Fredagsbobler #5 - Champagnetyperne

En fremmed mand er flyttet ind i min lejlighed!

 

Du læser rigtigt! Jeg er lidt rystet imens jeg skriver dette. Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Jeg havde planlagt at vise jer lejligheden på bloggen i går, men så skete der noget der har taget pusten helt fra mig…

Som jeg har udpenslet i snart et år, har det været SÅ svært at finde en lejlighed uden bopælspligt, i København K, men endelig fandt jeg en som jeg købte, og den har jeg netop overtaget. I nat sov jeg i lejligheden for første gang, og skulle bruge ugen på at gå rundt og købe sofa, spisebord, tallerkner, håndklæder og hvad der ellers skal til, men jeg har faktisk ikke fået lukket et øje.

Jeg har fået en mail af min advokat, om at bopælspligten er trådt i kraft, da en person har taget adresse i min lejlighed. Personen er naturligvis ikke mig selv, for hele idéen med at købe denne lejlighed er, at man ikke må have adresse her. Så snart en person har haft adresse her, så er der bopælspligt, og jeg vil derfor ikke kunne eje den og benytte den som jeg vil, da jeg har hus i Kolding hvor jeg bor og har adresse. Det er jo det, det hele handler om, med den lejligheden her. Det har været så omfattende med denne handel, og nu dette! Jeg har brugt hele dagen på at ringe rundt til alle instanser og afdelinger i kommunen. Det har både jeg, min advokat og mægleren der solgte mig lejligheden, for det er jo faktisk det værste der kan ske i denne her sag. Jeg har sågar aflyst leveringen af nogle møbler, da jeg i værste tilfælde er nødt til at sælge lejligheden asap, og tage et økonomisk tab, hvis ikke der bliver rettet op på det. Lejligheder uden bopælspligt er dyrere end lejligheder med bopælsligt, så det der er også et væsenligt værditab i forbindelse med, at nogen tager adresse i lejligheden. Jeg ved ikke hvem personen er, og jeg må heller ikke få det at vide!

Jeg kan simpelthen ikke forstå, at en person (jeg ved det er en mand, men ikke hvem) må tage adresse hos mig, i en lejlighed jeg ejer, uden jeg kan få at vide hvem det er. Det må man ikke oplyse mig! Et af de mange steder jeg desperat har kimet ned, er folkeregistret. De kan kontakte vedkomne og bede ham om at “flytte”, men det kan dog tage op til 4 mdr. pga. travlhed. ARE YOU F****** KIDDING ME!?! Hvordan kan noget været så tåbeligt skruet sammen? Det er så urimeligt og så uretfærdigt, at et fremmed menneske kan gøre noget, der kan have så store konsekvenser for mig. Nu befinder jeg mig her i min tomme lejlighed, hvor jeg bare går rundt og rundt om mig selv, og prøver at gøre noget ved situationen, men bare løber panden mod en mur af “vi må ikke oplyse dig om, hvem der har adresse i din lejlighed”. Jeg VIL simpelthen vide, hvem den spade er. Om det så er en fejl, så kan det have ret store konsekvenser for mig, på en lejlighed uden bopælspligt. Jeg er lige ved at gå ud af mit gode skind, og det er nok første gange jeg ville ønske jeg ikke var blogger, men hacker.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #5 - Champagnetyperne