Her er den: Se min nye lejlighed!

Dejlig weekend, dum, dum mandag!

 

Der er edermanme mandag her på matriklen. Jeg plejer ellers at være god til mandage, sådan lige at få ro i huset, når alle er taget i skole og på arbejde. Jeg fortalte tidligere at jeg kom galt afsted første dag på skiferien, hvor jeg vred min arm. Den hævede, var blå og gjorde afsindig ond. Troels måtte lave hestehaler på mig, og jeg måtte droppe at komme med ud på ski, andet end en bette tur lige inden vi skulle hjem, som jeg alligevel måtte droppe igen. Just great! Nå, men lægen sendte mig til røntgen, men det var længere væk, der var meget sne og jeg orkede det ikke. Nu tre uger senere vågner jeg stadig om natten med smerter i armen, og er ved at løbe tør for de ret gode piller lægen gav mig.

Jeg har i en uge ringet, ringet, ringet og ringet til min egen læge, for at blive kigget på og for at få en henvisning til røntgen i danmark. Jeg har ringet om morgenen mellem 8 og 9, været på hold som nr. 1 i alt fra en halv til en her time og mere, uden at komme igennem. Når jeg ér kommer igennem, var der ikke flere tider. Jeg har ikke booket tid på nettet af to årsager. Den ene er at min nemid ikke fungerer på min nye smartphone, og er derfor i gang med at finde et nyt fysisk, som jeg har kørt rundt efter. I morgen må jeg på borgerservice, da banken ikke længere kan udlevere det. Altså har jeg jo ikke kunne logge ind. Den anden årsag er, at der er mange ugers ventetid. Jeg læste mig til på deres hjemmeside, at de havde 60 udeblevne patienter i januar, det er godt nok også dårlig stil af folk, når der er rift om tiderne. Men i dag, i dag skete det, efter en ugen kimen ned, fik jeg ENDELIG en akut tid. Halle-fucking-lujah!! Jeg fik kigget på armen og blev sendt til røntgen/skadestue… Og nu kommer det så… Jeg vrider simpelthen om på foden, og falder ned ad trapperne, da jeg går ud fra lægen. Ligger og tuder til en dame samler mig op, og jeg humper ind i elevatoren og kører op til lægen igen. Det virker ikke til der er tid til at kigge på det, så efter jeg har vrælet af og der er gået en lille time, hvor jeg havde håbet på et lille kig til mig, humper jeg afsted igen, uden nogen ænser det. Skulle jo alligevel også på skadestuen…

 

 

Thank god for dejligt personale på Kolding skadestue, lige hvor jeg følte mig aller mest tåbelig, ynkelig og ret dum. Så kommer man humpende der og skal ha’ kigget på albuen, men er også lige faldet ned ad en trappe på vejen. Jeg vidste ikke selv om jeg skulle græde eller grine, men blev så utrolig glad da en sød ung læge satte mig i en kørestol, kiggede på mine skavanker og behandlede mig så fint. Jeg lignede også bare en druknet rotte, for var jo sprunget ud af døren da jeg fik tiden hos lægen, og det er umiddelbart ikke et kønt syn op ad dagen, når der vitterligt er sandhed bag ordene “I woke up like this”. Han ville sågar ha’ trillet mig ud, med armen i slynge og forbinding på foden, men der syntes jeg alligevel der gik lidt hypokonder i den, så det droppede jeg. Nu kan jeg så sidde her med benet oppe (det er ikke så slemt, jeg kan godt gå). Hold op en klovn jeg er, men det værste i dag har nu alligevel været aktiemarkedet – fy for pokker. Men én ulykke kommer sjældent alene. Først bøvlet med min lejlighed, nu oversvømmelse i haven, i weekenden har jeg haft forbandet migræne, og så denne mandag.

Men lørdag og søndag havde vi nogle dejlige dage. Fredag måtte Fredagsbobler dog udgå grundet migræne, men lørdag havde vi pigerne med på tur til Silkeborg, til en butik jeg laver lidt reklame for. Det er altid hyggeligt at komme deromkring. Derefter tog vi på messe i Herning, som vi fik lyst til at besøge, da jeg gennem et samarbejde blev gjort opmærksom på den. Vi blev faktisk lige indtil de lukkede, og havde en dejlig dag med pigerne. På vejen hjem mistede vi fandme et dæksel til bilen, som også endte med at koste os problemer og en kreativ lappeløsning. Søndag var vi til Fastelavn i kvarteret, det er altid så hyggeligt når der er den slags arrangementer, for vi er ikke så mange og folk er så søde og imødekomne i kvarteret. Nåhh jo, vi kom da lige til at crashe en forkert fastelavnsfest, inden vi fandt den rigtige, men når man er sent på den, er en tønde en tønde! Min mor, far og lillebror var på besøg, og vi havde sådan en dejlig dag sammen allesammen.

 

Jeg humper op og lægger mig nu, i morgen må blive en bedre start på ugen!

 

 

Image Map

14 kommentarer

 • Astrid-Helena Völcker

  Åh sikke en mandag, du ønskes en god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Fussing Hansen

  Jeg arbejder i en lægeklinik. Vi er begyndt at lave statistik over vores udeblivelser. I januar havde vi 124 udeblivelser.. Jeg er simpelthen målløs over så mange der bare bliver væk. Der burde kunne laves en regning til patienten. Det må man desværre ikke ved privat praktiserende læger. I gennemsnit “koster” en patient ca. 200 kr pr konsultation. Det svarer til at klinikken har mistet knap 25.000 kr!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

   Det er vildt med alle de udeblivelser. Men eftersom du arbejder i en klinik, ved du også godt, at der kan være mange årsager til forglemmelse af tider. Så der er ikke nogen grund til at skære alle over én kam.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   De fleste steder får man da påmindelse på SMS? Og i mit lægehus kan man sende en SMS med afbud hvis man bliver forhindret. Det er altså så smart. Jeg oplever heller aldrig nogen der ikke er kommet til deres tid og de kan altid presse én ind ( måske ikke lige hos lægen men så en sosu eller sygeplejerske) det fungerer så godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Leonora

   Har prøvet at min bil brod sammen og vi ringede og ringede til lægen. Og gues what..der var telefonsvar på 😈. Så selvom man kontakter lægen at man udebliver så det lidt svært hvis der erINGEN i den anden ende at modtage BESKEDEN!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg går til konsultation på endokrinologisk afdeling i Køge! Og jeg fik tilbage i oktober en tid til samtale sidst i april!!! Hvad faaaaen foregår der? Og hver gang jeg sidder i det venteværelse – så kommer de ud og kalder folk ind og de er ikke kommet ….. Syntes simpelthen det er noget svineri!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Sørensen

  Hej
  Tænker bare hvorfor du ikke har installeret NemID på din mobil så er du ude over det der med at skulle på borgerservice og den er altid lige ved hånden.
  Det er min bedste app næstefter mobil pay 🙈😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

   Du skal have dit fysiske nemid når du skal installere appen på en telefon, derfor husk altid og gem dit fysiske kort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Lyngaae

  Åh, stakkels dig. God bedring.
  Vores sundhedsvæsen har det ikke godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Føj for en mandag. Jeg hader simpelthen alt med det digitale tilmeldinger osv. Synes godt nok det kan volde kvaler, hvis Nemid ikke lige virker.
  God bedring til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød Pippi Langstrømpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hej Mascha. Jeg har downloadet nemid app.’en, så du ikke skal have det fysiske nøglekort med. Så bruger du bare fingeraftryk. Smart.
  Jeg bor i Herning ogja der hsr lige værrt messe Ferie for alle. Men det bedste kommer 5-8 marts. Hingstekåring, Hest og rytter osv. Det er fantastisk. Kan forstå at dine piger er glade for heste. Hvis I ikke har været der, så er det bestemt et besøg værd. Ta evt afsted torsdsg inden der kommer så mange. Jeg glæder mig helt vildt. Masser af heste. Og man kan købe ALT indenfor ridesport 🐎😍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Skov Kristensen

  Jeg havde skiftet læge. Det bøvl gad jeg godt nok ikke. Det lyder som om lægen har gjort lidt ekstra ud af at behandle dig godt ☺️🙈 Har alligevel aldrig oplevet at de følger patienten ud til bilen 😂😉 Men dejligt med sådan et tilbud.
  Håber du får en bedre uge denne uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Øv med din arm, det gør av og træls med lægesituationen.
  Jeg faldt og brækkede noget i mit bækken for et halvt år siden og stod lidt som i din situation.
  Men via min ulykkesforsikring blev jeg henvist hurtigt til en kiropraktor med en røntgen maskine som kunne hjælpe.
  Måske du skal prøve den mulighed.
  God bedring:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er den: Se min nye lejlighed!