Fredagsbobler #6 - Rosé champagnens oprindelse

Zulu Awards 2020 + styling

 

Sidste år var jeg ikke med til Zulu Awards, hvilket må være det eneste år jeg er gået glip af, så længe jeg husker. Grunden var jeg havde et talkshow i Aalborg, og siden har jeg ikke lavet aftaler så langt ud i fremtiden, for jeg var vitterligt så ærgerlig over at gå glip af deres show og afterparty. Det kan blive en dyr fest, når man sådan siger nej til jobs, for damen her er jo ikke helt billig, men hold op hvor havde det altså været det værd! Det var et møg fedt show, og et endnu bedre afterparty. At Troels kun erindrer halvdelen, er nok den frie bars skyld – godt jeg huskede at tage ham med hjem!

Der skal jo noget til at dulles op til sådan en aften. Rettere en hel del, må jeg nok erkende. Jeg/vi havde fået vores eget rum hos WOOMA, som min veninde Signe Eflund er en del af. Vi var tre damer der skulle gøres klar, Christiane, Katrine Engberg og mig. Man forstår nok godt, vi fik et rum hvor dørene kunne lukkes. Mit grin er voldsomt… Men Christianes…! Os to sammen er liiige i overkanten, hahaha!

Signe og jeg havde aftalt mit look på skiferien, men 15 min inden jeg gik ud ad døren, ændrede vi det. Jeg havde en lille kort grøn pallietkjole på, og da Troels hentede mig,og jeg spurgte til hans ærlige mening, hoppede jeg fluks i en lang lysere kjole og fik håret sat i en høj hestehale. Det er lidt svært med langt hår og palietter, det hænger så let fast og ødelægger krøllerne. Havde jeg tænkt over det, havde jeg taget noget tape med det kunne samle og løfte barmen, men det blev en aften i “fri dressur”. I min alder er vi efterhånden mere ude i kategorien military, når jeg står der på bordet til afterpartyet. Oh lord! Nicklas var der også, det er ikke ham jeg mener.

 

 

De tænker da også på alt, inde hos WOOMA!

 

 

Signe havde printet dette ud, som inspiration til looket. Slående lighed, slående. I wish.

 

 

Zero makeup… Kom med det!

 

 

Halle-fucking-lujah! Undskyld sproget, men jeg elsker at blive make-uppet, og hver gang en makeup artist siger “bare sådan lidt naturligt?”. Hell no… Gi den gas.

 

I mit es. Det er ikke altid jeg bryder mig om at få håret sat op, fordi jeg har en høj pande, men nu er det jo sådan jeg ser ud. Der er virkelig mange ting der rører mig mindre med alderen.

 

 

Kan vi så få noget ro!!?! 2 x spektakler.

 

 

Så kom der ringlight på. Der er nu ikke nogen, det ikke klæder.

 

 

“Sig noget pænt om Mascha”… Det var faktisk heldigt vi overhovedet så showet, tænker jeg, det kunne let have taget hele aftenen jo.

 

 

Så kom Signe Heindorf også. Jeg er ikke tredje hjul, jeg er støttehjul for de to her…

 

 

Nye Loubs. Jeg nænnede næsten ikke at smadre dem, så for første gang i mit liv (nu vi er ved det med alderen) havde jeg et par skiftesko med, til partybus og afterparty, for det kan godt blive en våd sag. Jeg har aldrig ville gøre det, men jeg kan jo se alle de andre gør det, og Stephania Potalivo er altså ikke højere end mig – så nu gør jeg det også. Har afterparty-sneakers med i tasken. Hvis I vidste hvor mange gange jeg er faldet ned af sådan et bord, væltet det hele og slået mig, fordi jeg har insisteret på at gøre det i 12 cm hæle. Nu har jeg i det mindste en undskyldning for at stå der, ellers kan jeg jo intet se. Ingen kom til skade denne aften, selvom det var mere held end forstand!

 

Og ved I hvad, vi GIK hjem, for nogen har jo lejlighed i Kbh K nu!

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #6 - Rosé champagnens oprindelse