Zulu Awards 2020 + styling

Her er den: Se min nye lejlighed!

 

Her er  den så, min lille perle i Kbh K. Den ser lille bitte ud uden møbler, sådan er det altid synes jeg. Da vi overtog huset i Kolding på lidt over 300 kvm, så det så småt ud uden møbler, at jeg var ved at bortadoptere børnene for at få plads til mit tøj – men det gik dog alligevel. Det var bare indtil det kom møbler ind, så det gør det nok også her. Det vigtige har hele tiden været beliggenheden, og netop at den ikke er så stor at det minder om et forladt hjem jeg kommer til, men nærmere en lækker suite, så det skal jeg have lavet. Vi har allerede haft glæde af at sove i den, efter torsdagens Zulu Awards, men der ser sådan her ud endnu, der er absolut intet i den. Jeg forestillede mig jeg ville få den malet og købt møbler, inden jeg rykkede ind, men jeg havde lige brug for at mærke rummene, fornemme pladsen og stilen.

Hvor meget jeg kommer til at bruge lejligheden, ved jeg ikke. Om det er hver uge, hver anden uge eller i weekenderne, det er der ingen fast plan for, men jeg skal naturligvis ikke bo der. Jeg kommer dog mere derover fremover, end jeg har gjort det sidste år, siden jeg flyttede til Kolding.

Men sådan her ser den altså ud. Jeg elsker at jeg kan kigge ud på Københavns tage, og især denne vej til smukke bygninger. Jeg så på en anden lejlighed tidligere, og der gik det op for mig hvor meget det betyder for mig, hvad der er udenfor vinduerne. Det er jo billeder man ikke kan tage ned, og da jeg er meget visuel, påvirker det mit humør og kreativitet. Det er en dejlig lys lejlighed, men den er meget mere maskulin i udtrykket, end hvad jeg ledte efter. Jeg kan godt lide stuk og krummelurer, det får jeg også lidt af i radiatorskjulerne, okay meget lidt, men til gengæld har vi rigeligt af det hjemme i Kolding. Så må dette blive en chic citylejlighed. Lige nu står den også meget hvid, der skal noget tone på og nogle farver i rummet, uden jeg dog er pang-typen. Jeg synes faktisk det er sværere at finde stilen, fordi det ikke er mit primære hjem. Jeg kan ikke helt beslutte mig til, om det skal være samme stil som i Kolding, eller en helt anden.

 

Her er, hvad der med tiden bliver, FØR billederne…

 

 

Nu så jeg hvordan tidligere ejer havde indrettet sig, og jeg tænker at gøre det samme. Et spisebord, stole og lampe til venstre, så der er let adgang til køkkenet, og samtidig er det her jeg kan sidde og arbejde med et godt overblik.

 

 

Det eneste jeg sådan rigtigt har styr på er sovesofaen, hvor kvaliteten er nødt til at være i top, og ikke bare smart at se på. Der er nødt til at være mulighed for ekstra opredninger, når der ikke er et ekstra værelse, hvilket havde været optimalt til både ekstra seng og tøj. Men når det skal være uden bopælspligt, så er der ikke alverden at vælge imellem.

 

 

Lejligheden er 74 kvm, og indeholder dette rum, samt badeværelse og soveværelse. Den er praktisk indrettet med kombi vask-/tørremaskine og et fint lille køkken, som jeg nok ikke får lavet en masse mad i, men som jo heller ikke kan undværes. Det kan kun være en mand der designer et køkken uden greb, det er simpelthen så forbandet tåbeligt, når man har lange negle – så nu er mine korte for en stund.

 

 

De var så søde at lade sengen stå, den kan jeg sagtens bruge, indtil jeg ved om jeg finder en anden løsning. Opbevaring under sengen er et must, og jeg skal også have bygget en vægmed skabe. Lige nu er der to skabe og det er slet, slet, slet ikke nok. Jeg satser på at flytte ret meget af min garderobe, for der er jo alligevel ingen der ser mig i det, her i huset i Kolding.

 

 

Bag mig, hvor jeg står og tager billedet her, er der et stort vindue, og det er jo ikke lige meget om der er dagslys eller ej, når man skal makeuppe. Et badeværelse med godt lys, havde også høj prioritet.

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Zulu Awards 2020 + styling