2 års dag og Valentines-spa...

Mine første valg, til mit andet hjem

 

Reklame Cocopanda

 

Jeg er i lejligheden lige nu, og for hver gang jeg kommer her, har jeg lidt med, af alt det jeg skal bruge. Det er jo ikke så lidt. To hjem betyder dobbelt op på alt (næsten alt, siger Troels), og meningen er jo alt jeg netop ikke skal slæbe ting frem og tilbage.

Nogle af nødvendighederne er naturligvis de ting jeg bruger i dagligdagen, og som jeg skal have begge steder. Jeg har været på Cocopanda og fundet nogle af de favoritter, jeg har kopieret fra hjemmet i Kolding, til dobbeltlivet i hovedstaden.

Helt basic har jeg valgt nogle makeupbørster, de er både økologiske og veganske, og jeg har fundet dem enkeltvis i stedet for at købe et sæt hvor jeg ikke bruger halvdelen af børsterne. Størrelserne her til foundation, pudder, rouge og highlight er mine favoritter. Rougen har jeg brugt i flere år, jeg har også andre, men jeg har altid denne også. Den giver både en lækker farve og lidt shimmer… Den slags går jeg ikke ned på, slet ikke når jeg er i byen!

Jeg er storforbruger af disse taskeudgaver af Zarkoperfumerne, de er så gode at have i tasken, og lækre at bruge. Jeg har også købt den duft jeg bedst kan lide til Troels, og hvis ikke han er her, så kan puden altid få et lille pift med den.

 

Alle mine favoritter finder du HER

 


 

RABATKODER

 

Der er 20% på rigtig mange ting, på Cocopanda lige nu, med min kode får du yderligere 10% rabat!

 

MAS10 giver 10% og FMASCHA giver fri fragt

 

 

*Gælder alle produkter også de til nedsat pris, eller produkter som aldrig bliver nedsat!
Koderne er gyldige fra d. 29.02. til d. 15.03. 2020 – en gang per kunde – og kun en rabatkode per ordre. Ved køb over 399 kr. er der automatisk fri fragt.

 


 

 

 

Image Map

Næste indlæg

2 års dag og Valentines-spa...