Nyt eventyr: Medejer af Restart Juice

Værsgo’ her er fuld ingrediensliste og rabatkode til HairLust

 

Reklame HairLust

Jeg tror aldrig jeg har oplevet så stort et boom, af dedikation for det økologiske og veganske, som nu. Dertil skal alt også være bæredygtigt og miljøvenligt, og det kan være ret svært at gøre ALT hele tiden, så for mig handler det om balance. I weekenden spiste jeg både burgere, slik, chips og drak alkohol, men i dag drikker jeg sunde juicer, økologisk havremælk og har en kødfri dag. Balance. I morges vaskede jeg hår i økologisk shampoo og balsam ved veganske værdier, og sprøjtede parfume på tøjet i stedet for på huden. Jeg gør mit bedste, for min egen skyld, og når det passer bedst ind i mit liv og rutiner. Jeg er ikke ligeglad, men heller ikke fanatisk. Jeg havde engang et møde (for flere år siden) med en ekspert indenfor kemi og ingredienser, som forklarede hvordan det var vigtigt at begrænse sig med kemi og ingredienser, og det har jeg tænkt over lige siden, i alt fra hvordan jeg vasker mit tøj til mit ansigt og hår.

I vores køkken står der vegansk kosttilskud vi indtager dagligt, og på badeværelserne har vi HairLusts Hair Growth & Repair Shampoo + Conditioner – både til mig og en mandeudgave. Hvis ikke det var fordi jeg præsenterede min partner (jeg er begyndt at bruge ordet partner i stedet for kæreste, og hans navn mindre for ikke at drage ham ind i alt – skal selv lige vænne mig til det, haha) ville han nok aldrig have tænkt over hvilke muligheder der findes, men det gør han nu, og jeg kan love jer for hans hud og hår bliver plejet som aldrig før! Så hvis I vil have den bedste udgave af jeres egen partner, så kan det godt være I selv skal tage affære og gøre noget, er min erfaring. Især hvis det ikke bare skal være en 2 liters “går til alt” vask, men nogle lækre produkter.

 

 

HairLust produkterne er fremstillet med økologiske og veganske værdier, i alt fra indhold til emballage, og så bruger HairLust ingen allergene duftstoffer i produkterne, men de dufter stadig rigtig dejligt. Jeg kan ikke undvære dufte, det giver en flad fornemmelse når man lige har været i bad, at komme ud og ikke dufte af noget overhovedet.

 

Lige nu er der meget opmærksomhed på ingredienslister, og hvis du vil fordybe dig lidt i indholdet på Hairlusts produkter, så har de lavet en komplet guide med beskrivelse af ALLE deres ingredienser fra alle produkter HER.

 


Rabatkode på 20% til alt på HairLust med koden: 20Mascha 

Koden er gældende fra mandag d. 7/10  til og med søndag d. 13/10

Shop her


 

 

Børsten her er lavet af bambus som er en hurtigt voksende plante, som ikke kræver skadelige kemikalier for at kunne vokse. Derfor er det et bæredygtigt alternativ til andre materialer som træ og plastik. HairLust Hair Growth & Protection hårmaske bruger jeg til mine spaltede spidser. Hårmaskens indeholder vegetabilsk protein og nærende fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer fra bl.a. økologisk sheasmør, økologisk abrikoskerne-ekstrakt og økologisk acai-ekstrakt, der er godt for tørre og slidte hårlokker. Jeg bruger som regel hårmaske på min badekar-dag, hvor jeg også bruger ansigtsmaske, i mens jeg ser serie på min computer.

 

 


 

De fleste HairLust produkter er certificeret økologiske af Ecocert Greenlife og mærket med COSMOS Organic, som er en anerkendt europæisk certificering for kosmetiske produkter. Når et produkt har en COSMOS Organic certificering, kan du altid se præcist hvor stor en procentdel af ingredienserne, der er af naturlig oprindelse, og hvor stor en del, der er økologisk.

 


 

 

 

 

Image Map

14 kommentarer

 • Lækre produkter!
  Jeg bestiller fluks en sending – også til min MAND (lidt nemmere når man er gift, men han er stadig også min kæreste;-))
  Hvis man spiser ‘kosttilskuddene’ også, så skal man vel lige tage højde for, at man ikke tager så meget af f.eks.folsyre og B12 i andre tilskud, eller hvad…? Ved du noget om det også? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Tak for rabatkoden – så fik jeg lige bestilt gummies til 3 måneder. Min datter bruger produktet og der er synlig forskel. Hun har pletskaldethed så vi tager al det hår vi kan få 😊🤞
  Måske du røber hvor de fine bukser er fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Troels har sågar lige taget dem med på overlevelseskursus, de er uundværlige, haha! Bukserne er en fødselsdagsgave og jeg har dem ikke lige her, mener der står noget med Leveere agtigt i dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mise

  Har faktisk godt lagt mærke til, at du ikke bruger din kæreste og familie ret megt længere. Synes personligt, at det er ret ærgerligt og mindre personligt at læse din blog nu😔 I forhold til at kalde ham partner, så ville jeg nu vælge kæreste – partner lyder som om man er til samme køn😃
  Fortsæt endelig som før i stedet for alt det her nye😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har faktisk godt lagt mærke til, at du ikke bruger din kæreste og familie ret megt længere. Synes personligt, at det er ret ærgerligt og mindre personligt at læse din blog nu😔 I forhold til at kalde ham partner, så ville jeg nu vælge kæreste – partner lyder som om man er til samme køn😃
  Fortsæt endelig som før i stedet for alt det her nye😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Gud ja, det var faktisk også fordi jeg så et skønt bøssepar sige det til hinanden, at jeg tænkte det lød godt. Måske jeg liiige bør revurdere det, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   😁Hihi, ja den må du vist lige ændre igen😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIna Jakobsen

  Jeg har også et tøjspørgsmål……..Hvor er din flotte hvide skjorte fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Så skal der shoppes! Med rabatkode må man godt 😅 Min søster og jeg er også store fans. Produkter der virkelig gør en positiv forskel på kruset og ødelagt hår som mit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Mascha
  Er der garanti for at håret vokser hurtigere ved brug af disse produkter? 😁????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg har her til morgen kikket et sæt hjem også gummies. (elsker dem dem her jeg prøvet før) tænkte at nu var det tid til at prøve shampoo og balsam også.
  tak for dig og din skønne person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • George

  Fup firma der er ingen dokumenteret garanti for at ens hår vokser. Spild af penge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Graichi

  Skummer shampooen godt op når man vasker hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt eventyr: Medejer af Restart Juice