Her er den: Se min nye lejlighed!

Dejlig weekend, dum, dum mandag!

 

Der er edermanme mandag her på matriklen. Jeg plejer ellers at være god til mandage, sådan lige at få ro i huset, når alle er taget i skole og på arbejde. Jeg fortalte tidligere at jeg kom galt afsted første dag på skiferien, hvor jeg vred min arm. Den hævede, var blå og gjorde afsindig ond. Troels måtte lave hestehaler på mig, og jeg måtte droppe at komme med ud på ski, andet end en bette tur lige inden vi skulle hjem, som jeg alligevel måtte droppe igen. Just great! Nå, men lægen sendte mig til røntgen, men det var længere væk, der var meget sne og jeg orkede det ikke. Nu tre uger senere vågner jeg stadig om natten med smerter i armen, og er ved at løbe tør for de ret gode piller lægen gav mig.

Jeg har i en uge ringet, ringet, ringet og ringet til min egen læge, for at blive kigget på og for at få en henvisning til røntgen i danmark. Jeg har ringet om morgenen mellem 8 og 9, været på hold som nr. 1 i alt fra en halv til en her time og mere, uden at komme igennem. Når jeg ér kommer igennem, var der ikke flere tider. Jeg har ikke booket tid på nettet af to årsager. Den ene er at min nemid ikke fungerer på min nye smartphone, og er derfor i gang med at finde et nyt fysisk, som jeg har kørt rundt efter. I morgen må jeg på borgerservice, da banken ikke længere kan udlevere det. Altså har jeg jo ikke kunne logge ind. Den anden årsag er, at der er mange ugers ventetid. Jeg læste mig til på deres hjemmeside, at de havde 60 udeblevne patienter i januar, det er godt nok også dårlig stil af folk, når der er rift om tiderne. Men i dag, i dag skete det, efter en ugen kimen ned, fik jeg ENDELIG en akut tid. Halle-fucking-lujah!! Jeg fik kigget på armen og blev sendt til røntgen/skadestue… Og nu kommer det så… Jeg vrider simpelthen om på foden, og falder ned ad trapperne, da jeg går ud fra lægen. Ligger og tuder til en dame samler mig op, og jeg humper ind i elevatoren og kører op til lægen igen. Det virker ikke til der er tid til at kigge på det, så efter jeg har vrælet af og der er gået en lille time, hvor jeg havde håbet på et lille kig til mig, humper jeg afsted igen, uden nogen ænser det. Skulle jo alligevel også på skadestuen…

 

 

Thank god for dejligt personale på Kolding skadestue, lige hvor jeg følte mig aller mest tåbelig, ynkelig og ret dum. Så kommer man humpende der og skal ha’ kigget på albuen, men er også lige faldet ned ad en trappe på vejen. Jeg vidste ikke selv om jeg skulle græde eller grine, men blev så utrolig glad da en sød ung læge satte mig i en kørestol, kiggede på mine skavanker og behandlede mig så fint. Jeg lignede også bare en druknet rotte, for var jo sprunget ud af døren da jeg fik tiden hos lægen, og det er umiddelbart ikke et kønt syn op ad dagen, når der vitterligt er sandhed bag ordene “I woke up like this”. Han ville sågar ha’ trillet mig ud, med armen i slynge og forbinding på foden, men der syntes jeg alligevel der gik lidt hypokonder i den, så det droppede jeg. Nu kan jeg så sidde her med benet oppe (det er ikke så slemt, jeg kan godt gå). Hold op en klovn jeg er, men det værste i dag har nu alligevel været aktiemarkedet – fy for pokker. Men én ulykke kommer sjældent alene. Først bøvlet med min lejlighed, nu oversvømmelse i haven, i weekenden har jeg haft forbandet migræne, og så denne mandag.

Men lørdag og søndag havde vi nogle dejlige dage. Fredag måtte Fredagsbobler dog udgå grundet migræne, men lørdag havde vi pigerne med på tur til Silkeborg, til en butik jeg laver lidt reklame for. Det er altid hyggeligt at komme deromkring. Derefter tog vi på messe i Herning, som vi fik lyst til at besøge, da jeg gennem et samarbejde blev gjort opmærksom på den. Vi blev faktisk lige indtil de lukkede, og havde en dejlig dag med pigerne. På vejen hjem mistede vi fandme et dæksel til bilen, som også endte med at koste os problemer og en kreativ lappeløsning. Søndag var vi til Fastelavn i kvarteret, det er altid så hyggeligt når der er den slags arrangementer, for vi er ikke så mange og folk er så søde og imødekomne i kvarteret. Nåhh jo, vi kom da lige til at crashe en forkert fastelavnsfest, inden vi fandt den rigtige, men når man er sent på den, er en tønde en tønde! Min mor, far og lillebror var på besøg, og vi havde sådan en dejlig dag sammen allesammen.

 

Jeg humper op og lægger mig nu, i morgen må blive en bedre start på ugen!

 

 

Image Map

Næste indlæg

Her er den: Se min nye lejlighed!