Bedste restaurantoplevelse i New York

2. Søndag i adventskalenderen: L’Amourbox

 

Reklame L’Amourbox

Glædelig 2. søndag i advent. I dagens adventskalender minder jeg dig om at julen er kærlighedens fest, og kærligheden skal plejes. Det er jo noget man med tiden kan komme til at glemme, og det er altså bedre at hænge en mistelten op i soveværelset, end stille sig under en til årets julefrokost – hvis jeg må komme med sådan en lille en. Jeres mænd bliver så glad for mig nu!

L’Amourbox er en fin æske med romantiske overraskelser til dig og din partner, eller bare til dig selv, som du modtager hver 2. måned med 4-6 forskellige erotiske produkter. Det er altid en overraskelse hvad æsken indeholder (medmindre den på særlig vis er offenliggjort som her) og der er altid et tema, ligesom denne her er en julebox, og derfor helt perfekt under juletræet… Eller hvornår julemanden nu lige kommer forbi med den.

Jeg synes faktisk det er ret smart, at modtage sådan en æske på abonnement. Jeg har selv haft forskellige månedsbokse der indeholdt skønhedsprodukter, fødevarer, vin, champagne, bokse til kæledyr osv… Så hvorfor ikke også abonnere på romantikken? Vigtigst af alt er da kærligheden, og små hemmelige overraskelser der dumper ind ad døren er som regel meget velkomne. Når jeg kigger på L’Amorbox’s web og Instagram kan jeg godt lide at fremtoningen er diskret og sober, det taler til mig at billeder og de forskellige æsker er præsenteret på en flot måde som altid “tåler dagens lys”, uden jeg skal sidde her og blive bornert. Jeg kan bare godt lide når noget er lækkert og gennemført, og det synes jeg det her er.

 


 

Adventsgoodie

Hvis du bruger min kode og bestiller din første L’Amourbox inden d. 22. december, får du en ekstra ting med i æsken udover de produkter der i forvejen er deri. Bruger du min kode får du det populære L’Amourbox Egg med til en værdi af 499 kr., kvit og frit. Det er det grå du kan se på billedet, det ene er ægget og det andet fjernbetjeningen (og det er ikke til Netflix, men det skal han nok finde ud af).

Når du tilmelder dig modtager du hver 2. måned en æske som du betaler 229 kr. for, og som indeholder for mindst 600 kr. i værdi. Der er ingen binding, og er du single kan æsken tilpasses så den ikke er til par.

 

Her bruger du koden: mascha

 

*Bemærk at der her i julen kan være 2-5 dages leveringstid.


 

 

I juleæsken der der blandede overraskelser til jer begge, der kan bruges sammen eller hver for sig – det kan I selv udforske, så jeg ikke afslører det hele på forhånd.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Bedste restaurantoplevelse i New York