Vilde før-/efterbilleder med kollagentilskud + rabatkode

My guilty pleasure…

 

Den tid på året. Jeg vågnede efter en nat med dårlig søvn, og til Troels der forsigtigt spurgte hvad der var galt. Det korte svar var ALT. Forkølet, ondt i hoved, mave og alle andre steder… Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og nu bliver det lidt… Sært, I know. Jeg har altid elsket duften og lydene på hospitaler, at komme til tandlæge og blive boret i tænderne, og så har jeg så længe jeg husker, været meget fascineret af amerikansk håndkøbsmedicin. Jeg ved godt det er pisse politisk ukorrekt, og det er heller ikke hverken økologisk, vegansk og så fandme endda er transporteret helt over Atlanten. Men bare rolig, jeg fortæller ikke om de CBD piller jeg tager, så ville de da gå helt amok på Jodel!

Men, jeg har altså denne her ting med piller eller tilskud der kan kurere alverdens ting. I morges mærkede efter en ekstra gang og tænkte, ej hvor spændende, hvad kan jeg mon nu prøve fra skuffen?? Jeg har nemlig et lille lager fra alle mine rejser til US, og hvis jeg har venner der er afsted, beder jeg dem ofte købe noget blandet med hjem. Selv Vicks laver nogle piller til snue og ondt i halsen, og dem prøver jeg i dag. Så må vi se om jeg bliver hurtigere rask.

Har du noget du ikke kan lade være med at være lidt fascineret af, eller en guilty pleasure?

 

Det har ellers været en dejlig uge, med et par dage i København, og det elsker jeg jo. Jeg optog bla. Riising Late Night show som bliver sendt onsdag, og det var intet mindre end en fornøjelse at være med i, selvom der var flere pinagtige indslag jeg ikke helt ved om jeg selv har lyst til at se.

 

 

Fredag var jeg rundt til nogle forskellige arrangementer, inden jeg havde et job for Clinique om eftermiddagen i Magasin. Dagen startede hos floristen Lars Jon, som bød på lækker brunch og julerier. Hold op hvor gad jeg bare godt vores hjem var lige så smukt pyntet op som i sådan en butik, wow!!

 

 

Szhirleymusen poserer alt hun har lært for fotograferne. Haps haps!

 

 

Seriøs lækker goodiebag! Chokoladen er pist væk nu.

 

 

Videre til Magasin hvor der var proppet med mennesker. Troels kom over og joinede mig, og så tog vi på det nye Lucifer og spiste sammen med min veninde Signe, og så hjem til Kolding igen hvor jeg har plejet min snue hele weekenden.

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Vilde før-/efterbilleder med kollagentilskud + rabatkode