Dejlig weekend, dum, dum mandag!

2 års dag og Valentines-spa…

 

Reklame i form af opgradering

 

Sidste weekend var ren deja vu. 2 års dag og Valentine på Falkenberg strandholtel. Jeg havde inviteret Troels på ophold, nøjagtig som sidst og vi havde to dejlige dage med hygge, spa, grin, drinks, god mad med trøffel og… Ja, vi slapper altså også ret meget af, ved at ligge og hygge med hver vores telefon, snakke om hvad der sker, kigge på oplevelser osv., men vi gør det sammen. Der er selvfølgelig forskel på at være sammen når alt er helt nyt, og når der er gået 2 år. Det er jo stadig ikke 20 år, but still. De her weekender hvor vi laver ting sammen, tager steder hen og ud på oplevelser, det ville vi ikke kunne hvis vi havde en baby, og jeg sætter altså virkelig pris på denne her livsstil.

 

Hvis det er for pladderromantiske billeder, og du bare er kommet for at se hvad der var i hjertet, så er det i bunden af indlægget.

 

 

 

Jeg ved ikke helt hvad jeg er mest til, Falkenberg eller YSB, men jeg er virkelig fan af dette poolområde, stemningen, den gode mad og drinkskortet. Jeg er ikke ret godt til cocktails, de er som regel for søde, med jeg fandt en god en med chili, og så har de også en masse moctails uden alkohol, hvis man er til et lidt sundere ophold.

 

Outfit: Bluse, Isabel Marant / bukser, H&M

 

Troels har selv været kreativ og bygget dette hjerte, lidt handyman er han da. Jeg har pladret løs om disse snaks, som vitterligt er umulige at opdrive, men med lidt hjælp fra Jackie, har han åbenbart fået fingre i dem – jeg ELSKER dem! Og ham naturligvis. Men altså, også virkelig meget skoene. Det er også smart og humpevenligt fodtøj, som er praktisk lige for tiden.

 

 

 

 

Image Map

7 kommentarer

 • Malene

  Det er lækre!!!!! Heldige asen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Gaaaal de fede😍 Det viser bare hvor meget han elsker dig når han bruger tid på at opdrive dem☺️ Vi ved jo alle du 100% har været rundt i butikker og på nettet for at finde et par😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvor lækkert at blive forkælet 😍 kan i afsløre hvortil man kan købe de fede sko! Jeg har set dem hos jackie hele hendes ferie i Spanien og søgt på nettet, desværre intet fundet 🤷‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ha ha ha læste snacks…….(der står snaks)….. Og tænkte JA SELVFØLGELIG…. hvor højt jeg elsker dig gaven, er selvfølgelig noget spiselig Troels har fået hjem fra USA… Blev total forvirret da jeg så et par sko 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malle

   Sådan læste jeg det også😁. Og jeg troede, at rosenbladene var de snacks/slik, som Troels så smukt havde strøget indtil jeg fik kigget nærmere😉. Sjovt nok så jeg nogle sko fra roots i en butik dagen efter, som ligner dem meget, dog til kun 700 kr. Måske nogle har kopieret dem, fordi dem fra Gucci er så lækre😉.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Jensen

  ♥️♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig weekend, dum, dum mandag!