bogen herhjemme på hylden, nu være den lige sku støves af😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er også klar 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria sascha

  Jeg vil gerne være med 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Top klar.. har bogen og er vild med jer

  Glæder mig…. snacker i den grad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana jensen

  Er så meget klar. 👍🏻💪🏻
  Bogen er købt for længe siden og bruger den i mit vægttab indimellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Genialt! Jeg er med !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg vil gerne være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg er med – inden dette ædegilde forårsaget af karantæne stikker helt af😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er game💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Er så klar.😀 Tak fordi du at du gør dette, Hvir alle har mulighed for at være med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte smedegaard

  Jeg er med 👌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majse Hvid

  Jeg er klar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nielsen

  Jeg er helt sikkert med💪
  Har brugt Annes bøger tidligere med super resultater, men er faldet af pga en omgang BC og en diskusprolaps🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Mascha. Umiddelbart tænker jeg ikke, at det er så smart, hvis vi først får opskrifter og madplan på selve dagen. Det vil jo betyde, at vi alle skal ud og handle dagligt, hvilket jeg ikke tænker er optimalt i denne tid. Men sig endelig til, hvis det er mig som har misforstået konceptet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  Jeg er så klar💪😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Yes – men hvornår kommer listen til indkøb 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er med 👊🏻Hvad hedder bogen ?
  Jeg vil også gerne have indkøbsseddel så jeg kan forberede måltiderne 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Weiss

  Så klar! Mega fedt du deler! 👌😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Dælme et super initiativ i disse tider 👍🏻 Og lækkert med lidt bonus om fredagen 🎉🍾😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil gerne være med😃 hvordanbdektager man? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Madsen

  Super initiativ – jeg er med 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Maja

  Jeg er så meget med! Tak for at dele! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det må prøves 😋
  6091 Bjert melder sig klar til kamp 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Vil “join”e på øvelserne! Tak for at tage initiativ og dele med os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA

  Jeg er så meget med!! Hvis man skal følge dine opskrifter, kan man måske få at vide hvad man skal handle ind? Jeg prøver at handle ind mindst muligt eller få maden leveret, så godt st vide det på forhånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Ingemann

  Jeg er så klar 👏👏👏💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Helt klar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Hybel

  Jeg er også med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg vil også h’erne være med💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elvi

  Yes, jeg er med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg er med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dejligt initiativ❤️Ja for pokker, jeg er også med… skal af med mine “corona-kilo” – det går jo ikke det her sofahygge🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på! Er ved at være rask, så jeg skal i gang igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil vildt gerne være med. Bliver fedt også at følge dig og blive mindet om hvad man havde taget en beslutning om 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg er med. Har bogen. Dejligt at følges ad😀🌺
  Tak🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charline

  Er SÅ meget med.. fedt du laver sådan en omgang. Glæder mig til at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er også på😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Sörensson

  Dejligt med et fællesskab 😊. Jeg har et uddrag af bogen fra Alt for Damerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Sörensson

  Bogen ligger på Mofibo, som jeg i øvrigt er topfan af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinni

  Vi er begge med herhjemme💪❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er med fra karantæne hos svigerforældrene i Pau i Sydfrankrig! Sådan en karantæne var ikke lige det min krop, 3 måneder post fødsel, havde brug for 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg bør være med.. 🙈 kender alle fordelene, da jeg har gennemført Fit på 100 dage 👊🏻 Men udgangspunktet er meget anderledes 😝 og manden disker op 🍫🍸🍹🍷😬
  Ok, jeg gør det! 😎👊🏻🤘🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  På👍❤️🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Jaaaaa NU må det være- glæder mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Så fedt! Jeg er med💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni jensen

  Ja det vil jeg gerne ????💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ja jeg er så på !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det lyder super, jeg er med💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er med 💪🏻 nu skal de sidste graviditetskilo have klø 👊🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg er på 😊 hvor finder jeg kostplanen mm? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor og hvordan 👍🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny farve på hjemmekontoret