Sådan tjekker du prisen på varen, inden du køber

New York City planen…

 

Tusind tak for alle de gode forslag til hvad vi skal foretage os i New York, vi har lyttet efter det hele og købt billetter, bestilt borde og lavet ture ud fra hvad I havde af gode tips. Dagene er godt pakket, det bliver fedt! Vi skulle måske ha’ kigget på det lidt før, og ikke bare aftenen før vi skulle afsted, men det er lidt en spontan tur i anledningen af Troels fødselsdag, i december.

Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at lave og dele under vores ophold, men planen er en lille guide og min erfaring er at det bliver bedst hvis jeg laver noget hver dag når jeg er afsted, ellers flyder det hele sammen når jeg kommer hjem, så må det blive som det bliver… Sådan lidt hurtigt og sikkert med masser af billeder. Jeg kan bedst selv lide at være med i nuet når jeg følger nogen, og ikke en uge eller to senere, så det vil jeg prøve på, at give nogle af oplevelserne videre som inspiration.

Her kan I se hvad vi har planlagt indtil videre…

 

 


 

Fredag

 

Vi tjekker ind på hotellet, Soho Grand om eftermiddagen, kommer på plads på værelset og bevæger os en tur ud i byen. Jeg satser på vi er ret trætte, eller det er jeg garanteret, for jeg kan ikke bare sidde og sove og sover ekstremt let. Faktisk sover jeg sjældent mere end max 6 timer på en nat, med flere opvågninger. Troels, han sover på 3 minutter hvor som helst og når som helst, super provokerende.

Planen er at gå over Brooklyn Bridge og se Manhatten fra den side. Det lyder som en hyggelig tur gennem området vi bor, over broen og så tror jeg vi finder et pizzaria og får noget aftensmad. Det ér jo fredag og vi plejer at få sushi og champagne om fredagen, men Tao var desværre fuldt booket, men champagnen skal vi nu nok få fundet. Jeg har sandelig en flaske med i kufferten, bare for en sikkerhedsskyld, det har jeg altid.

Hvis vi er til det, vil vi også gerne nå forbi hotel Roxy og høre lidt jazz og få en drink.

 


 

Lørdag

 

Jeg sidder lige nu i flyveren med listen som Troels har skrevet, han sover imens jeg prøver at læse hans noter. Jeg kan se han har booket bord på et sted der hedder Balthasar kl. 9:00… Så der bliver ikke meget snoozen kan jeg regne ud. Derefter tager vi i Central Park hvor vi forhåbentlig kan opdrive en hestevogn eller cykle en tur. Det er også lørdag vi tager den store shoppetur, eller hvert fald går i butikker og stormagasiner som Macys, Bergdorf Goodman, Barneys, Bloomingdales, 5th Avenue, han har sågar skrevet en særlig stor Gucci butik på listen, og så skal vi forbi en chokoladebutik på Madison og spise på Decoy bar med efterfølgende drink på Magic Hour rooftop bar.

Det er hvert fald den løse plan.

 


 

Søndag

Her kan vi sove lidt længere. Vi har bord på Beauty & Essex til brunch kl. 11:45 som mange har anbefalet, men de var desværre fuldt bookede alle aftener, men vi vil forbi så det må blive til brunch. Så tager vi op til Grand Central station hvor vi gerne ville prøve deres oyster bar, men den er lukket om søndagen, så vi tager på Campbell ba i stedet hvor der er live jazz. Vi skal også forbi Magnolia Bakery, Times Square, Top of the Rock, skating på Rockefeller rinck og enten en tour rundt i NBC studierne eller se juleshowet. Søndag står den umiddelbart på regnvejr, men jeg håber ikke det fortsætter til sent da vi har billetter til starlight skating  foran Rockefeller Center 22:30-00:00.

 


 

Mandag

 

Vi satser på at stå tidligt op og så afsted til Ground Zero, og se alt det der er i forbindelse med det, det tager nok en del tid. Så er planen en helikoptertur henover Manhatten hvor vi ser det hele fra oven, og i den forbindelse får tjekket Statue of Liberty af også. Om aftenen har vi bord på Buddakan og finder nok en drink derefter et sted.

 


 

Tirsdag

 

Vi flyver hjem ved 17-18 tiden, så vi kan godt nå et eller andet, men vi har intet planlagt endnu og der skal jo også være tid og huller til noget vi ikke lige har planlagt hjemmefra.

 


Just arrived…

 

Image Map

13 kommentarer

 • Heid

  Lej el cykler ellers kan det godt blive en lang or hård tur rundt i Central Park
  Hvis I mangler shopping så tag evt i The Mills at Jersey Garden. Er kæmpe indendørs shopping outlet 10 min fra Newark Lufthavn, og der er tax free. Køb evt en coupon book i concierge desk ($7) den man hurtigt bliv me tjent ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det lyder jo fuldstændig fantastisk!! Fede ting I har planlagt 🙌🏾 Overvej dog lige hestevognen i Central Park – hestene bliver behandlet superdårligt, og har forfærdelige vilkår. Det svare lidt til elefant ridning i Thailand.. Håber I får den bedste tur – det lyder bestemt sådan❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Leonora

   Tænkte det samme om de heste. Det ik ligefrem den bedste behandling de får..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise René

  Lyder så mega hyggeligt #pissemisundelig! Må man spørge, hvor du har booket flybilletter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej – I skulle cykle rundt i Central Park – ikke hestevogn. Så kan I stoppe op og nyde parken, div springvand og mennesker på dejlige pladser. God tur 🚴🏼‍♂️🚴🏼‍♂️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ønsker jer en dejlig tur. Men jeg ville sådan ønske at folk først skrev om det når de var kommet hjem. Man kan også dele for meget. Det er kærligt og bekymrende ment. Venlig hilsen Charlotte. Og det gælder alle bloggere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  New York er fantastisk! Jeg håber dog, at I dropper hesteturen i Central Park, da hestene ikke har det godt. Snup en cykel i stedet eller gå rundt, det er også dejligt. God tur ❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dejligt med et tæt program😍 håber I får den skønneste tur! Har taget screenshots så jeg har gode ideer til min egen tur til NYC en dag☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Åh, hvor lyder det skønt! Gode planer! Er så misundelig 😄 Nyyyyyd det 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvis i ikke finder på noget spænende at lave tirsdag, kan både Greenwich området (carries hus i SATC og Friends lejligheden ligger bl.a. i området) og Williamsburg klart anbefales. Det er nogle skønne steder! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Christensen

  Please drop hesteturen – spørg selv Pink 🙂 hun har lavet en del kampagner over, hvor ikke godt de heste har det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Mascha
  Hvor booker I hotel og restaurant igennem?
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg er bare gået ind på stedernes egne websites og booket direkte 😊 Hotellet fandt jeg via hotels.com

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tjekker du prisen på varen, inden du køber