Dejlig weekend, dum, dum mandag!

2 års dag og Valentines-spa…

 

Reklame i form af opgradering

 

Sidste weekend var ren deja vu. 2 års dag og Valentine på Falkenberg strandholtel. Jeg havde inviteret Troels på ophold, nøjagtig som sidst og vi havde to dejlige dage med hygge, spa, grin, drinks, god mad med trøffel og… Ja, vi slapper altså også ret meget af, ved at ligge og hygge med hver vores telefon, snakke om hvad der sker, kigge på oplevelser osv., men vi gør det sammen. Der er selvfølgelig forskel på at være sammen når alt er helt nyt, og når der er gået 2 år. Det er jo stadig ikke 20 år, but still. De her weekender hvor vi laver ting sammen, tager steder hen og ud på oplevelser, det ville vi ikke kunne hvis vi havde en baby, og jeg sætter altså virkelig pris på denne her livsstil.

 

Hvis det er for pladderromantiske billeder, og du bare er kommet for at se hvad der var i hjertet, så er det i bunden af indlægget.

 

 

 

Jeg ved ikke helt hvad jeg er mest til, Falkenberg eller YSB, men jeg er virkelig fan af dette poolområde, stemningen, den gode mad og drinkskortet. Jeg er ikke ret godt til cocktails, de er som regel for søde, med jeg fandt en god en med chili, og så har de også en masse moctails uden alkohol, hvis man er til et lidt sundere ophold.

 

Outfit: Bluse, Isabel Marant / bukser, H&M

 

Troels har selv været kreativ og bygget dette hjerte, lidt handyman er han da. Jeg har pladret løs om disse snaks, som vitterligt er umulige at opdrive, men med lidt hjælp fra Jackie, har han åbenbart fået fingre i dem – jeg ELSKER dem! Og ham naturligvis. Men altså, også virkelig meget skoene. Det er også smart og humpevenligt fodtøj, som er praktisk lige for tiden.

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Dejlig weekend, dum, dum mandag!