Ankommet til NY, den første aften...

Hvad mere kan man ønske sig?

 

Reklame Tchibo

 

Jeg elsker det her, vi elsker det her. Sidste år ved denne tid var vi lige rykket ind i huset, alt var nyt, ikke bare huset men også det at bo sammen. Nu er der gået et år og vi er kommet ret godt på plads, både hjemmet og som sammenbragt familie, men det har også taget et år at vænne sig til, synes jeg. I år skal der jules igennem for alvor, og tro det eller ej, allesammen har været ellevilde for at få julepyamas og juletrøjer, også drengene. Sidste år var der en anelse frivillig tvang inde over, men ingen turde sige fra og det benyttede jeg mig af, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Men jeg er altså også virkelig vild med julen, og er typen der har julefilmene fra Kanal 4 til at køre i baggrunden hver dag, de ligner hinanden så meget de film og er så forudsigelige, at jeg ikke ved om det er en ny eller den samme jeg ser, og jeg er faktisk også ligeglad for jeg nyder bare stemningen.

Jeg har lavet et samarbejde med Tchibo, Selected by Mascha Vang, hvor jeg har valgt alle mine julefavoritter fra deres univers som skifter tema hver tirsdag, også kaldet Tchibo Tirsdag. I december har jeg så været med til at vælge mine favoritter, men når varerne er udsolgt, så kommer de ikke igen. Ugen efter er der så et nyt univers/tema.

Sengetøjet her var nødt til at være en af mine Tchibo favoritter, og pigerne har ikke været til at få ud af sengen siden. Til sidst stod det mellem at opgive det, og bukke under for at de fik det på værelserne, eller bestille et sæt til dem også – så de er nu på vej.

 

 


 

Mascha Vang x Tchibo

Kom godt i gang med hyggen og julen. Jeg har en 15% rabatkode til dig som gælder helt frem til d. 31/12 19′

MASCHA15JUL

Se alle mine favoritter her

 

 

*rabatkoden gælder ikke på kaffe

 

Hvor heldig må man være, det er lige til et julekatalog. Pigerne elsker deres pyjamasser og hopper i dem så snart de har mulighed for det, så sidder de i vores seng i timevis og hygger med iPad eller hopper i sengen. Der er noget helt magisk over hyggen, mørket, alle julelysene, godter og stemningen i julen. For nogen betyder det ikke så meget, men det gør det for mig, fordi julen i min familie altid har været meget lykkelig, og det vil jeg så gerne give videre.

Minder og traditioner skaber bånd og nærvær, og så er det også en tid på året hvor man virkelig kan mærke at mange folk vil hinanden det bedste, på kryds og tværs af hvem man er, relationer og næstekærlighed. Det lyder ophøjet, men jeg mærker og bemærker det altså. Jeg går sågar i kirke juleaften, ikke bare fordi jeg har brug for mindst én syndsforladelse om året, men pga. stemningen. De gange Troels og jeg har været i en kirke, har han kigget helt forventende og med store øjne når jeg trådte ind over dørtærsklen “pyha, jeg troede du ville gå op i flammer”, plejer han at sige. Ikke meget forskelligt fra når jeg nærmer mig køkkenet, må jeg jo erkende.

 

Pigerne ville meget gerne vise deres pyjamasser frem, så her får I dem…

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Ankommet til NY, den første aften...