Svar på: Skal vi have et fælles barn?

Don’t try this at home! Børnefødselsdag for 1. klasse

Reklame/hjælp fra Partyinabox.dk

Jeg er nødt til at dele denne fødselsdag med jer. Eller, det er nok nærmere en advarsel til alle forældre der overvejer at holde fødselsdag hjemme.

Begge piger havde fødselsdag en weekend, jeg tænkte derfor det var genialt at holde det for klassen om fredagen, så var vi lissom i gang. Kun pigerne, bevares, men det var sådan set også nok. Rigeligt faktisk. Fungerer i øvrigt også som verdens bedste prævention, hvis man har teenagere i huset, lige at få sådan en flok hjem. Hollie Nolia ville så gerne have pigerne hjem, så alle kunne se hendes værelse, hus og kat. Det fik hun naturligvis, selvom jeg tænkte det da også var ganske genialt det mange andre gør, med at invitere i et legeland eller noget lign. udenfor hjemmet. Det gør vi fremover.

Jeg havde bestilt en masse pynt hos Party in a box, og i stedet for at sende det, var hun så sød at aflevere det og hjælpe med at pynte op. Det var virkelig en stor hjælp, for jeg endte jo nærmest med at hyperventilere og storme rundt som en hovedløs høne, og Troels frygtede 15 stk. 7 årige piger mere end fuldvoksne terrorister. Vi var SÅ klar!

Jeg hentede pigerne fra skole, og gik den ganske korte vej hjem. Hollie Nolias glade lille ansigt lyste op, da de alle i kor sang fødselsdagssang hele vejen ned ad gaden. Hun gik forrest og fik hvisket til mig, om jeg nu havde husket at pynte op? Det garanterede jeg hende, at jeg havde. Da vi nærmede os huset kunne de se den lyserøde løber og ballonerne, og de gik ellevilde hen til den for at betræde den i en snorlige række – de var SÅ begejstrede. Pga. vejarbejde og mudder, kom alle ind ad kælderen hvor der var plads til at smide tasker og sko.

 

 

TÁ-DAAAAAAAAA!!!!!

Hollie Nolia og jeg havde lavet en plan for at gå direkte op på hendes værelse, hvor Troels var blevet installeret og nøje, ganske nøje, instrueret i hvordan han skulle sidde med et kæmpe konfettirør, pege det den rigtige vej og skyde konfettirøret af udover hende og pigerne, lige som de kom ind ad døren, skulle han råbe “tillykke Hollieeeeeeee”. And so he did! Vi var nok begge en lille smule i chok, men det var konfetti eller en pony, og glæden var ikke til at tage fejl af da hun og alle pigerne dansede rundt i de tusindvis af dalende guldglimmer konfettier, som vi kommer til at fine i alle sprækker de næste 30 år.

Bagefter var der boller og kager, og små fine Ginger-flødeboller, som jeg havde fået en lokal til at lave til mig.

 

 

Reklame.

Der står eget juice på bordene, som er meget børnevenlige og kan bestilles til enhver lejlighed hos Restart Juice.

 

 

Der var konfetti overalt! Og for det ikke skal være løgn, så var der på hver tallerken en lille konfettikanon, der indeholdte tusindvis af bitte, bitte små stykker papir. Pigerne valgte naturligvis at skyde dem af som det første og ingen lyttede til jeg nærmest skreg STOOOOOOOOP!!! Al maden var ødelagt på 2 sekunder og overdynget af konfetti. Plan B til at mætte en flok utæmmede tigerunger var sukker. Dumt, dumt, dumt! Med mindre man synes det er sjovt at grave gennemtyggede karameller op ad de nye fine gulvtæpper. Ikke ét eneste stykke fugt eller bær blev fortæret – bare glem det. Men flot var det!

 

 

Inden de kom tænkte jeg at 3 timer ikke var lang tid, men jeg kunne se at det var hvad andre inviterede til. Derefter det obligatoriske forældrekaffe, hvor alle forældre inviteres ind til kaffe når de henter deres børn. Det var egentlig ganske passende, 2 timer havde også været fint, haha! Jeg tror ikke jeg husker vildere børn og kaos, som i nogensinde før denne fest.

 

 

Forestil jer 15 piger med små trutrør, og overvej det så en gang mere. Man bliver bange, meget bange, for det aldrig stopper igen.

 

 

Dagen gik med at åbne gaver, spise det der kunne spises efter konfetti-tsunami, leg på værelset (der er ødelagt ting jeg som voksen ikke ville være i stand til at slå hul på selv, jeg er imponeret og skræmt på én og samme tid), stor skattejagt som Troels, Emilie og Julius hjalp med til, de var så søde hjælpere og kunne se skrækken i de voksnes øjne. Da der stod ned i stænger var det kun muligt at være ude i mere end 7 minutter, det var ellers planen at skattejagten skulle foregå udenfor, det blev inde i hele huset og var SÅ sjovt.

Hollie Nolia har aldrig holdt bedre fødselsdag, alle havde en fest og var helt oppe at køre… Måske pynten og sukkeret hypede dem lidt mere end godt var, men jeg er sikker på de havde en dejlig dag. Næste år bliver det ud af huset.

 

 

Jeg fik ikke taget billeder af værelset osv. så dette er klip fra en video, der var ellers sååååå fint. Og virkelig, virkelig meget konfetti!

 

 

The damage. Hahaha… Jesus christ, hele huset lignede Times Square nytårs aften!

Tak for alle overlevende hjælpere på dagen!!

 

 

 

 

Image Map

31 kommentarer

 • Julia

  Tak! Bare tak! Jeg lavede samme “fejl” da mine tvillinger fyldte 7 år, og tænkte, at vi inviterer da lige HELE klassen til diskofest🙈 vi finder stadig co nfetti herhjemme, og de er også nået at fylde 8🤦🏻‍♀️Selvom jeg ved at de havde den bedste fødselsdag og fest, så blev festen i år holdt i legeland- bedste opfindelse🎉🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Easy Party Mom

  Vi har hele klassen hjemme til begge børn og den ældste går i 7 klasse nu. Den ene har en sommerfest i haven hvor der er hotdogs og en muffin eller kage og melon og en trekantsis til hver som præmie i skattejagten. Eneste programpunkt vi har haft gennem tiden er en flødebollemaskine. Hvis vejret er varmt er der badebassiner.
  De er altid kun inviteret til 2.5 time, for så er de normalt ude af døren efter 3 timer.
  Om vinteren til fødselsdagen dér har vi forskellige stationer i huset og kælderen, som de cirkulerer rundt imellem – wii i et rum, singstars i et andet (hvor de leger med romaskinen og kondicyklen samtidig, dem der ikke kan synge), i stuen spiller de spil eller hygger og på værelset klæder de sig fx ud eller leger. Når det bliver mørkt løber de rundt i haven med lommelygter og skræmmer hinanden (et ritual de selv har fundet på) – de får fx risengrød og byg selv-lagkage. Rimelig nemt og hurtigt.

  Det er de fineste fester, koster ikke specielt meget, men hele klassen får en sjov stund sammen.

  Jeg ville da aldrig i min vildeste fantasi overveje (eller acceptere) truthorn eller konfettibomber! Det er jo ikke nytårsaften 🙂 Og jeg gider slet ikke rydde det op eller få stress over det smitter af på noget.

  Børn behøver bare at være til stede, så finder de selv på noget sjovt.

  Tillykke med Hollie, hun så da virkelig glad ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine birkeholm

  Kæft hvor jeg elsker dit indlæg her😂 vi har 3 børn ( den ene i special klasse – bare lige at tilføje 😳) og jeg skal lige love dig for, vi har prøvet det der SÅ meget! Derfor betaler vi GLÆDELIGT for hoppe/legeland og pizza til hele slænget 3 gange om året ( de har alle fødselsdag i samme måned – bare for at gøre det værre ) men flot var pynten og det vigtigste var jo at hollie havde en dejlig dag🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk setup. Der ville jeg gerne have været til 7 års fødselsdag ♥️

  Det tager tid, man bruger enorme mængder af energi og alt ligner kaos når poderne har forladt martriklen, men der er nu ikke noget så fedt som, at få sine venner hjem.

  Legeland, badeland og lad-os-gøre-det-nemt-land er bare endnu en tur i byen, for langt de fleste børn i dag. Det har absolut ikke den samme betydning og værdi som det, et rigtigt hjem giver af ekstra glitter til sådan en festlig dag. Tror Holly er enig 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mikkelsen

  Min søn er 13 og de holder ikke rigtig fødselsdag mere men guuuud hvor har jeg været der. Med kager der ligner Pingus hus til skattejagt i haven og fest i telt i haven for hele klassen. Sidstnævnte var med røgmaskine og fuld drøn på anlægget 😃 Vi har dog også holdt i Leos Legeland og DET var bare afslappende – vi skulle ikke rydde op eller tænke på noget – feeeedt!
  Hollie Nolia ser ud som om hun havde verdens bedste dag!!! Og må jeg lige pointere hvor genialt det er at du har skjult ansigterne på de andre børn 👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Hold da op et set up 😐. Fantastisk, vildt, skønt og godt det ikke er mine spisebordsstole, der har været udsat for det 😄. Men hvor en fantastisk dag, og vil tilføje, at jeg har lidt ondt af de andre pigers mødre/fædre 😦. Hvordan skal de leve op til den fest 👍.
  Jeg har som sædvanligt nydt dit opslag. Du er bare toppen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Ha ha, et sjovt indlæg! Og er helt på dit hold – vi holdt også 7-års fødselsdag sidste år herhjemme. Hold da ferie, for et kaos 😳 Lige så snart alle ungerne var hentet sank min mand og jeg helt udmattede sammen på sofaen og blev enige om at pædagoger/lærere slet ikke får nok i løn – hatten af for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Genialt!!! Jeg ville elske sådan en fest da jeg var 7 år.
  Med det sagt så er vi også på “hold festen ude af huset” holdet, det kom vi efter vores søns 6 års fødselsdag hvor vi havde klassen hjemme (De er heldigvis kun 13 stk). Til den fest var der en pige der valgte at plukke blomsterne af en plante og fodre til en plastik fugl og en af drengene låste os alle sammen ude… for bare at nævne et par eksempler…
  Så fra nu af hedder det legeland eller lignende. Det er SÅ meget mere afslappende og er glad for vi gjorde det da han fyldte 7. Vi gik sammen med et andet forældre par GE-NI-ALT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille K

  Tusind tak! Du har lige reddet mig/os fra en potentiel nedsmeltning om to måneder, hvor den ældste bliver 7. Hun har plaget om, at klassens 17 (!) piger må komme hjem til fødselsdag. Efter at have læst dit indlæg har jeg lige besluttet, at det bliver legeland i år 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hvor er din fine pailletbluse fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mullemusen

  Handler den børnefødselsdag ikke i virkeligheden om at skulle overgå alle andre forældre i den klasse? Som forældre ville jeg være ked sf at skulle invitere efter sådan et setup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Det var da en nedladende kommentar.
   Hvordan kommer du til den konklusion, at det handler om at overgå de andre forældre?
   Hvad med tanken om, at gøre sit barn glad?
   Der er kommet så mange muligheder inden for pynt og festtemaer over de sidste par år. Det benytter Mascha sig af. Det gør det da bare mega fedt, for alle pigerne. Tænk at nogle rent faktisk GIDER og har muligheden for at gøre netop det her klar til en flok glade børn. Dét er sgu fantastisk. Børn og forældre er ikke ens – og jeg tror mest af alt at det er en forældre ting, at tænke “åh nej. Sådan der har vi ikke gjort det”. Det kan dog næppe være et problem eller noget der skal hindre den som HAR muligheden for at gøre det.
   Så må man enten selv gøre det samme – ELLER gøre det på sin egen måde og hvile i det. Børnene skal nok være glade uanset.

   Vi gjorde det samme bare for en flok drenge. Jeg havde lavet meget pynt selv og gjort meget ud af et gaming/minecraft tema. Det var mega fedt, men nøj. Næste gang er det også ude af huset. Oprydning, børn der ikke ænser at de voksne prøver at kommunikere med dem og ting der går i stykker eller som man skal bekymre sig om. Nej tak 😂😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil altså gerne slå et slag for at fødselsdag hjemme også kan være fantastiskt. Vi havde sidste år 14 drenge på 6-7 år hjemme til fødseldag. Pølsehorn og muffins. Helt simpelt og ikke mad som gav det store svineri. Vi havde på forhånd fjernet nogle legeting på værelset.
  Børnene have en fest med det resterende legetøj og bordfodbold. Der var gang i den men vi havde fremsat simple regler omkring opførsel og kun spise ved bordet, da børnene kom.
  Jeg har ingen tvivl om at drengene skal hjem til os igen næste år! Jeg synes det er så meget mere personligt en legeland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til 1

  Jeg har også været der med en kæmpe Halloweenfest, som vi afholdte i haven og indendørs (Dårlig idé, bare mega dårlig idé). Ungerne elskede det, men bagefter måtte jeg smide ødelagte gulvtæpper ud, fandt orange konfettistykke overalt i flere år efter etc. Det var et kæmpe arbejde.
  Så nu holder vi det i en park … og alle forældrene har opgaver 😂 Det var så ikke en fødselsdag, men arrangementet ligner. Fødselsdage holder vi af samme grund også ude af huset 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg var sg død, hvis det havde været mig🙈🤣🤣🤣.
  Jump it i Kolding kan anbefales. Alverdens trampoliner – du kan vælge selv at medbringe mad. Så du stadig kan tage det med, som din datter ønsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg syntes det ser helt perfekt ud. Hvis ikke man kan gi den gas til børnefødselsdage hvornår kan man så. Jeg syntes der er mange forældre der gør for lidt ud af børne fødselsdage. GIV DEN Gas. Sådan en flad bradepandekager uden pynt det er sku kedeligt og uden magi. For helt ondt i maven når jeg ser sådan en. Det lyser langt væk af noget der bare skal overstås. Venlig hilsen Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo kun en periode.
  Så gider de ikke holde fødselsdag mere, og så savner man det (lidt)!
  Her har vi også altid gået All In.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Da min datter gik i børnehaveklasse, inviterede vi fra kl. 10:00 til kl.13:00
  De fik boller, brunsviger (vi er fynboer) og kakao, da de kom. og burgere til frokost og så hjem kl. 13:00. Stor fejl!! 12 total sukker-aktive piger!
  året efter inviterede vi til kl. 11:00, hvor de fik burgere, saft og ingen sukker. Det hele forgik meget mere i ro og orden. De skulle hentes kl. 14:00 så kl, 13:40 serverede vi så brunsviger og kakao. Det var perfekt! vi kunne vinke farvel til de stakkels forældre, der nu skulle have sukker-høje unger med hjem;-)
  Så det var proceduren fremover!
  Min datter bliver 17 lige om lidt, det er helt andre former for fest nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIna Jakobsen

  Hvis man er i dårligt humør skal man blot læse de din blog !
  Man kan KUN blive i godt humør, jeg er vild med dine sjove udtryk og skønne billeder.
  Tillykke med begge piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Helene Clausen

  Jeg elsker dine spisebords stole, må jeg spørge hvor de er fra. Jeg ved ikke hvorfor, men piger var meget vildere, end når jeg holdt for drengene, har 2 voksne drenge og en pige. En fødselsdag kom min samlever hjem og spurgte, hvorfor sidder der en pige oppe i træet og græder. Ja det er ovre de dage🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hahaha! 😂 Jeg elsker din ærlighed. Du beskriver hvad næsten alle forældre har af tanker midt i en børnefødselsdag, legegruppe eller andet sjov 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Masha

  Tillykke med din datter🇩🇰

  Sikke en fest, mindre kunne måske også gøre det. Undskyld hvis jeg lyder lidt tvær og vrissen men sidder tilbage med noget blandet følelser når jeg læser dit indlæg.

  Bare overskriften ‘Don’t try this at home’ og din slutbemærkning om at ‘Næste år bliver det ud af huset.’
  Også blir jeg noget forundret over at det kun er pigerne der er inviteret.

  Vi har selv fire børn, en i 0, en i 1, en i 5 og en i 6 klasse. Så vi har prøvet og kommer til at prøve mange mange mange børnefødselsdage. Og jeg prøver på ingen måde at pudse egen glorie. For jo, det er en stor mundfuld at holde børnefødselsdag, og man blir træt og lidt ør i hovedet, men så er det heller ikke værre.

  Vi har den grundholdning at indtil 4 kl, hvor det markant kan mærkes at børnene begynder at interessere sig for forskellige ting og har man ellers pladsen (altså ikke bor i en lille 3 vær lejlighed) og kan være minimum to voksne, inviteres både piger og drenge. De vil gerne se hvor hinanden bor, opleve hinandens legetøj og generelt bare lege sammen. Og vores børn vil jo også gerne vise deres frem, værelse, legetøj og dyr. Som du også selv skriver om din datter og hendes (jeres) kat😊

  Også bliver jeg noget harm over (med tanke på hvor mange du kan påvirke) at du reklamere og sende signaler om, at alt skal være udefra. Juicen til flere hundrede kr (har tjekket deres priser) bollerne mm fra bageren, selv pynten kommer færdigt og hjælpes med at sætte op.

  Nu er det jo ikke alle, der bare kan smide flere 1000 efter en børnefødselsdag. Og det behøver man så absolut heller ikke.

  Også proklamere du ovenikøbet at du næste år vil holde det ud af huset. Selv de billigste stedet snakker vi minimum 125 pr næse. Det kan man jo bage både boller og kage for.

  Ja undskyld igen, men syntes du sender nogen meget forkerte signaler, både i forhold til kønsopdeling og hvad der skal til for at holde en ‘rigtig’ pigefødselsdag.

  Forstår ikke alt skal være så opskruet i dag. Det hele skal hele tiden være være større, mere ekstravagant og dyrere.

  Mener bare at ‘Come on’ så er det vist heller ikke værre. Og tænk nu over de signaler du sender. Du har mange følgere og ikke alle er så heldigt stillet og kan give alt det du giver til din datter.

  Hilsen en mor, som mener det både kan være super sjovt, hyggeligt og billigt og at alle skal med.

  Ps. Vi har selv tre børnefødselsdage i vente, her i november/december, to med over 20 børn (begge køn) og en kun drenge men tilgengæld med overnatning (læs:computerspil hele natten), for den alder er de nu nået til😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Mascha du skriver så sjov og det vigtigste er jo at Hollie har haft en dejlig fødselsdag og at dømme ud fra billederne af hende, så har den været fantastisk. . Jeg kan nu godt selv nikke genkendende til nogle af de første børnefødselsdage vi holdt tilbage i 90’erne. Den første vi holdt for vores søn da han fyldte 7 år var hele klassen inviteret, de var såmænd kun 28. Jeg havde også løselig lagt en tidsplan, og forestillede mig, at de var nok cirka 3 kvarter om at spise burgere. Efter 10 minutter sagde den første dreng: “må vi gå, når vi er færdig med at æde?”
  Skattejagten som vores søn havde glædet sig helt vildt til blev desværre heller ikke som forventet, da nogle af de mest langbenede løb i forvejen for fandt det før end de lidt langsommere nåede frem.
  Jeg husker tydeligt, da alle børn var hentet, så sank min mand og jeg ned i sofaen med hver sin øl og glædede os ved tanken over, at der var et år til det skulle gentage sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Flotte fødselsdagsbilleder😊kom lige til at se, har i ikke fået nye lyserøde spisstuestole ? Kan se på tidligere oplæg, da i indrettede spisestuen at stolene dengang var grå 😊😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hold nu op med at kritisere og påpege hvor mange penge hun har brugt, man kan gøre det på mange måder. Selvom man holder lav budget fødselsdage kan man også få skæld ud. Jeg er en af dem der syntes det var mega hyggeligt og uden besvær at holde børnefødselsdag for min pige, så startede min søn i skole, han får ikke lov til at holde det hjemme merr☺️ men vi holde fødselsdag for min datter med skattejagt, far havde klædt sig ud som pirat der vogtedd skatten og kastede vandballoner efter dem, nøj hvor skulle vi høre for den. Præcis det samme med at standarten var for høj med underholdning osv. ( Are you freaking kidding me) 😳 så hvil dog i jer selv og stol på at børnene husker tilbage på deres fødselsdag som magisk og præcis som det skulle være, med eller uden tema🙊🙈🙉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej mascha.

  Du er sikkert ligeglad med at miste en følger! Men nu har jeg fulgt dig i mange år og har altid set dig som sympatisk og underholdende! Jeg så et afsnit af beauty bosserne her til aften. Du er virkelig ond i min optik.. det er i alle imod Camilla Frederikke ! Du er 40 år nu og du burde vide med din livserfaring at hun ikke har det særlig godt indeni.. hun siger det også selv. Men måske trække hende til side når kameraet er slukket. Man kan se og høre hele din irritation over en ung pige med nogle problemstillinger som ligger ret normalt for et usikkert menneske i den alder.. give her a break og byg hende op i stedet for at rive hende ned! Du skal ikke være hendes psykolog – men der er måder at svarer som stadig er med respekt for andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  😂 Der er ikke noget som en børnefødselsdag, der virkelig kan skræmme livet halvvejs ud af én. Så meget larm, drama, rod, kaos, livsglæde og alt muligt andet samlet på ét sted.
  Jeg beundrer dem, der bare åbner hjemmet og ser helt afslappede ud, mens det står på. (Eller måske er de bare virkelig gode til det der pokerfjæs).
  Hvis du vover det en anden gang, skal det nok været helt uden konfetti og krymmel. 😁Havde du regnet med, at konfettirørene ikke ville blive fyret af?
  Vi har være virkelig dårlige til at fejre ungernes fødselsdage for klassen. De ville jo egentlig helst ikke have deres værelser gennemrodet af klassekammeraterne eller deres legetøj spredt/ ødelagt. Det er helt utroligt, at noget legetøj kan ødelægges i et splitsekund, når de selv har passet så godt på det (selvom det meste legetøj er noget elendigt skrammel, producenterne burde skamme sig over).
  Jeg håber da, at jeres små gæsters forældre har en god humor, ellers bliver de nok lidt sarte over at høre festen (gæsterne) omtalt på denne måde. Det er nok igen det der med at man i stedet burde slå ud med armene og bare grine, selvom man i virkeligheden har lyst til at lægge sig i fosterstilling i et mørkt hjørne. 🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg får faktisk (næsten) lyst til at gå all in til kommende børnefødselsdag med kage og pynt – måske ikke konfetti 😂.
  Vi plejer at være i Legeland, kan anbefale Dinos Legeland, som er i nærheden af jer. Men det ser da vildt festligt ud, og hvis man endelig skal gå hele vejen med en tema-fest, så er en børnefødselsdag da oplagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  I min datters klasse (hun går også i 1. Klasse) har vi fælles fødselsdage. Alle børn er delt op i 4 grupper og så planlægger forældrene til disse børn en fælles fødselsdag for hele klassen. Det er en super god ide, så står man ikke med det hele selv, alle bliver inviteret og der går heller ikke konkurrere forældrene imellem om hvem kan holde den bedste børne fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Har lige holdt 8 års fødselsdag for min datter… det var meget stille og roligt. 11 piger med hjem fra skole i 3 1/2 time. Vi startede med nachoes, gik på fodboldbanen og legede med drager og sluttede med drage chokoladekage…. pigerne hyggede sig og nød at der ikke var så meget program 😊 Bevares da min mand kom hjem efter 2 1/2 time alene med dem, var jeg træt … men sikke en dejlig dag🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Momster

  Jeg plejer aldrig at kommentere , jeg er den stille følger ! MEN den her er bare for god og sjov , jeg har altid været alene med min ældste datter og de sidste 2 år med min yngste . Deres fødselsdag har altid været fuldstændig fyldt med glimmer og pynt og balloner ! Hvis det skal være , så skal det da netop være den/de dage ❤️ Jeg er jyde så jeg har vokset op med at mad og mere mad er vigtigt så menuen har stået på pølsehorn , pandekager, boller , kage, slik og goodie bags 😂 ( er dog blevet bedre til at lave til 10 og ikke 50 ) det der forarger mig er mødre som føler at du skal være et eksempel til alle samfundslag,og det noget pjat ! Du har penge no surprise 😂🙄 hvorfor skulle du så gøre det mindre.. nej nej jeg har sgu aldrig været rig men har løbende handlet ind til den store dag gennem året , og online i billigere butikker, det handler nemlig ikke om penge ! Det kreativitet og overskud og det kan man altså ikke misunde sig på 🤥 Mascha du fantastisk !! ❤️ PS 3 timer er mere end rigeligt , jeg er helt døv bare 10 min i dussen ( ørepropper kan anbefales ) 😂 pps en lille skarp skader heller ikke ( vil nerverne ) og sidst men ikke mindst hurra for forskellighed, shit det ville være kedeligt hvis alle fødselsdage var ens, og bum velkommen til samfundet lille du når du tramper i gulvet på arbejdspladsen fordi fredagskagen bliver købt bragt eller bagt og ikke som du ønsker ( skal henvises til børn hvor alt skal være ens i skole og andet ) vi må gerne omfavne forskellighed det vores fineste opgave som forældre at lære vores børn ❤️ Mascha husk på du er awesome ! Kærlighed herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på: Skal vi have et fælles barn?