Vilde før-/efterbilleder med kollagentilskud + rabatkode

My guilty pleasure…

 

Den tid på året. Jeg vågnede efter en nat med dårlig søvn, og til Troels der forsigtigt spurgte hvad der var galt. Det korte svar var ALT. Forkølet, ondt i hoved, mave og alle andre steder… Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og nu bliver det lidt… Sært, I know. Jeg har altid elsket duften og lydene på hospitaler, at komme til tandlæge og blive boret i tænderne, og så har jeg så længe jeg husker, været meget fascineret af amerikansk håndkøbsmedicin. Jeg ved godt det er pisse politisk ukorrekt, og det er heller ikke hverken økologisk, vegansk og så fandme endda er transporteret helt over Atlanten. Men bare rolig, jeg fortæller ikke om de CBD piller jeg tager, så ville de da gå helt amok på Jodel!

Men, jeg har altså denne her ting med piller eller tilskud der kan kurere alverdens ting. I morges mærkede efter en ekstra gang og tænkte, ej hvor spændende, hvad kan jeg mon nu prøve fra skuffen?? Jeg har nemlig et lille lager fra alle mine rejser til US, og hvis jeg har venner der er afsted, beder jeg dem ofte købe noget blandet med hjem. Selv Vicks laver nogle piller til snue og ondt i halsen, og dem prøver jeg i dag. Så må vi se om jeg bliver hurtigere rask.

Har du noget du ikke kan lade være med at være lidt fascineret af, eller en guilty pleasure?

 

Det har ellers været en dejlig uge, med et par dage i København, og det elsker jeg jo. Jeg optog bla. Riising Late Night show som bliver sendt onsdag, og det var intet mindre end en fornøjelse at være med i, selvom der var flere pinagtige indslag jeg ikke helt ved om jeg selv har lyst til at se.

 

 

Fredag var jeg rundt til nogle forskellige arrangementer, inden jeg havde et job for Clinique om eftermiddagen i Magasin. Dagen startede hos floristen Lars Jon, som bød på lækker brunch og julerier. Hold op hvor gad jeg bare godt vores hjem var lige så smukt pyntet op som i sådan en butik, wow!!

 

 

Szhirleymusen poserer alt hun har lært for fotograferne. Haps haps!

 

 

Seriøs lækker goodiebag! Chokoladen er pist væk nu.

 

 

Videre til Magasin hvor der var proppet med mennesker. Troels kom over og joinede mig, og så tog vi på det nye Lucifer og spiste sammen med min veninde Signe, og så hjem til Kolding igen hvor jeg har plejet min snue hele weekenden.

 

 

 

 

Image Map

14 kommentarer

 • Janni B Johannsen

  Jeg troede at jeg var alene i verden med min fascination af håndkøbsmedicin og div. tilskud.
  Skal altid en tur på det lokale apotek,når jeg er ude at rejse ( ofte kommer der også en masse gode cremer, shampoo mv.i kurven ) Mine veninder griner altid af, at de altid skal slæbes med på udenlandske apoteker😂
  Jeg er fuldstændig mundlam over din
  Goddiebag.. den er vanvittig vidunderlig.❣️🎅🏼👏🏻
  Skålen fra Hammershøi er bare så smuk 🎅🏼
  Rigtig god bedring til dig,og god jagt i skuffen 👏🏻😉💊💊💊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er faktisk meget positivt interesseret i at høre med hvilket formål du tager CBD-kapsler?
  Rigtig dejlig mandag – og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go’ bedring – du må gerne tage alle tandlæge-ture for mig :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er altså en spøjs fascination, du har dig der, men mon ikke vi alle sammen har vores særheder. Min er, at jeg elsker duften af mine egne prutter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er fascineret af souvenirbutikker. Min familie hader det. Men det er helt utroligt, så meget virkeligt hæsligt og tudegrimt skrammel, der kan købes i souvenirbutikker. Hvem køber det? Jeg kan da til nød forstå en kop, der kan bruges på arbejde eller en magnet til køleskabet.
  Familien er mere fælles om fascinationen af fødevarebutikker i udlandet.
  Jeg forstår din fascination af udenlandsk håndkøbsmedicin og kunne nok også selv falde i staver over udvalget. Jeg vil nok selv være mere forbeholden ved at tage det, men jeg tager nu heller ikke meget håndkøbsmedicin fra DK.
  Jeg elsker at kigge i små butikker med lidt anderledes udvalg af lokalproducerede varer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg arbejder på et hospital, så jeg er ikke udpræget begejstret for lugten – især ikke den mærkelige lugt, uniformerne har.
  Til gengæld er jeg ret pjattet med duften hos en tandlæge. Den er nærmest sådan helt ren og knitrende på en lidt tandpastaagtig måde. Jeg foretrækker dog, at jeg kan nøjes med et almindeligt eftersyn og tandrensning; det river ikke sådan meget i kontoen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er helt pjattet med at gå i butikker i udlandet. Er du vimmer et udvalg! Vi bruger adskillige timer i løbet af en sommerferie i de lokale varehuse.
  Jeg elsker, at være på hospitalet. Roen, duften og atmosfæren. 🤩
  Lige en pinlig omgang. Er kroniske smerte ramt, og da en af de smertestillende udgik en periode, gik jeg helt i baglås og kamp tudede midt på apoteket. Kunne slet ikke overskue at kunne mærke smerterne endnu mere og den brændene fornemmelse 😳
  God bedring 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Prøv flydende Kanjang ( håber det er stavet rigtigt) mod snue/forkølelse 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ja til kosttilskud og alt hvad der kan kurere forkølelse, bihulebetændelse osv.
  Jeg tager hver dag urtepensil og grøn te kapsler. Når jeg mærker sygdom, så tager jeg ekstra urtepensil, sprayer med Spenglersan og coldzyme.
  Bruger Sinux hvis jeg har bihulebetændelse.
  I efteråret var jeg i Spanien og fik hold i ryggen, ja så manden blev sendt en tur på apoteket og fandt de dejligste piller med 2 forskellige indholdsstoffer, receptpligtig ja, men ikke for turister, haha. Så jeg var den der luskede på et andet apotek i byen og fik en ekstra æske med hjem.
  Har også fået anbefalet den mest geniale cbd creme til muskelsmerter, som jeg da lige skal finde næste gang jeg kommer til Spanien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Forstår udemærket din fascination af udenlandske apoteker og deres indhold, jeg har det på samme måde + deres supermarkeder og matas-lignende butikker.. love love love.. det gør dem jeg rejser med not so much 🤷‍♀️🤷‍♀️😂😘

  Kh Charlotte 🌷🌷🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg elsker tandlægebesøg!!! Jeg har fået hevet 3 visdomstænder ud….seriøst…jeg elsker det!!!! Det er SÅ satisfying at tandlægen vrikker og rokker den frem og tilbage, mens det knager ved roden!! Yes, hvor er det fedt!!!! Elsker duften af klinik og stærk mynte…jeg har heldigvis en visdomstand tilbage..-den fejler ikke noget, men den skal altså hives ud med en stor tandlæge tang en dag😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kender det 🙈
  Jeg er i florida hvert efterår i 4 uger og jeg élsker cvs pharmacy, wallgreens, endda wallmart og targets udvalg og selvfølgelig wholefoods hvis man skal i den helt sunde ende med spirulina piller osv 🙈
  De har alt!! Og deres gel piller virker jo så hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Jeg vil bare virkelig gerne vide hvor den røde skjorte med hvide blomster og sløjfe i halsen som du postede på insta d.7.november er fra 🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Håber du er blevet rask igen. Hjælper de forskellige piller dig? Jeg synes aldrig at de har en effekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilde før-/efterbilleder med kollagentilskud + rabatkode