Kan vi så få noget ro?!

Kærestetur til New York

 

I går var jeg en tur i København for at komme til frisør, holde et møde og så skulle jeg have nogle ting med hjem. Jeg hader at køre lange ture i bil, det er meget lettere med toget hvor jeg bare kan sidde og slappe af eller foretage mig noget på telefonen, som jeg bruger meget mere end min computer. Men jeg er helt ærlig til ret stor gene for alle omkring mig. Jeg hoster, nyser og nogle gange kan jeg sket ikke få luft, som i nat eller den anden dag da jeg trillede rundt på gulvet, fordi jeg var ved at blive kvalt i mig selv og manglede luft. Jeg tænkte at det gad jeg ikke rigtigt i toget, det er jo meget bedre at sidde i en bil alene. På motorvejen. Det var ikke helt gennemtænkt, så jeg sneglede mig afsted og det tog selvfølgelig en evighed.

Jeg er virkelig træt af det ynk her, og mine eksotiske piller fra Guds eget land er efterhånden sluppet op og hvis der er noget jeg sket ikke gider lige nu, så er det at være syg. Så vi tager simpelthen over og fylder kufferten med blandet CVS snolder (håndkøbsmedicin fra Amerika). Mormor er sat i spil til at indtage husstanden i Kolding og holde styr på tropperne, imens vi tager til New York City på kærestetur. Vi har naturligvis forklaret børnene at det er for at købe julegaver (not really), på den måde synes de det er verdens bedste idé at vi lige smutter nogle dage. Selv tænkte jeg at den skulle stå på champagne, julelingeri, shopping og noget der minder om de der julefilm jeg ser på Kanal 4 hele tiden. Måske en tur på Rockefeller skøjtebanen og lidt varm kakao. Jeg er helt seriøs når jeg fortæller at jeg ikke havde skænket det en tanke, at manden kunne finde på at ville se et museum. Et museum?! Der er jeg nok bare meget mere til Bloomingdales og 5th Avenue. Jo jo, Ground Zero skal vi da se, selvfølgelig skal vi da det, og det bliver da slet ikke det eneste, så jeg kan vist roligt pakke Sloggierne i stedet.

Troels har ikke været i NY før, og jeg har ikke været der siden 07 og 09, så vi skal se ALT på ca. 4 dage. Vejrudsigten siger regn, og det var jo for pokker ikke lige planen! Det eneste jeg egentlig gerne vil er at stå på skøjter foran Rockefeller, drikke varm kakao og så kigge på nogle emballager og juicer… Så vi gør bare det Troels gerne vil, og det var nu også meningen.

Jeg kan fornemme jeg skal tage de flade sko med, med alt det han drømmer om at se, og så kan jeg garanteret lave en fyldestgørende rejsebeskrivelse bagefter. Vi vil meget gerne have tips til hvad vi skal se, prøve og erfaringer med billetter, køer og dage der er bedst at gøre de forskellige ting på og den slags. Og gerne ASAP, da vi snart skal afsted. Det vil være rigtig dejligt med kommentere herinde, så er det lettest for mig at finde igen, fremfor på beskeder på IG eller Facebook. Tak.

 

Vi flyver direkte fra København til EWR og skal bo i SOHO, alle siger det er stedet at bo, så det skal vi da. Det lyder roligere end på Times Square hvor jeg tidligere har holdt til, men nu 10-12 år senere finder knapt så attraktivt som SOHO.

 

Ting vi ved, vi gerne vil…

 • Stå på skøjter foran Rockefeller – eller er Central Park bedre?
 • Op i Rockefeller, The top, hedder det vist
 • NBC studios (i samme omgang som Rockefeller)
 • Times Square
 • Central Park – bør vi se/gøre noget særligt her?
 • Broadway – bør vi se et show?
 • Brooklyn Bridge
 • En helikoptertur – bør det være dag eller aften?
 • Macys/Bloomingdales/Saks (burde nok stå øverst)
 • Ground Zero
 • Grand central station
 • Frihedsgudinden er desværre udsolgt i perioden
 • Børsen – hvad kan man se der, udover tyren?

 

Det er lige det jeg kan komme i tanke om, så hvis nogen har noget at tilføje, vil vi elske det. Vi kan jo også godt lide at komme ud og få noget at spise og drikke, og vi skal åbenbart ikke bruge meget tid på det hotelværelse, så roomservice er nok ikke aktuelt. Men altså tips til taxa, lufthavn, shopping, you name it… Hit me!

Tak.

 

 

Image Map

96 kommentarer

 • Bedste

  Hvor er du bare fantastisk til at skrive 😃. Har aldrig været derovre, så ingen gode tips fra mig. Men ønsker jer den vildeste dejlige tur med MASSER af oplevelser. Og sloggi er ikke det værste at have på INDEN en skøn middag og nat. Kæmpekram til jeres dejlige familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Skriv gerne hvad du ellers kommer frem til. Er selv i New York d. 10.-17. december og glæder mig SÅ meget. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil anbefale http://www.newyorkpass.com
  Det er et “pas” til forskellige – og MANGE – attraktioner i New York. Blandt andet en del af dem du nævner. På mange af attraktionerne får du “skip the line” adgang, og der er en del penge at spare i forhold til standard-priserne. 😊
  Den tilhørende app giver et godt overblik over seværdigheder, og inspiration til ting man måske ikke selv havde tænkt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Da jeg var i NY (for en del år siden) tog vi til woodbury outlet.
  Kæmpe Shopping by 🎉 det var ret så hyggeligt som jeg husker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hestevogn rundt i Centreal Park, så kan du måske få udlevet lidt af julefilms romantikken (der ville det kun være prikken over i med lidt let sne❄️)😍 og helt klart er show på Broadway, det er en fed oplevelse.
  Gå tur på High Line er altså heller ikke dårligt😊
  Rigtig god tur ( og lad sloggi blive der hjemme😜)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Frihedsgudinden, kan du se fra land – når du står i Down town.
  Macy plejer af have en ret flot juleudstilling, med masser af lækkert julepynt
  Der er flere steder, hvor de har julemarkeder de helt klart et besøg værd.
  9/11 memorial and museum – er et besøg værd.
  Husk at nyd det, og ikke tusinde planer.
  .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Tag gratis færgen fra Manhatten (syd) til Staten Island, så får I et smukt syn af både Frihedsgudinden OG Manhatten Skyline. Husk at tage varmt tøj på 😉
  Book bord på Beauty & Essex – det ville undre mig hvis det ikke lige var et sted for dig/jer 😄🥂🍸🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Tag ud til Ellis Island og mærk historiens vingesus, hvor tusindvis af immigranter kom igennem, inden de kunne sluses videre ud i byen, der aldrig sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det er så hyggeligt med en hestevognstur i central park på den årstid, de har lækre store tæpper man får over sig så man kan holde varmen og det er jo lidt romantisk og hen af de der julefilm😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Opret dig på groupon.com med hotellet adresse og dir Mastercard, her finder du mange ting med rabat. Bl.a. indgange til diverse ting, guidede ture, billig billetter til musicals mv.
  Print voucherne ud hjemmefra, da du ikke kan downloade app’en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina veile Olsen

  Prøv at tjekke denne her hjemmeside ud.
  Erik er den perfekte guide mht NY
  https://www.newyorkcity.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  https://www.getyourguide.dk/brooklyn-l2034/new-yorks-julelys-i-dyker-heights-t58158/
  Skulle være en fantastisk oplevelse.
  Nåede det ikke selv, men står helt klart på to do listen.
  Det er pisse koldt! Godt med varmt tøj.
  Der er lige åbnet en meget smuk bygning “the edge” måske også et besøg værd.
  “Nybucketlist” på Instagram har nogle rigtig gode forslag 😊 god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg vil anbefale jer at tage her hen
  Tag en taxa ud til denne her restaurant, det var den vildeste oplevelse, man kan ikke udefra se at det er en restaurant, når man går ind, sker det via en guitar butik og maden var skøn. Hvis man hænger ud i baren bliver det senere på aftenen til en natklub.
  https://beautyandessex.com/new-york/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Restaurant Lavo – virke anbefales værdigt og så bliver den til natklub senere på aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kan anbefale et besøg på “Tennement museum “, her fik vi guidet tur og noget mad halløj og mulighed for drikkevarer.
  Det er et museum omkring indvandrere i USA, overraskende spændende.
  Ellers Ellis Island og High Line.
  Læste for nyligt om en bar / restaurant med udsigt over Times Square, den tænker jeg vi besøger til august.
  God tur..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  The Phantom of the Opera!!!
  Har selv været på kæreste tur til NY i år. Det jeg husker mest tilbage på var Broadway showet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Anbefaler også High Line som er super hyggelig. Kan også anbefale en gondol tur på Roosevelt Island hvor der er en super udsigt over byen. Og ellers en crazy milkshake på Black Tap og den originale cheesecake hos Junior’s.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Jeg elskede high line park på westside manhattan. En gammel togbane der er lavet om til park, men udsigt til frihedsgudinden, og ind over New York.
  Chelsea market med fede butikker og Chelsea pier til en gåtur langs vandet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Empire States Building og se New York fra oven.
  Kunne også besøge Carlos Bake shop Hoboken New Jersey og smage de vildeste og flotte kager https://www.carlosbakery.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Book en Memorial Tour på http://www.911memorial.org. Her fortæller en ansat om 9/11 og monumentet. Meget spændende udendørs tur på ca. 1 time. Hvis man bestiller en Memorial Tour +Museum Admission kan man springe køen til museet over.
  Ellis Island var spændende, men på trods af at vi havde booket hjemmefra var der lang kø til færgen og det tog meste af en dag (inkl. Liberty Island). Måske ikke det oplagte at besøge på en kort tur. Download appen Citibike hjemmefra og snup en cykeltur i Central Park eller SOHO (husk at tjekke at cyklen er sat rigtig tilbage i dock…ellers forsætter taksameteret) Go’ tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børge Rahbech Jensen

  Jeg har aldrig været uden for Europa.

  Abonnenter på The New Yorker kan finde forslag under “Goings on about town”. Nyeste nummer kan findes under “Archive” på https://www.newyorker.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Hej.
  Når i er nede ved Ground Zero burde i også lige gå en tur ned i battery park, hvor der er en del statuer og mindes sten i forhold til tidligere krige og veteraner. Når i er dernede kan i samme moment også springe på gratis færgen til staten Island og se Frihedsgudinden 😊 I forhold til shopping vil jeg anbefale dig at gå i Century 21 hvor de har mange mærkevarer til nedsat pris. Min kæreste fandt et jakkesæt fra calvin Klein til 1000kr, for både jakke og bukser. De har også virkelig meget til kvinder. Den forkortes os til c21. Den langt nede på Manhattan er bedst og burde ikke ligge så langt fra hvor i skal bo. I forhold til central park kan i jo også tage derop og finde Hc Andersen statuen.
  Ellers kunne en kort gåtur i Chinatown og Little italy os anbefales. Jeg håber i får en fed tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Aldo Sohm Wine bar! Der er så skønt og lækkert og de servere super lækre lette anretninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Hedegaard

  Da vi besøgte Ground Zero besøgte vi over det underjordiske museum. Det var en rørende og stor oplevelse, som vi efter 5 år stadig taler om.
  Vi cyklede også rundt i Central Park – det var SÅ hyggeligt og en dejlig tur 😊 Hestevogn er måske en anelse mere romantisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kragh

  Magnolia bakery i Bleeker Street, hvor Sex and the City også blev optaget. Derudover har de SÅ lækre kager.
  Dylans candybar (Dylan er datter af Ralph Lauren). Super gennemført slikbutik.
  Rigtig god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis det ikke er for sent med billetter, så skal i ind i Nationalbanken. Du ser kæmpe guld blokke stablet i bure. Det er folks ejendom, så kan man se hvor ruge folk er 😳 Bare rundvisningen er fantastisk.
  Var på ABC kitchen for 5 år siden og det var virkelig lækker og “billig” mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nu har I så nok fundet hotel, når du skriver SoHo, men vi var SÅ glade for The Ludlow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nu har I så nok fundet hotel, når du skriver SoHo, men vi var SÅ glade for The Ludlow – og Decoy Bar er også et besøg værd – tag deres oxtail dumplings og pekinganden 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lajla Pedersen

  Chelsea marked er meget flot i julen,alle butikker indenfor,godt i regnvejr👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Sørg for at bestille billetter til Ground Zero hjemmefra, og husk at røre tyrens snude, når I kommer til Børsen, da det jo skulle bringe held 🤗 Hvad med Empire State Building? Den skal man da næsten se/opleve – både i dagslys, men også om aftenen, hvor den er SÅ smuk ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Det er vist ikke tyrens snude du skal røre… Du skal lidt længere sydpå😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Åh, en NYC-tur lyder skønt. Kan bestemt anbefale et show på broadway, det er så fedt. Vi var inde og se Aladdin, det var så smukt.
  Hav en skøn tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Bejstrup Sørensen

  Jeg kan anbefale, at se The Book of Mormon på Broadway. Det er SÅ sjovt og virkelig godt! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville også tage ind og se the public library. Det er virkelig en smuk bygning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Petersen

  Smager Canolies hos Carlos Bakery samt prøve brudekjoler hos Kleinfeld 😉 når I nu er der alligevel 😉😉
  Det var det jeg ville hvis jeg var i New York

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  All of the above – og så Ellens Stardust Diner. Det er her håbefulde Broadway stjerner-to-be arbejder som tjenere, og de synger/optræder mellem serveringerne. FED oplevelse, og der er som regel kø for at komme ind
  http://ellensstardustdiner.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her kommer lige en hurtig omgang info.

  Når man har relativt kort tid i New York, hvilket en uge er, så er her en del, som du ikke fortryder I ser.
  American Museum of Natural History
  MoMa
  Frihedsgudinden. Der er ikke nogen grund til at betale for at se hende tæt på. Se hende i stedet på afstand og sejl udenom med Staten Island ferryen.
  Twin Tower Memorial. Både “kar” og tårnet.
  Times Square, både dag og når det er mørkt. Det kan begge noget helt særligt.
  One World Observatory er et must.
  Brooklyn er altid fantastisk. Måske en gåtur fra Dumbo over Brooklyn Bridge så I ender på Manhattan.
  I Dumbo, lige under broen er der en restaurant der hedder The River Cafe. Fantastisk mad. Fantastisk udsigt ind over Manhattan skyline. Det er næsten et must. Bestil bord til inden solen går ned, så I både har dagslys, tusmørke og “nat” ind over Manhattan. Dette fortryder I ikke, det er vanvittig romantisk.

  Williamsburg også på den anden side af floden. Hen over Manhattan Bridge, evt igennem Brooklyn først.
  .
  Central Park. Selvfølgelig. I parken er der et zoo. Det er det zoo der er med i Madagascar. Man kan også gå udenfor og kigge ind 👌🏻👌🏻
  The Highline, en gammel nedlagt togbane, anlagt high. Den skal I gå fra ende til anden og slut af i Meat Packing og spis frokost.
  Jeg synes skal se et Broadway Show eller et juleshow med The Rockettes. Det vil I ikke fortryde.
  Grand Central er også en oplevelse.

  I skal I China Town og vid med det samme, at hvis damerne hvisker til jer og I ikke forstår hvad de siger, ignorer dem eller sig nej tak. De vil sælge jer fake mærkevarer inde i en eller anden baggård.
  Fra China Town kan I gå direkte til Little Italy og Soho. Start hvor det passer jer. Soho er også et godt shoppingområde 😍 Som i virkelig godt og der er mange spændende mennesker også en masse danskere.
  Der er en virkelig god restaurant der hedder Lure Fishbar. Sushi og fiskeretter og lidt kød.

  Friends og SATC bygninger er også en god ting at se.

  Shopping
  Der er jo shoppingmuligheder overalt. 5th avenue og Times Sq er fyldt med shopping og meget dyrt, men interessant.
  Der er også Century21 som sælger mærkevarer til billigere penge. Man skal bare have tålmodighed.
  Macy’s er shopping i flere etager og der er altid gode tilbud. Jeg spørger iøvrigt efter “tourist discount” alle steder 😂 I Macy’s får jeg altid rabat.

  Bergdorf & Goodman er det ultimative shoppingsted. Deres skoafdeling er til at falde på halen over. Det er lige før jeg vil sige, at hvis du kommer hjem uden noget derfra, så giver jeg middag.

  Mht mad, så har jeg nævnt lidt.
  Le Pain Quotidien er morgenmadsagtigt.
  WholeFoods er et supermarked, men der findes også “bistroer” hvor man kan spise. Du SKAL ind i en af butikkerne. Jeg ved du vil elske dem ellers giver jeg pengene retur.
  Vi spiser også på en restaurant der hedder Fogo de Chao. Et brasiliensk steakhouse.

  Det er virkelig nemt at finde rundt.

  Vigtigst af alt er gode travesko 😂
  Man går jo nærmest rundt overalt eller også tager med subben.

  Vi bruger også Uber når vi virkelig er trætte i fødderne. Der findes også Lyft som er ligeså god.

  Problemet med trafikken er, at det tager lang tid fra den ene ende til anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  – Tag metroen (eller en taxi) til Grimaldi’s pizzeria i Brooklyn. Ligger nærmest under Brooklyn Bridge lige efter broen, og man får den VILDESTE udsigt til Manhattan, så husk kamera! Mange NYC-skyline-fotografier er efter sigende taget på kajen derfra. Nå ja, og så to-die-for pizzaer på borde med rødternede duge. Fik tippet af en New Yorker i sin tid; https://www.grimaldispizzeria.com/locations/1-front-street-brooklyn/

  – Kan tilslutte mig en sejltyr til Staten Island, hvor man får perfekt view til Frihedsgudinden.

  – Guidet bustur til Harlem inkl. Gospel. Fed oplevelse, men afhænger vist af, man er der en søndag.

  – Magnolia Bakery på Bleecker Street. Hvis man er fan er SATC, er dette et must. Carrie og Miranda sidder udenfor bageriet og får en af deres verdensberømte cup cakes med frosting. Mums!
  401 Bleecker Street and W. 11th Street.

  – Efter en cup cake bør der shoppes i Greenwich Village og videre ned i SOHO, der generelt har federe butikker, caféer og restauranter end Midtown. Her møder man også de sjovere New Yorker karakterer og kan se de typiske brownstone huse.

  – Midddag eller coctails på The View Restaurant & Lounge – på toppen af Marriott ved Times Square. En roterende restaurant, der giver jer hele Manhattan skyline samt resten af New York/Jersey. https://www.theviewnyc.com

  Shit – hvor vil jeg pludseligt gerne til NYC 🙂 God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Andersen

  Tag en sejltur rundt om Manhattan med Circleline.
  I Macy skal du tage dit pas med og som det første besøge visitors centre og få rabatkupon 😍
  Spis morgenmad på Andrews Coffee Shop, ligger lige ved Macy, meget autentisk, lokale spiser der.
  Og som mange andre anbefaler, High Line Park!
  Rigtig god tur til NYC 🇺🇸🗽🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Du har fåetmange gode råd. Vil kun gentage etaf de andre: Natural History Museum.

  Jeg har været i NY 4 gange.
  Mine største kulturelle oplevelser er disse:
  Stand-up show omkring Broadway. Der findes en masse klubber.

  Gudstjeneste inkl. Gospelkor i Harlem hos Abyssinian. Jeg ved ikke om I er til den slags men det er noget af det mest autentiske jeg har oplevet i New York. Jeg har også haft min mand med og han var enig. Hvis det er interessant så kontakt mig endelig, så har jeg et par insider tips. Et besøg ger kræver dog at man kommer tidligt op og står i kø. Det kister ikke noget, men det er god stil at give bidrag når kirkebøssen går rundt.
  https://www.abyssinian.org/contact-us/visitors/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hej, må jeg spørge ang stand up shows om hbor i syntes der var godt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg har været på Gotham Comedy club. Man kender ikke standupperne, men det var en stor oplevelse begge gange!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Claus Meyers restaurant Agern, som har en Michelin-stjerne. Ligger i den store food Hall

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Åh altså, hvor vil jeg bare gerne til NY igen… har været der 3 gange, og mangler stadig at se en masse 😍😍😍 Ønsker jer den bedste tur… er top misundelig 😘😘

  Kh Charlotte 🎄❤🎄❤🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  NYC er skøøøn – glæd jer🍎 Når i er ved Ground Zero skal i også se museet/udstillingen der hører til, den er fantastisk og i vil aldrig glemme hvad i ser!
  One World Trade Center ligger også ved Ground Zero og er et must. Det er den højeste bygning og med bedste udsigt.
  Rockefeller center, The Top skal i besøge ved solnedgang, helt fantastisk syn! Book billetter 1-2 dage før (på nettet).
  Central park ses bedst på cykel. Lej dem i “bunden” af parken, det er sjovt og man får set en masse. En stille og rolig tur rundt på den store vej tager knap 1 time uden stop. I skal selvfølgelig indregne stop til forplejning og der er masser af ting at se på vejen.
  Grand central station er bestemt et besøg værd og husk at se det super flotte mad-marked.
  Rigtig god tur😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Lykkegaard

  Snyd ikke jer selv for morgenmad på Meyers i Grand Central, en super frokost/brunch på Clinton St. Bakeing samt at besøge tooftoppen Eatly… måske til et glas liflige bobler😊 ønsker jer en fantastisk tur.. NYC er bare en metropol man ikke kan få nok af. Var der i september og har på FB lavet en “dagbog” med tekst og billeder du evt. kan tjekke ud😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg slutter op om det du selv har skrevet. Men tag central park på cykel, vi gik og den er jo gigantisk!! Det tog altså en halv dag 🙄 top of the rock, bedste udsigt, som du selv skriver.
  Hvis det ser ud til at vejret er lidt med jer så gå The High Line og spis frokost på Chelsea Market 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den nye “The Vessel” skulle være et besøg værd. Den er gratis at besøge men man skal booke tid
  https://www.hudsonyardsnewyork.com/discover/vessel

  Rigtig dejlig tur til jer begge – bare det var mig

  Kh,
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Bergdorf Goodman helt klart. Tæt på 5th Avenue og Central Park, The Plaza fra Alene Hjemme filmen. Købte mine første Louboutin der 😄👠 https://www.bergdorfgoodman.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Ingen NYC tur uden et besøg på Moma & Guggenheim . Et absolut must i min verden🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Freedom tower 👍😊 Tårnet der står hvor tårnene stod. En meget speciel oplevelse😊
  Skriv gerne om hotellet er godt👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Åh en julekærestetur til NYC lyder så dejligt! Nyd det!
  Central Station er vanvittig flot. High Line er super hyggelig. Hestevognstur i Central Park vil være mega nice. En forestilling på Broadway næsten et must. Personligt synes jeg The Lion King var bedre end Aladdin. Times Square er så fantastisk, og når nu Troels ikke har været der før, så sørg lige for at han oplever det både i dagslys og når det er mørkt. At sidde på trappen med en Starbucks kaffe (Peppermint mocha) i hånden og bare nyde stemningen og alle lysreklamerne. Elsker det! Begge skøjtebaner er super flotte og hyggelige. Og generelt er juleudsmykningen jo helt fantastisk i NYC. Og M&Ms World var måske et sted at købe en lille rejsegave med hjem til børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikea har en båd der afgår fra finansiel distrikt til Ikea på Brooklyn. Turen giver et fint syn til Frihedsgudinden og 200 meter fra Ikea ligger et ret fedt sted der servere lobster Rolls og hummer! Stemningen er rigtig god og bestemt et besøg være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina sommer

  Vi var på kæreste tur i new York I starten af oktober ( og der var seriøst 30 grader.) og vi var inde og se the Lion King, og det kan godt anbefales, det var en STOR oplevelse. ( men dyr.) hvis man tager staten iland færgen- så er der åbnet et helt nyt outlet ved siden af, der er ikke så mange butikker endnu, men der muligt at gøre nogle gode køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Elsker elsker elsker NYC. Så her kommer mine forslag. En tur til Hudson Yards og oplev Vessel. Det er gratis, men book billetter. Det ligger lige ved siden af High Line så området er charmerende.
  En tur på Broadway, er et must. Vi så Lion King – imponerende forestilling.
  Min favorit restaurant i NYC er Tony’s Di Napoli. Den ligger ved Times Square, men book bord i forvejen 😊
  Rigtig god tur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  I Central Park er der meget at se! Og i kan sågar nyde en kop varm kakao imens i får en tur i en hestevogn!
  One world Trade center skal i opleve!
  Ellen’s Stardust Diner er et besøg værd – den betragtes som en af ​​de bedste temarestauranter i New York på grund af sine syngende servitricer. Little Italy og chinatown er SÅ hyggelige!
  God tur☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Var selv i NYC en forlænget weekend, hvor vi bl.a. spiste på Morimoto sushi restaurant i meatpacking district. Helt FÆNOMENAL god sushi i den smukkeste restaurant-Meget blogger venlig trappe og badeværelse 😉
  Virkelig lækker og indbydende sushi og cocktails, det kan i dén grad anbefales!
  https://morimotonyc.com/?utm_source=Google My Business&utm_medium=Website Button

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  The entrip ( måske ) hedder det noget andet men et krigsskib m fly og andre ting fx kapslen som har været på månen .. og the Wessel . Gratis men man skal bestille tid inden på nettet . Super flot og fed udsigt … jeg syntes at Grand central station har et mega flot loft men så er det også det. Lej cykler ikke taxa de tager en evighed .. cyklerne står alke steder.. 9/11 museum er også et besøg værd
  Og times square om aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Prøv at gå ind på “newyorkrejsetips” på instagram/hjemmeside 👍 Der er rigtig mange gode tips.
  Vi blev hentet med chauffør/skilt i lufthavn i en kæmpe bil til ikke ret mange penge. Man kunne også vælge limousine 😉 info på newyorkrejsetips.
  Prøv at spis på Carmines… En ret er nok til flere personer. Det fedeste sted og lækreste mad.
  Tag hellere Top of the Rock end Rockefeller. Federe udsigt. Besøg High Line, ground zero museum og Ellis island.
  OG butikkerne “Century 21” har masser af de dyre mærkevarer til ingen penge. ET MUST 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fantastisk med en NYC kæreste tur, har selv lige været i NY i maj og flere af dine ting på listen er helt sikkert er besøg værd. Her er lige et par forslag til, hvad jeg tænker også er en oplevelse værd.

  Spisesteder:
  – Fancy spisested, Beauty & Essex NY(lower east side) udefra ligner det en pantelåner butik, men når den store sorte dør inde i butikken går op, kommer du i heaven. Fantastisk mad, finger food og en oase af detaljer som er super gennemført. Nyd en drink i baren inden i spiser, det er en oplevelse https://beautyandessex.com/new-york/

  – Sex and the City, pigernes favorit spisested. “BUDDAKAN”. Kan kun sige at det skal opleves. Wow wow https://buddakannyc.com/?utm_source=Google%20My%20Business&utm_medium=Website%20Button

  – Predrinks 🥂MOXY NYC, magic hour rooftop bar og Lounge er, MAGISK. Udsigt over byen, lyskædeheaven, drinks og god musik. https://www.marriott.com/hotels/hotel-information/restaurant/details/nycox-moxy-nyc-times-square/5920305/

  – Spisested, hvor Troels bliver mæt🥩😉 NY ældste steakhouse “Keens Streakhose”, aldrig fået så god bøf, stedet oser af nostalgi og historie og super betjening. http://keens.com/mobile/index.html?url=http%3A%2F%2Fwww.keens.com%2F&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.dk%2F

  Oplevelser ud over dem du selv nævner

  – Det new upcomming område Hudson Yards er, er et besøg værd. Her er også den smukke Vessel(fra 2019)som er et kig værd (psss…🤫 og der er et kæmpe shopping center lige ved) https://www.hudsonyardsnewyork.com/discover/vessel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Den nye Vessel er en oplevelse – der er gratis billetter og man kan som regel få dem når man kommer derned – som regel lidt ventetid – man får en tid .. i ventetiden er der stort nyt shoppingcenter on the side og bagefter en tur på High Line der starter lige ved siden af 👍👍.. god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Prøv Benjamin Steakhouse (lækker mad i smukke omgivelser og super betjening). Ellen Stardust Diner er også en oplevelse. Find HC Andersen i Central Park. God tur😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg ville ønske det var mig 🙂 Besøgte jeg NY i julen, ville jeg tage ind at se Christmas Spectacular i Radio City Music Hall istedet for et broadway show. Jeg synes færgen til Staten Island gav en lidt kedelig udsigt til frihedsgudinden, og vi måtte virkelig kæmpe om plads. Skal jeg tilbage vil jeg tage derud istedet. Så måske skal I gemme den til næste gang. Brooklyn bridge syntes jeg var SÅ hyggeligt og flot udsigt.OG så ville jeg spise eller få en cocktail et sted højt oppe med udsigt ud over byen 🙂
  God tur! Glæder mig til at læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne P

  Julemarked: Turnstyle Underground Market nær Columbus Circle.
  En tour i den gamle subway station ved Old City Hall. Den er ikke længere i brug, men er velbevaret med smukke fliser og fine lysekroner.
  (https://dljparty.ticketleap.com/undergroundnyc/dates).
  Restaurant: P.S. Kitchen (8th Av og 48th St) laver lækker lækker vegansk mad og den kan jeg varmt anbefale 😉

  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når nu den (også) står på museumsbesøg, skal I helt klart besøge Naturhistorisk museum! Tror I begge vil lide det😉 (Night at the museum-filmen, den kender I sikkert). Rigtig god tur❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  En oplevelse er også Madison Square Garden, hvor vi oplevede Michael Buble. Der er meget forskelligt på programmet, bla skulle det også være stort at se en basketkamp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Holt

  I stedet for de udsolgte turistture til frihedsgudinden, kan i tage færgen til Staten Island. Den sejler lige forbi og tager kun 30 min. Og koster kun et par dollars! Derudover kan jeg varmt anbefale at smutte til Harlem og se en gospel koncert! Harlem Gospel kor har Beyoncé/whitney tema koncerter der er helt vanvittige!!! Og til sidst, lad være med at tro at en taxa kan få jer hurtigt frem og tilbage!!! Gå eller brug metro/subway!! Trafikken er vanvittig i gaderne så det vil ta’ jer den dobbelte tid, og koste en mindre formue!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Udsigten herfra kan bestemt anbefales:

  https://www.oneworldobservatory.com/en-US?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI9pbJoa355QIVk0MYCh1T6gnkEAAYASAAEgLso_D_BwE

  Og så en gåtur på High Lane 🙂

  Ground Zero er virkelig flot i mørke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Udsigten herfra kan bestemt anbefales:

  https://www.oneworldobservatory.com/en-US?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI9pbJoa355QIVk0MYCh1T6gnkEAAYASAAEgLso_D_BwE

  Og så en gåtur på High Lane 🙂

  Ground Zero er virkelig flot i mørke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimette

  Middag i freedom tower. Du skal time det så det passer med at i sidder der imens der er solnedgang. Det er fantastisk. Men du skal være hurtig. Jeg bookede en måned før vi skulle afsted.. østers og champagne på oyster bar i kælderen på central station.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Når du er en rigtig julemus, så er det et totalt must at se Christmas spectacular på Radio City Music Hall… Det emmer af nostalgi og jul. https://www.msg.com/radio-city-music-hall?cmp=van_radiocity

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kh

  sejl gratis forbi frihedsgudinden med den færge der går ud til staten island. den sejler hver halve time og du kan tydeligt se hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Central Park – bliv kørt rundt i cykel derinde. Man kan vælge forskellige længder ture, tror vores var en time, vi så ikke det hele 😅 men god og nem måde at komme rundt, så kan man lige spotte det man gerne vil se nærmere på. Fx. Balto statuen.

  Og så elsker ELSKER jeg Chealsea området! Så lækkert, flot og mødte Ed Westwick der 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Ørum

  Greenwich Village er så hyggeligt med skønne restauranter 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis I vil se et show, så anbefaler jeg Book of Mormon – har selv kun set den i London, men opsætningen er den samme, og den er altså vildt sjov😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fugmann

  Middag på Beauty &Essex super cool sted
  Gospel i Harlem
  God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Cykeltur i central park

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg boede der i er halvt års tid for nogle år siden, og mit vigtigste tip af alle (og til alle).
  SPIS PÅ BUDDHAKAN (man skal booke bord hjemmefra – Fusions Asian food (og som bonus: det sted Carrie og Mr. Big holdt forlovelsesfest) – sublim mad og LÆKKER indretning OG drinks.
  Hvis man vil se Frihedsgudinden (og det her er federe end at besøge den), så tag en tur med Staten Island færgen.
  Tag op til toppen af Central Park og gå hele vejen ned gennem parken og så videre ned ad 5th eller Broadway – mega romantisk – særligt ved juletid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fabios mom

  BB Kings breskfast Club med brunch og gospel koncert
  The Rainbow Cafe (til den romantiske aften på vandet) NB mænd skal have jakke/blazer på
  Hell Kitchens loppemarked med vintage designer accessories

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Bar Pitti – vanvittig lækker italiensk restaurant i SOHO

  Five leaves, hyggeligste lille café – det er hele turen til Brooklyn værd – i SKAL især prøve deres ricottapandekager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hov!!

  Five Leaves hedder den :). Det sted er vi ALTID, når vi er der. Og igen, smag deres ricottapandekager 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kan klart anbefale Cats på Broadway ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Mascha. I skal selvfølgelig køre i hestevogn i central park! Et must. Og da også lige et smut i manolo -og er du anything like me bliver det dankort flænset 😉 og så skal i da også lige et smut op i Frihedsgudinden

  God tur er total mørkegrøn af misundelse😄

  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Åhhh… ❤️NYC❤️ og så til jul! Det er fantastisk! Som at gå rundt i en Disney julefilm. Jeg var der i 2016,den første uge i december. Hvis l går op/ned ad 5th avenue vil l se RIGTIG mange juleudsmykkede bygninget/butikker/hoteller. Gå en tur på The High Line, som er en park/sti hævet over byen på den gamle højbane. Om sommeren er der bænke/stole og street food. Mange bruger stien til at komme fra A til B (jobbet) men uden at skulle gå på gaden. Man kan gå op/ned flere steder eller tage den hele vejen. Det er mega hyggeligt og medbring en to-go kaffe fx. Tag et glas bobler i baren på The Plaza…SÅ hyggeligt og overdrevet pyntet juletræ/grangrene der snor sig op ad trapperne mv. Tag forbi Rockefeller, der kan være virkelig mange mennesker, men klart flest i dagtimerne. Skønt julemarked på Union Square. Lidt mere unikke boder end i resten af Manhattan. Bryant Park /American Bank julemarked og skøjtebane. Derudover kan man også skøjte i Central Park, i den ende mod 5th av/The Plaza Hotel, og ellers bare gå en tur og tage det hele ind. Vi havde hjemmefra bestilt billetter til Radio City Music Hall Christmas Spectacular-The Rockettes, som (jo) er et musik/danse) step show med 35(?) dansere på lange rækker der danser og stepper. Det var ret underholdende og meget amerikansk. Og ikke mindst vores studie af amerikanernes teater-kultur/pli eller mangel på samme. Hold op de kunne lære noget af os danskere. Men showet gav os SÅ meget julemagi og findes kun der!… Nøddeknækker ballet har vi jo også i DK og hvis l kun har få dage så skal det måske være julet, amerikansk og unikt?! Og skråt overfor indgangen finder l de der kæmpe røde julekugler i et springvand som man ser på film…jeg blev lidt ekstra lykkelig da vi så dem! (julenisse indeni). Baccarat Hotel har en vild lobby og også hotelbar. Vi fik en rundvisning (af en ven) og hang ud til en drink. Virkelig en smuk oplevelse, alt hvad de kan lave i glas er af Baccarat glas!! Refinery Hotel tæt på Times Square har en Rooftop bar der også er åben om vinteren og overdækket terrasse med kig til toppen af Empire State Building. Der findes aften adgang til Empire State Building =smukt. Det samme gælder Top of the Rock. (Rockefeller Center). Nu ved jeg ikke hvor l skal bo men på toppen af The Mark Hotel har de egen skøjtebane!!! (sig til hvis l skal have en kontakt!)…. Bare det at gå i gaderne og tælle lys og julekugler er en oplevelse værd og selvfølgelig Brooklyn Bridge… Man kan fx leje cykler og cykle frem/tilbage inkl photo stops hvis man bliver træt i fødderne. Og FLADE SKO! Ground Zero er også et must. Jeg fik uventede kuldegysninger da jeg stod der….. Og der er jo mange museer at vælge imellem. Jeg har været der to gange ad 6 og 11 dage og har endnu ikke haft tid til museer. Grand Central Station er flot og smuk og fyldte 100 år for et par år siden, hvilket de var stolte af. Der skal liiiidt mere til at imponere os danskere da vi jo har meget ældre bygninger.
  Rigtig god tur! Nyyyd og tag det hele ind!! Gid det var mig. Spøg endelig!! Sorry det blev lidt langt men det er min yndlings by ❤️NYC❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Et lille tip:
  Når I skal se Brooklyn Bridge (og helst ved solnedgang), så tag subway’en til Brooklyn og gå mod Manhattan på broen. På den måde får I den bedste udsigt med New York Skyline foran jer. Har boet i NY i et år og dette var råd til alle der kom og besøgte 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Mascha. Det er to uger siden jeg smuttede hjem fra New York efter at have været der en god uges tid. Det er jo en helt fantastisk by!
  I forhold til at stå på skøjter, så er Rockefeller jo et perfekt sted at gøre dette, jeg selv stod på skøjter i det der hedder Bryant Park, som ikke ligger langt fra Rockefeller. New York forbinder man jo lidt med Frihedsgudinden, men jeg tror ikke I skal være kede af at I ikke kan komme helt ud til hende. Hvis man tager ud på selve øen ville det eneste man ville kunne se være bunden af hende, fordi hun er så mega stor. Tag i stedet en af færgerne som sejler ud forbi og se hende på den måde. Derudover flyver helikopterne også ud forbi hende, det var seriøst det fedeste måde at se hende på! Jeg var selv ude og flyve helikopter, hvilket var om dagen. Uden at vide det kunne jeg forestille mig at det er bedst at gøre om dagen, da man kan se med af byen. Så kan man jo fx tage op i “One World Observatory” nede ved Ground Zero om aftenen. Hvis I tænker I skal ud og se en masse turistattraktioner, så skal I klart overveje at købe et sightseeing pass, det var virkelig det bedste investering vi gjorde os! Til sidst vil jeg klart anbefale at man bestiller en chauffør som kommer og henter jer i lufthavnen og kører jer direkte til jeres hotel.

  Håber I får den bedste tur – glæder mig til at følge med☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvis du alligevel vil tæt på Frihedsgudinden, så har jeg begge gange jeg har været i NY taget færgen til Staten Island. Det er gratis og man får god udsigt/gode billeder til både Frihedsgudinden og Manhatten. Den sejler hvert kvarter og tur/retur tager det nok en times tid. Og så er det er tæt på Ground Zero.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Mølgård

  Husk at når man er militær-mand har man nærmest gude-status i USA, dvs at man ofte også får rabatter på museum og andre attraktion, så han må lige sørge for at have militær id med😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  I kan bare tage den gratis færge til Staten Island. Den sejler frem og tilbage hele tiden LIGE foran Frihedsgudinden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  – Juliana’s pizza i Brooklyn. Bedste pizza sted, men kom i god tid, så I ikke skal stå i kø!
  – Mulberry Street Bar. Og god pizza og hyggelig stemning.
  – Rooftopbar på 230 Fifth avenu. Virkelig lækker rooftop bar med smuk udsigt ud over byen.
  – Musical på Broadway. Det er en oplevelse i sig selv!
  – The High Line. Den fineste grønne oase over vej-plan
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Hvis i er til jazz er det her en fed oplevelse
  https://smokejazz.com/

  At hænge ud i Wlliamsburg kan også anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  -Klart en tur på the High Line med stop ved meatpacking distrikt – mange fede barer.
  -I central park kunne I gå på jagt efter H.c. Andersen, John Lennons sten mosaik eller det store springvand, som er med I de fleste film fra NY.
  Og så skal I vel også have tid til at nyde at det bare er jer…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi så få noget ro?!