Værsgo' her er fuld ingrediensliste og rabatkode til HairLust

Om at dele mine bonusbørn her på bloggen

 

Jeg har gennem årene fået mange spørgsmål omkring at eksponere Hollie Nolia på bloggen og på sociale medier, og jeg har altid været meget åben omkring mit/vores valg, da det altid har føltes som det mest rigtige for os. Jeg har selv været et offenligt ansigt de sidste 20 år, og det samme har Hollies far. Hun er derfor vokset op med det som det mest naturlige i verden, at når hendes forældre var på arbejde, var det oftest i tv og der har altid været billeder i blade og aviser, og folk der sagde hej eller ønskede et billede.

Vi har altid været enige om, at det var sådan det var, og vi har valgt at holde mange ting private men også at dele mange udvalgte ting. Hvordan vi gør og hvad vi deler, er noget der ændrer sig henover årene, jeg vil sige vi tilpasser os hendes alder og hvad vi mener der er hensigtsmæssigt. Vi har overvejende gode oplevelser med det, hvorfor det også er fortsat som det er, dog har jeg nedtonet det lidt efter vi er flyttet herover.

Jeg kan mærke at jeg bliver ked af de efterhånden mange beskeder jeg får omkring Troels’ børn, og om jeg ikke kan lide dem siden jeg ikke deler dem særlig meget, eller viser Emilies fødselsdag, når jeg jo lige har ladet folk følge med i Hollie Nolias. I beskederne bliver det altid insinueret, at jeg dermed ikke holder af dem – det kunne ikke være mere forkert!

 

 

Børnenes forældre har begge givet accept til de deltager på mine medier, i det omfang de selv ønsker og siger god for. Den ene ønsker det i mindre grad, hvor den anden synes det er ret sjovt. Jeg deler ikke noget uden at spørge dem først, men min mavefornemmelse med at dele dem er ikke rar. Jeg synes der er kæmpe stor forskel på at være født ind i det, og er blevet eksponeret af “naturlige årsager” og med forældre der er vant til at takle den bevågenhed. Det er vores valg og os (særligt mig) der tager det ansvar, at stå på måls for det valg. Det føler jeg på ingen måder jeg har lyst til at stå med, når det gælder andres børn. Jeg har trods alt kun kendt dem halvandet år, og der før var de 100% anonyme. Jeg er selv blevet meget overrasket over forskellen på at været et offenligt kendt ansigt i København og Kolding, og bla. derfor har jeg ikke lyst til at eksponere dem voldsomt mere end jeg gør nu, det føler jeg ganske enkelt ikke er rigtigt, af hensyn til dem. Det kan godt være det er sjovt lige nu, fordi det er nyt, men lad os sige vores veje skilles, så er det måske ikke så sjovt at stå i situationen. Det er måske heller ikke så sjovt, hvis man er særlig interessant pga. fars kæreste.

Jeg bryder mig heller ikke om at dele min familie ret meget, dem vil jeg bare gerne have for mig selv oftest, og jeg ser gerne at de har private profiler så nysgerrige næser ikke snuser i mere end jeg selv ønsker at dele, for hvis ikke man laver det jeg gør, så er der jo ikke tusindvis af personer der følger med i hvad en bedstemor fra Byrsted laver, eller en anden tæt relation. Nogle vælger at respektere mit ønske, andre ikke. Personligt bryder jeg mig ikke om at andre deler billeder og videoer af min datter på en åben profil, når vi er så offentlige som vi er. Jeg kan bedst lide at jeg selv har kontrol med hvad der deles, også derfor bryder jeg mig ikke om at dele andres børn, selvom vi bor under samme tag. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke vil dem, det er udelukkende af hensyn, uanset hvad deres forældre og de selv mener om det. Det er jo heller ikke fordi jeg holder dem hemmelige, de har været med på både blog, IG og tv, og det vil de fortsat være, men i et moderat omfang.

 

Hvordan navigerer I selv i børn på sociale medier, og særligt andres børn?

 

 

Image Map

84 kommentarer

 • Cecilie

  Skide godt blogindlæg!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ej tusind tak, var faktisk lidt nervøs for at poste det ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Tænk sig, at nogle ikke kan tænke så langt!! 🤦🏻‍♀️

  Jeg synes, det er fint du holder igen, især med den alder de har nu, men man kan jo også tydelig se, at der er en tanke bag, den måde du deler dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg er helt i chok over at der sidder folk derude der giver sig selv lov til at tro du ikke bryder dig om dine bonus børn fordi du ikke deler så meget om dem… hvad bilder de sig ind… hvorfor er det at vi i dagens Danmark stadig har så travlt med hvad andre gør og ikke gør… at personer mener de kender dig fordi de ser klip fra din hverdag… jeg må da sige at hvis fe tror du sidder og drikker champagne hele dagen og alt er glam, dag ind og ud så er de naive…
  Fedt indlæg du har lavet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viberg

  Det er SÅ svær en balance gang….. Og jeg er ikke “kendt”.
  Jeg er bonusmor til en pige på 9 på 7’ende år…. Jeg har hende indimellem med på mine profiler, men jeg gider simpelthen ikke træde nogen over tæerne…. Ligger jeg billeder op bliver nogen sure. Gør jeg ikke, så bliver andre fortørnede… Om jeg så elsker hende ligeså højt?!…
  Det er simpelthen så fjollet… Og jeg har valgt at jeg ligger de skønne øjeblikke op og ellers undgår jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Syntes personligt, det er et af de bedste blogoplæg du har lavet i lang tid.
  Jeg har ikke selv børn, men har min ene søster, og den anden har en på vej. Jeg deler ting af dem både på ig og Snapchat, dog mest Snapchat, da jeg der er 1000 % sikker på hvem der følger med.

  Syntes det er fedt, at du er så god til og vælge imellem hvad du vil dele og ikke, og du kender din grænse. Du skal gøre hvad der føles rigtig for dig/jer.

  Elsker at følge med 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Prøver igen……
  Elsker at du kalder dem for bonusbørn, bonus familie og har sågar også set et sted at du kaldte Troels for bonusfar. Bonus er en gevinst! Dine billeder oser af kærlighed til dem alle og alene at du bruger ordet BONUS er vist det mest tydelige tegn på at du elsker dem alle… Mindes du engang skrev “bliver aldrig BONUS”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg bruger selv ordet bonus, fordi nogle af de andre bruger “pap” goder synes jeg er så utrolig grimt. Hollie siger med stolthed søster og bror, og vil ikke bruge andet – hun er bare så glad for at sige det, så gør det så ofte hun kan 🙂

   Sammenbragt familie endte med at blive så langhåret i længden, så jeg har simpelthen skiftet holdning undervejs 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Mine 2 piger er nu 19 og 15 år. Vi har helt fra start valgt aldrig at dele billeder og videoer af vores børn og de er LYKKELIGE og glade over vores valg.
   Jeg kan se, at Hollie sjældnere vises på dine profiler og jeg synes, at det er SÅ fornuftigt et valg du har truffet. Det er så vigtigt, at de mennesker vores børn i deres liv kommer i kontakt med, møder dem med åbne sind og nysgerrighed og ikke på forhånd har et “billede” af, hvordan børnene er, fordi de har set barnet på diverse sociale medier.
   Vi kender flere offentlige personer og deres teenagebørn vil faktisk aller helst bare være ligeså anonyme som deres venner. Det er desværre svært for en del af dem, da de er blevet eksponeret en hel del. De synes det er pinligt, at både nye og gamle venners forældre tror de kender dem, deres forældre og deres barndom, fordi de har set dem på SoMe. De ville ønske, at de var blevet holdt helt væk fra deres forældres SoMe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cherie

  Kære Mascha
  Ja jeg er nok meget naiv, men seriøst er der virkelig folk der har så lidt indhold i deres liv, at de skal stille ? Til din kærlighed til dine bonus børn.
  Det er sgu trist. Uden at kende hverken dig eller din familie, jamen så tror jeg nu nok I har helt styr på hvad der er bedst for jer ❤️ Og du virker også som en der hviler godt i dig selv om din mavefornemmelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mascha.
  Jeg synes det er en super respektfuld indstilling du har! At værne om egen familie og endnu mere andres er en super indstilling at have.
  Det er så fin en balance at den nogengange er svær at finde rundt i.
  Men jeg synes du gør det så godt. Og et super indlæg du lige laver her og lidt sætter dem til vægs der beskylder dig for noget der selvfølgelig er usandt.
  Jeg passer selv rigtig meget på hvad jeg deler og især mine børns veninder, for jeg ved ikke om de vil synes det er fedt og om forældrene synes det. Samtidig vil jeg nødig stå i den situation at mine piger føler sig krænket når de en dag bliver teenager, over at mor har delt for meget privat på nettet.
  Dog er jeg ikke kendt eller offentlig men de ligger der ude.
  Håber du får en masse forstående og klap på skulderen for dette indlæg.

  Venlig hilsen Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  😊
  Jeg ville vælge helt anderledes end dig, og holde mine børn og mit hjem PRIVAT
  Fordi du og HN’s far er offentligt kendte, synes jeg ikke at det er en selvfølge at jeres barn er det
  😊
  Børn vælger det ikke selv, det gør vi voksne — og jeg ville vælge at holde dem væk fra de sociale medier
  😊
  Hvis man f eks er jordemoder, er det ikke det samme som at vores børn skal være med til fødsler ?
  😊
  Jeg siger IKKE, at du gør noget forkert — jeg ville bare have mit privatliv i fred selvom jeg var offentligt kendt
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ved helt at holde den væk, ville jeg være bange for min datter en dag sagde “mor hvorfor ville du ikke vise mig frem som alle andre gør, var du ikke stolt af mig, eller var jeg ikke god nok”, når nu alle andre gør det.

   😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlottw

   Mine 2 piger er nu 19 og 15 år. Vi har helt fra start valgt aldrig at dele billeder og videoer af vores børn og de er LYKKELIGE og glade over vores valg.
   Jeg kan se, at Hollie sjældnere vises på dine profiler og jeg synes, at det er SÅ fornuftigt et valg du har truffet. Det er så vigtigt, at de mennesker vores børn i deres liv kommer i kontakt med, møder dem med åbne sind og nysgerrighed og ikke på forhånd har et “billede” af, hvordan børnene er, fordi de har set barnet på diverse sociale medier.
   Vi kender flere offentlige personer og deres teenagebørn vil faktisk aller helst bare være ligeså anonyme som deres venner. Det er desværre svært for en del af dem, da de er blevet eksponeret en hel del. De synes det er pinligt, at både nye og gamle venners forældre tror de kender dem, deres forældre og deres barndom, fordi de har set dem på SoMe. De ville ønske, at de var blevet holdt helt væk fra deres forældres SoMe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   😊
   Men så kunne du måske have en IG mere, som kun er beregnet til famile og venner ?
   Dér kunne du så vise billeder af HN, så hun kan se både nu og om 50 år, at du viste billeder af hende ?
   😊
   Vi er alle forskellige, men jeg synes selv at det er ganske ligetil:
   Mine børn og mit hjem er MIT, og der bliver I ikke lukket ind — I kan følge med i mit offentlige liv og min karriere, men så heller ikke mere
   😊
   Savner altid at høre Troels’ mening, når du skriver disse seriøse indlæg om, hvordan I skal tackle tingene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor er det et fint indlæg ❤️ Det er så vigtigt at tage stilling, for sociale medier fylder så meget idag. Jeg venter selv mit første barn og har gjort mig overvejelser omkring deling af ham. Jeg ønsker også at have kontrol over hvad der bliver delt og har derfor fortalt min familie jeg/vi ikke ønsker ham delt på andre medier end vores eget, da vi så ved hvem det eksponeres for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Fedt indlæg… Det er et svært emne men i bund og grund burde du ikke skulle retfærdiggøre noget som helst. Jeg synes du omtaler Troels børn så fint og respektfuldt i dine indlæg og er personligt ikke i tvivl om at du holder af dem. Vi forældre træffer en masse valg på vegne af vore børn..De fleste heldigvis rigtige og enkelte forkerte men fælles for dem alle er (ihvertfald i langt de fleste tilfælde) at vi træffer dem med vores børns bedste for øje. Jeg deler aldrig billeder af andres børn uden tydelig accept fra dels barnet men og så deres forældre. Lige som jeg forventer at det modsatte er tilfældet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Fint indlæg der lige minder folk om at der altid er flere nuancer end de konklusioner de drager ud fra få stories. Du skriver der er forskel på at være kendt i Kolding og i København. Hvordan kommer den forskel til udtryk? Respektere folk dit privat liv mindre eller? 🤔 I så fald skal vi da have opdraget på Koldinggenserne 😱😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så godt indlæg! Selvfølgelig skal du tage et andet hensyn til dem, når de ikke er født ind i gamet. Jeg er i hvert fald overhovedet ikke i tvivl om, at du holder meget af dem.

  Vi har valgt slet ikke at lægge billeder af vores to børn på nettet. Hverken på Facebook eller Instagram eller hvor det nu ellers kunne være. Vi eksponerer heller ikke os selv særligt meget med billeder, så det er egentlig bare en forlængelse af det. Det ligger os ikke så naturligt faktisk. Vi er midt i 30’erne, så vi er jo vokset op med, at der intet internet var, så vi videreføre nok bare det vi selv kender.
  Selvom mange andre gør noget andet 🙂 og det må de heldigvis helt selv bestemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tak for et godt indlæg!
  Min mand og jeg har også taget en snak om, hvor meget vores datter skal deles på de sociale medier.
  Jeg deler aldrig billeder af andres børn uden at spørge først. Og det betyder ikke, at vi ikke holder af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dette indlæg viser jo netop at du holder af dem, godt skrevet👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anizette

  Hvor har du ret….man behøver ikke at dele alt, og hvis folk tror du ikke bryder dig om Troels’s børn, er det måske fordi de ikke har fulgt med på hverken din blog, eller insta…..jeg er slet ikke i tvivl om at du SÅ gerne vil hele jeres dejlige familie 👪…..der er altid nogen der skal pege fingre og komme med dumsmarte bemærkninger…..tror det er misundelse og for lidt indhold i eget liv, der kommer til udtryk på en tarvelig måde…..nyd du bare dit liv, og gør fortsat det du selv synes er bedst ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg kan slet ikke forstå hvordan folk kan stille spørgsmålstegn ved om du ikke holder af dine bonusbørn.. for det stråler da ud af bloggen og Instagram at det er det bedste der er sket for dig at du har fundet Troels og hans skønne børn.. Det giver så god mening med den måde du har dem med i dine offentlige ting.. Du gør det super godt og efter min mening gør du det også på den rigtige måde.. men igen det skal vi udefra jo faktisk ikke bestemme – for så længe I er enige hjemme hos jer så er det vel reelt set den måde der er det mest rigtige ?
  Rigtig god oktoberdag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solfrid Skov

  Jeg er i chok over at folk derude kan være i tvivl om hvorvidt du holder af dine bonus-børn, eller ej,. det lyser jo langt væk ❤️ Og kæmpe respekt for din måde at håndtere de sociale medier på, når det drejer sig om dine/jeres børn… Sindsygt godt indlæg ! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Rigtig godt blogindlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia carøe

  De har da også en alder hvor det måske ikke er så fedt at få lagt billeder op af sig selv og de bestemmer vel også lidt selv 😀 synes du gør det super godt 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shelly

  Altså…. jeg er en af dem som fik DN knugende fornemmelse i maven på vegne af Troels børn. Men jeg kunne ALDRIG drømme om at kommentere negativt eller sende en besked, når jeg ikke kender jeres familie privat. Men når der udelukkende posters billeder af et overdådigt pyntet hjem til H.N fødselsdag, fest, kager, masser af gaver osv. Og så der nærmest ikke bliver kommenteret på Troels datters fødselsdag andet end en kage, og at su er træt… Ja så er det svært ikke at få en fornemmelse af forskelsbehandling. Hvis det ikke er tilfældet… Og jeg tager fejl, fordi at begge piger fik lige meget opmærksomhed i jeres hjem på deres fødselsdag. Så vil jeg gerne undskylde for mine tanker. ❤️ Min erfaring er blot at i MANGE hjem skredet forskels behandling af “dine” og “mine” børn. Men skønt hvis det ikke er tilfældet hos jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg fik også den der ubehagelige følelse i maven. Dette handler for mig at se ikke om at ‘holde med eller stå imod Mascha’ (som jeg godt kan gå fornemmelsen af i kommentarfeltet). Det handler om den sindsyge svære problematik det er at være sammenbragt familie. Det handler om børn og den følsomhed det kan være at skulle leve i og leve med en ny familie. Og følelsen der så nemt opstår i at stå lidt udenfor eller føle at man får et ‘mindre stykke af kagen’. Det har INTET med voksnes oftest gode intentioner at gøre. Det hele er bare så følsomt, særligt for børnene og det vi tænker er en selvfølge behøver slet ikke være det for dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Nu er min blog også mit arbejde, og jeg ønsker slet ikke at tjene penge på hans børn. Han tager heller ikke hollie med på arbejde. Jeg tror faktisk, at kunne jeg gøre det om, havde jeg aldrig vist dem fra start. Så havde der ikke været noget at rafle om – nu føles det næsten som tvang at dele nogens børn, for at gøre folk glade. Emilie er jo ikke på IG og blog, så hun ved jo ikke om hun er på eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   😊
   Jeg havde selv den tanke, efter at have set alt det der blev gjort for HN på hendes fødselsdag
   Da det var Emilie’s fødselsdag, fortalte Mascha at “de andre” var i svømmehallen og ude at spille golf, men hun var hjemme
   😊
   Det kan der jo være rigtig mange gode grunde til, at man vælger at gøre det på den måde — men jeg ville blive rigtig ked af det, hvis min kæreste og hans børn hjalp til med at give min datter en god og sjov fødselsdag, men dagen efter valgte at blive hjemme når min datter skulle fejres
   😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg bader ikke offentlige steder i Danmark, og det gør jeg under ingen omstændigheder da jeg ikke orker at blive overbegloet i badetøj og der kommer folk og snakker når jeg står i badet. Been there done that, det er modbydeligt for mig. Så må jeg være ond, men absolut intet i hele verden kan trække mig i en svømmehal. Og jeg spiller ej heller golf, som julius og farmor tog til. Men nu var det jo også udelukkende de tre timer på døgnet hun blev fejret. Arhhh…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinaGro

  Super godt indlæg 👍
  Syntes det er super du deler dine tanker omkring din situation og det at være en offentlig person.

  Vi er alle mennesker med behov og følelser – uanset hvilket erhverv / livsvej vi har valgt.

  Meget velovervejet stillingstagen – stor respekt herfra. ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Må sige, at jeg ofte også har undret mig over, at flere af mine veninder og kolleger følger din mor og Nicolas nye kæreste på IG😳😳Det er da helt ude i skoven, og de må godt nok have er meget kedeligt “landsbyliv”😅 Shit, det er altså for mærkeligt😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Bonusbørn, bonusmor, biologisk mor og alt der imellem…kærlighed kan/skal ikke defineres i billeder og ord eller tolkes ud fra en profil. Det er så fint, at du tager hensyn og tænker på deres eksponering…det vidner om et bånd der knyttes og omtanke for dem og deres person. Hvis jeg poster mine bonusbørn, er det også kun, hvis de siger god for det…og vi har kendt hinanden i 18 år!!. Du skal have ros for din omtanke for dem….et nyt forhold skal opbygges stille og roligt og i det tempo der giver mening for jer… positivt pust her fra:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor er det godt skrevet ❤️ Godt indlæg, og vigtigt. Ved du/i træffer de bedste valg for JERES børn 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg fornemmer da helt klart, at det der bliver postet er meget velovervejet og jeg kan godt gennemskue/fornemme overvejelserne om hvorfor man ikke ser ansigter m.m. For mig handler det da helt klart om kærlighed, respekt og ansvarlighed for de unge og ukendte mennesker. Tror faktisk at flere burde være mere kritiske med hvad man deler, af hvem og hvorfor og har de accepteret delingen.
  Så godt indlæg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Du er så fyldt med kærlighed og omtanke.
  Du gør det rigtige- tro på dig selv og hinanden. 😊
  Det er dit/jeres liv der skal fungere bedst for jer.
  Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er det fint at du tager der op. Andre er hurtige til at dømme.
  Jeg er selv i en situation med to bonusbørn – 2 teenagepiger og dem poster jeg heller ikke i samme omfang som mine egne børn. Jeg har også holdning om at de skal spørges hver gang, da de enten ikke kan være interesseret eller det kan give nogle “sociale udfordringer” blandt vennerne, hvis det ikke er det fedeste billede eller situation. Når mine drenge er store nok, vil jeg også spørge dem samt at børnebilleder vil blive slettet, hvis de Beder om det.
  Frit valg til sociale medier er vigtigt også selvom vi forældre er så forbandet stolte over vores børn ☺️😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jeg synes det er tydeligt, at Emilie også blev fejret i weekenden. Jeg har aldrig været i tvivl om at du er glad for hans børn. Hvornår forstår folk at det de ser på IG ikke er det eneste der sker i personens liv? Man går jo også på toilet bare fordi det ikke ligger i newsfeed…
  Jeg føler, at du er god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg syntes du har en ekstrem sund og velafbalanceret indstilling til deling – af både dit eget barn samt af andres og familie. Jeg bliver ked af at der er behov for at du skal forsvare dig i det.

  Uden overhoved at være offentlig, så har jeg lidt samme indstilling. Mine børn – mit valg. Andre mennesker og deres børn – deres valg. Så der spørger jeg først hvis jeg føler at dele noget hvor andre er tilstede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Rigtig godt indlæg! Da jeg fik mit barn, gjorde jeg min Instagramprofil privat, og herefter har jeg ingen skrupler haft, når jeg i ny og næ har delt et sødt billede. Det ændrede sig dog, da mit barn fik kræft, for hvordan skulle jeg nu navigere ift. at vise billeder frem? Hvis jeg valgte at poste et sødt billede af mit skaldede barn med sonde, så kunne det måske opfattes som et råb om medynk, hvilket jeg absolut ikke ønskede. Hvis jeg derimod valgte at pakke mit barn væk i flere år, så kunne det måske tolkes som om jeg ikke længere fandt mit barn lige så fantastisk som tidligere, hvor jeg regelmæssigt postede billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  bryder mig slet ikke om bonus, det lyder så overskudsagtigt og det er man slet ikke, hvorfor ikke bare være jer selv og en familie, alt andet er overflødigt ! Held og lykke med jeres nye liv og familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Men jeg kan jo heller ikke kalde dem “mine børn”, for det er de jo ikke, og at sige “min datter og jeg, og min kæreste og hans børn” er også bare en lang sætning hver gang 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Med tanke på det ramaskrig og lange blogindlæg dengang nicolas’ kæreste blev kaldt Hollies bonusmor, så er du kommet langt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes det er et rigtig godt valg du tager.
  Jeg deler helst ikke hverken billeder eller video af min søn på SoMe, og jeg ser helst at folk i min omgangskreds også respekterer dette. Når man ved hvilke rettigheder Facebook og IG har til ens billeder, så synes jeg ikke det indbyder til at dele mit barn. Når han er gammel nok, og engang selv får interesse for SoMe, så får han selvfølgelig medbestemmelse, men man skal stadig tænke sig om, hvad der bliver lagt ud. I hvert fald for os alm danskere som ikke er i medierne 😉
  Han er 9 år nu, og viser heldigvis ikke interesse for det endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kære Mascha
  Du har valgt at opkalde en støvle fra din nye kollektion efter Emilie – dét er da verdens største kærlighedserklæring 🙂

  Dejligt blogindlæg som viser masser af kærlighed og respekt til hele den sammenbragte familie i din ‘forklaring’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Syntes det lyder som et helt igennem fornuftigt valg. De kan hurtigt nok komme ud i medierne 😄
  Jeg syntes til gengæld bonus er et fantastisk ord, for bonus det er jo netop hvad det er, et kæmpe bonus og få 2 ekstra dejlige børn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg tænker ofte over hvor fedt det er, at du respekterer Troels’ børn og deres privatliv på den måde du gør. At du indimellem viser billeder af dem er fint, men jeg synes du udviser så meget respekt og god stil, ved at lade dem bestemme over deres egen eksponering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Folk er så hurtige til at dømme, men jeg forstår godt at du bliver ked/påvirket af det… det er aldrig en sjov beskyldning at få på skuldrende, tro mig, jeg taler af erfaring. Min datter på 6 år, har lige som din datter bl.a. Instagram hvor der deles billeder fra hverdagen, hvor mine to bonus børn ikke har det endnu. Kram til dig – jeg er sikker på at du er en kanon mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg har SÅ stor respekt for det du skriver 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan!!!! Pænere kan det ikke skrives👏
  Alle skal spørge inde de lægger billeder af mine børn på SoMe.
  Jeg vil ikke have 1000 billeder af dem på FB da det er noget de selv må stå for st lægge på.
  De er mere på min insta pga jeg har en lukket konto og der er den helt lukket.
  Jeg synes det er så fornuftigt gjort for ja der er forskel på Kbh og Kolding.
  Go dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Bare fordi det ikke står på FB og Insta, så er det jo ikke fordi det ikke er sket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Det er bare så super godt skrevet og hvorfor skal andre pådutte hvad du tænker og gør og analyserer på det !? Jeg nyder at følge dig og har tit set dig men kunne aldrig drømme om at gå hen til dig eller ej din mor og far når jeg så dem i bybilledet omkring byrsted/ Nibe / øster Hornum – har en kæmpe respekt for den måde du eksponere dig selv og dem omkring dig på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det er så godt skrevet! Folk burde forstå at det enten er et valg deres forældre har taget om ikke at eksponere dem eller bare af hensyn til børnene som helhed! Jeg elsker at følge med i din og din familie+bonus families liv men er samtidig også klar over at selvom vi ikke ser Troels børn så tit så er de der stadig og der syntes jeg også man fornemmer alligevel. ♥️ Tak fordi du er en så skøn person at følge og velkommen til det jyske Kolding 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejdi

  Jeg har min (bonus)datter på 13, som jeg i 7 år nu har været mor for. Hun har aldrig haft sin biologiske mor og den rolle har jeg så fået af en lille pige, hvis hjerte valgte mig.
  Jeg deler hende på min facebook og min private instagram. For der kan jeg netop kontrollere, hvem der kigger med. Jeg har en ekstra instagram, som er offentlig, da nogle gerne har ville følge med, da jeg har delt ting omkring mig selv, men der lægger jeg yderst sjælendt et billede op af hende. Jeg kan omtale hende, men deler meget få billeder, da der er visse personer, som ikke skal se billeder af hende, samt de ikke bare skal kunne ses af alle og enhver. Det er hendes fars og mit valg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Tanken om at du ikke skulle bryde dig specielt om Troels` børn har aldrig strejfet mig. Tværtimod har jeg følt, at du håndterede jeres sammenbragte familie med kærlighed, varme og rummelighed, hvilket jeg har beundret. Det har varmet mig at se.
  Et meget fint indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg syntes du tackler det godt og har da ikke forståelse at du ikke kan lide Troels børn tværtimod du lyder som en med et kæmpe hjerte 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg vil baåre sige dig og din mand, i har lavet en aftale om hvordan i opdrager og involvere jeres børn på sociale medier.😉👍❤❤.
  Lyt til dit❤, du og din mand kender jeres børn og i har valgt, sammen/og med respekt for børnenes ønsker.💪💪💪❤❤👍👍👍????????????.
  Folk er jaloux og det dem der har et problem ikke jer. De skal ikke værdiges med et svar, i. Gør som i har aftalt❤, virker til i har fingeren på pulsen hvem der ønsker hvad, alt efter hvor de er i deres liv og deres alder.
  Hold hovedet højt.👍❤❤❤🙏💪💪💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Jeg er helt helt helt enig med dig! Det er det valg dog og din eks tog. Og fordi Troels og hans eks måske acceptere det nu, og børnene, betyder det ikke at det er fremtiden. Det kan ske SÅ meget på kort tid. For både voksne og børn. Jeg er selv papmor til to drenge. Jeg har altid spurgt deres far hvis jeg har lagt et billede op, og efter de er blevet ældre har jeg spurgt dem. Jeg har dog kun lagt 2-3 billeder op igennem 3 år, så det er ikke alverdens. Man skal bare huske at børnene har ikke selv valgt det her, og de bliver også voksne på et tidspunkt og synes måske ikke liiige det er særlig fedt med mærkelige billeder af papmor/far og dem sammen. Aå det respektere jeg meget. Generelt ligger jeg ikke sindsyg mange billeder op af mig selv heller.

  Det er jo et valg man tager. Og det er kun en selv, som står på mål for det. F… alle andre. De skal bare blande sig udenom 😉🙂 Tak for nogle sjove billeder og stories igennem årene. kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Fint indlæg..
  Hvis man følger din blog eller gider gøre sig den anstrengelse at læse den, før man kloger sig på dine vegne, så ved man,at eksponeringen af jeres børn er overvejet. Det er som sædvanlig lettest at sidde bag skærmen og dømme. Hmmppffff

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Pedersen

  Hej Mascha,
  Stor respekt for den måde DU vælger at disponere din datter og dine “bonusbørn” på. Jeg synes du har lavet et utrolig stærkt indlæg og ingen kan være i tvivl om, du agerer ud fra det du mener er bedst for din familie. Tak fordi at vi må følge med i dit liv – på dine præmisser.

  Kærlig hilsen Katja
  Ps. Tillykke med din datter forleden – hilsen en mor til en datter, født dagen efter din:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Høy

  Hej Mascha
  Får man nogensinde svar på emails sendt til dig?
  Eller får man nogensinde svar – sådan helt generelt?
  Jeg har en masse spørgsmål som jeg håber du vil svare på, ifbm. Jeres tur til Paris, beklædning osv. Det er ved at være nogle uger siden, og er godt klar over du har rigeligt at se til. Men jeg har et spinkelt håb.
  Mvh Rasmus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Thomsen

  Mascha du har den rette indstilling, det er irriterende at det er nødvendigt at du skal skrive det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Dichoe

  Deler ikke billeder som i overhoved mere af familien eller på job nu – den nye persondata lov er ikke for sarte sjæle hvis nogle skulle blive sure – man taber sagen med det samme 100 % !!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  … Og hvis du delte dem mere, var der sikkert også nogen, der synes det var forkert. 🤦‍♀️
  Det er det helt rigtige, at du respekterer deres (og deres forældres) ønsker, og at du tænker potentielle konsekvenser længere end nu og her. Hatten af for din indstilling. 😊
  Og selvfølgelig betyder det ikke, at man ikke holder af sine bonusbørn. Det var dog nogle utroligt uvidende og unuancerede kommentarer at komme med. Som bonus er det netop en tricky balance at finde, hvor der ikke gøres forskel samtidig med at respektere at man ikke er primær forælder. ♥️
  Kh skilsmissemor til 2 og bonusmor til 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kære Mascha
  Jeg elsker at følge dig👌 Har aldrig tænkt tanken at du ikke skulle bryde dig om Troels børn, i håndtere det så fint jeres lille sammenbragte familie ❤️💙
  Elsker især at du har tænkt på Emilie og opkaldt en støvle efter hende, det er da kærlighed ❤️
  De bedste ønsker til jer alle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du gør det rigtige. Respekt for dine bonusbørns valg og udover det skal du også respektere dine bonus børns forældre, særligt moderen her måske, da ikke du bor sammen med hende. Det lyder klogt og fornuftigt det hele. Respekt herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Efter min overbevisning er det absolut, der rigtige du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorteé Dannesboe

  Du gør det helt rigtige og med omtanke.

  Kh. Dorteé

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Hvis ikke man skal agere ud fra éns mavefornemmelse i sådan en situation, ja så ved jeg ikke hvornår.. Du gør det helt rigtige i min optik 😘🤗

  Kh Charlotte 🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du gør det rigtige forsæt med det
  Sikke et samfund vi er blevet til hvor shaming er blevet et hit 🤦🏻‍♀️ Det er sku sølle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg. Tak for det.
  Ja, du har nok allerede gættet hvad jeg vil sige, for jeg har sagt det før i andre forbindelser: lad dig ikke gå på af haters. De vil altid have ondt i rektalregionen som deres primære udgangspunkt, og alene tanken om, at de kan såre dig gør dem glade, for det giver dem en form for magt, de slet ikke fortjener.
  Du er dig selv, og det er jo derfor du har den store følgerbase – det er mange års målrettet skrivning til målgruppen, som lønner sig. Det er så super sejt. Ingen blogger kommer sovende til det, så nyd hellere succesen, og lad haters leve deres kedelige (og ofte uproduktive) liv. Hvis de brugte bare halvdelen af den hadefulde energi på noget positivt, kunne de måske udrette noget godt, men de lader sig ofte ikke overbevise, fordi udgangspunktet er passivt-aggressivt.
  More power to you all. Lav ikke spor om. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Op i Røven med hvad andre tænker om en så længe man selv ved hvad der er det rigtige. 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt blogindlæg. Mange gode perspektiver på emnet!

  Vildt nok, at der sidder forudindtagede tosser og anklager dig for ikke at kunne lide dine bonusbørn, bare fordi du ikke skriver så meget om dem her på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Din måde at gøre det på, er til UG. Du spørger børnene, hvad de vil dele og det er utrolig vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jensen

  Godt indlæg 👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kommentere normalt ikke på noget på de sociale medier, men denne fortjener en kommentar! Jeg synes du har taget den helt rigtige beslutning! Samt har du nogle super gode overvejelser, som bestemt sætter spor 🙂Du gør det så godt og ingen tvivl om du er glad for jeres sammenbragte familie 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Så fint skrevet. Og gennemovervejet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Mascha
  Først og fremmest syntes jeg det er rigtig godt skrevet.
  Personligt da jeg først fik min søn var der ikke noget mere fantastisk end at dele billeder af ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Mascha
  Først og fremmest syntes jeg det er rigtig godt skrevet.
  Personligt da jeg først fik min søn var der ikke noget mere naturligt end at dele billeder af ham. Men nu hvor han er på vej mod 10år, har jeg alligevel valgt at slette alle billeder af ham, så der kun ligger billeder som han selv har sagt god for.
  Det har jeg valgt fordi hvem ved måske han engang selv kommer på facebook og andre sociale medier.
  Og derfor måske til den tid syntes det er pinligt at der ligger baby billeder eller andet af ham på f.eks facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg deler mine egne børn ret meget på instagram, men den dag de er gamle nok til at sige nej, så acceptere jeg selvfølgelig også det.
  Jeg deler ikke pinlige billeder eller nøgne billeder.
  Andre børn klipper jeg ud eller sløre, medmindre jeg har fået lov at dele dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Hyldahl

  Du gør det helt rette Mascha nemlig at tage hensyn til dine bonus børn og deres behov! Kritik er desværre blevet hverdag på de sociale medier. Forsæt sådan! Forøvrigt er du den eneste fornuftige person i Beatybosserne ( ingen bagvaskelse bag ryggen om de andre) FLOT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette A

  Ærlig talt… hvis Troels følte at du ikke holdt af hans unger så havde han nok ikke valgt dig 😊 Jeg synes du gør det godt ????

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værsgo' her er fuld ingrediensliste og rabatkode til HairLust