Anbefaling: Helikoptertur over New York City

1. Søndag i adventskalenderen

 

 

Reklame The Solution

Hver søndag i advent vil der her på bloggen være en fordel til jer, vi starter ud i dag med en af mine personlige favoritter.

 

Det har vel nærmest været svært at komme udenom, hvis man følger mig, at jeg er ret stor tilhænger af kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skinlab. I 1. Advent for du både en rabatkode og en konkurrence hvor du kan vinde 6 mdr. forbrug af The Solution til en værdi af 2.988 kr.

 

 

Er du også en af dem der elsker julen, al knasen, godterne og har spist alt for meget sukker? Så er det måske netop nu du skal hoppe med på kollagenvognen. Sukker er nemlig med til at nedbryde kollagen i kroppen, så at starte det nye år med at gøre noget godt for dig selv i 2020, vil være en god anledning. Jeg har efterhånden selv taget det længe og er glad for resultaterne, hos nogen ses det tydligere end ved andre, hvilket jo naturligvis kommer an på udgangspunktet (se f.eks. billederne her).

Udover kollagen mindsker dybden på rynker, så afhjælper det også appelsinhud, det er altså hele din krop der nyder godt af den ekstra kollagen, og som udnævner de ujævnheder du måtte have. Det øger altså hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud – whats not to like? Og så smager det af absolut intet og kan indtages ved at opløse det i drikke eller ovenpå maden, hvis du f.eks. spiser skyr, havergryn eller lign. om morgenen. Helt simpelt og let at indtage og have med i de små daglige doser der indeholder 2,5 g Verisol kollagenhydrolysat.

Når vi bliver ældre falder vore kollagenniveau i overhuden, det der hedder epidermis, som består af 80% kollagen tørstoffer – det er alligevel en del! Anti-wrinkle kollagenet er derfor rigtig godt at indtage for at styrke niveauet af kollagen i aldringsprocessen, som vi jo altså ikke kan komme udenom. Jeg synes det er skønt at blive ældre og mere klog på livet, men jeg begynder også at forstå hvad ældre kvinder har ment, når de har sagt til mig at det er underligt hvordan spejlbilledet ændrer sig, samtidig med de indeni stadig føler sig som en på 24. Det handler for mig ikke om at fornægte min alder, men at pleje mig selv og være glad for det spejlbillede jeg ser, og føler mig som.

 


65% rabat!

Du får her 1. Søndag i advent 65% rabat på første pakke, du giver 174 kr. første gang, og herefter 30% rabat pr. mdr. så prisen fast bliver 349 kr. på alle fremtidige pakker på medlemskab. Du modtager hver 4. uge en ny pakke direkte i brevsprækken og skal først betale fakturaen når du har modtaget produktet. Der er ingen medlemsgebyr, binding eller opsigelsesperiode og du har 14 dages fuld returret.

 

Rabatkoden til de 65% er: MASCHA65 

Bestil her

 


 

 


Konkurrence – 2 vindere!

 

Hele 2 heldige vindere har mulighed for at vinde 6 mdr. forbrug af Anti-wrinkle kollagenet The Solution fra Oslo Skinlab, til en værdi af 2.988 kr.

Det her er mit skønhedstip til dig, for at være en af de heldige vindere, skal dudele et skønhedtip eller en af dine skønhedsrutiner med mig, og så finder jeg 2 heldige vindere på næste søndag hvor der er en ny fordel i adventskalenderen.

 


 

 

Image Map

Næste indlæg

Anbefaling: Helikoptertur over New York City