En fremmed mand er flyttet ind i min lejlighed!

Sådan fejrer vi vores 2 års dag, på Valentines day

Reklame i form af opgradering på Falkenberg

 

Ovenpå i går, skal der lidt kærlighed på bloggen i dag. Der bliver arbejdet på boligsituationen. Tusind, tusind tak for jeres kommentarer, mails, tanker og den hjælp jeg har fået. Der bliver arbejdet på sagen.

I morgen, fredag er det d. 14. Februar. Det er som hvert år, Valentines day. Man kan ikke fejre kærligheden nok, jeg glæder mig! Jeg har altid, så længe jeg husker, elsket den dag. Selv som ret lille pige, husker jeg at jeg hørte om det i radioen, da jeg gjorde min fars lastbil ren for en 100-las. Jeg labbede historierne i mig, og glædede mig til at fejre Valentines day, når jeg blev større. Jeg kommer fra langt ude på landet, og ja, jeg var/er en stor dagdrømmer.

For 2 år siden havde jeg lige mødt Troels for første gang, det var d. 8. Februar, hvor jeg kørte til Kolding. Vi blev enige om at vi skulle ses igen, og denne gang skulle han komme over til mig. Jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op med ham. Sådan en mand spiser jo mad, og hvis jeg skulle lande ham, ville det være et dårligt træk at lave mad så tidligt i forløbet. Det kunne nemt, meget nemt, gå galt.

Jeg vidste godt det var Valentines day den dag, men det var på ingen måde noget jeg forestillede mig vi skulle gøre noget ud af, vi havde trods alt kun lige mødt hinanden. Derfor tænkte jeg heller ikke over, at det kunne være svært at få plads på et spahotel netop den dato, det var nemlig en onsdag det år, og hvem pokker tager på spa om onsdagen? Men det var det. Heldigvis kunne jeg trække i nogle tråde, og vi fik plads på Falkenberg Strandbad i Sverige, hvor der er tilpas afstand til, vi ikke væltede os i Danskere. Ikke én dansker mødte vi, og det var perfekt, da der var stor interesse for hvem jeg datede. Vi kunne være helt i fred – hvis man ser bort fra jeg kom til at poste et billede, hvor man kunne se ham i spejlet. Rookie mistake! Det blev hurtigt slettet igen.

Det var her vi forelskede os. Jeg husker det for mit vedkomne var under middagen, jeg blev sikker på det var ham, og for Troels var det da vi lagde sammen foran pejsen, i det “stille rum” de har på stedet. Det var så dejligt, og det var så ærgerligt at vi kun havde én overnatning der, for det var alt for kort og vi skulle hurtigt hjem igen. Sådan bliver det ikke i år. Valentines day er vores kærestedag. Ikke at vi blev kærester den dag, men det var den dag vi blev forelskede, og det døgn på Falkenberg var et helt fantastisk. Det var første gang Troels var på et spaophold, og det hele var bare så godt. Så den dag er nu vores dag, vi husker alligevel ikke den nøjagtige dato. I år på Valentines day, tager vi tilbage. Denne gang bliver vi to overnatninger, og har tid til behandling også. Vi glæder os helt vildt, det kommer til at stikke helt af med kærlighedspladder og Valentine i år, så er det sagt. Det er da også dejligt, med al den ekstra omsætning, for butikkerne – GO GO GO!

 

Fejrer du Valentines day, og hvordan? 

Jeg synes ikke man behøver have en kæreste, for at gøre noget på dagen. Man kan sagtens sende en blomst, et kort eller noget tredje, til en man synes fortjener det. Det er også en god dag at sende sin flirt en besked, eller vise at man er interesseret. Kærlighed kan være mange ting, men vigtigst af alt, så betyder det at man kere sig om andre – det kan aldrig blive en dårlig ting.

 

Hold da fast jeg kunne sno mig, hva! Ser man noget man vil ha’, så må man jo gå efter det. Han havde ingen chance jo.

 

 

En fra personalet kom og tog dette billede af os, fordi han syntes vi så søde ud, og havde siddet sådan længe. Han må ha’ haft ondt i ryggen dagen efter, Troels.

 

 

Da vi kom til stedet var der masser af røde hjerteballoner, og jeg husker at jeg blev helt forlegen, for havde ikke regnet med de fejrede det som sådan. I år skal de bare give gas, skal de!

 

 

Helt glad. Jeg husker at jeg på køreturen derop, poppede en champagne ud ad vinduet, og spiste fyldte chokolader, mand vi snakkede og grinte. Vi havde jo trods alt skrevet sammen mange gange dagligt, en måned inden vi mødtes rigtigt.

Jeg kan se jeg både var i rød trøje og rød kjole det år, der må jeg nok skuffe denne gang. Men sålerne er i det mindste røde, og den bette snor mellem de blå snowboardballer.

 

 

Billedet hvor Troels lige titter frem i spejlet, haha!

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

En fremmed mand er flyttet ind i min lejlighed!