Svar på: Skal vi have et fælles barn?

Don’t try this at home! Børnefødselsdag for 1. klasse

Reklame/hjælp fra Partyinabox.dk

Jeg er nødt til at dele denne fødselsdag med jer. Eller, det er nok nærmere en advarsel til alle forældre der overvejer at holde fødselsdag hjemme.

Begge piger havde fødselsdag en weekend, jeg tænkte derfor det var genialt at holde det for klassen om fredagen, så var vi lissom i gang. Kun pigerne, bevares, men det var sådan set også nok. Rigeligt faktisk. Fungerer i øvrigt også som verdens bedste prævention, hvis man har teenagere i huset, lige at få sådan en flok hjem. Hollie Nolia ville så gerne have pigerne hjem, så alle kunne se hendes værelse, hus og kat. Det fik hun naturligvis, selvom jeg tænkte det da også var ganske genialt det mange andre gør, med at invitere i et legeland eller noget lign. udenfor hjemmet. Det gør vi fremover.

Jeg havde bestilt en masse pynt hos Party in a box, og i stedet for at sende det, var hun så sød at aflevere det og hjælpe med at pynte op. Det var virkelig en stor hjælp, for jeg endte jo nærmest med at hyperventilere og storme rundt som en hovedløs høne, og Troels frygtede 15 stk. 7 årige piger mere end fuldvoksne terrorister. Vi var SÅ klar!

Jeg hentede pigerne fra skole, og gik den ganske korte vej hjem. Hollie Nolias glade lille ansigt lyste op, da de alle i kor sang fødselsdagssang hele vejen ned ad gaden. Hun gik forrest og fik hvisket til mig, om jeg nu havde husket at pynte op? Det garanterede jeg hende, at jeg havde. Da vi nærmede os huset kunne de se den lyserøde løber og ballonerne, og de gik ellevilde hen til den for at betræde den i en snorlige række – de var SÅ begejstrede. Pga. vejarbejde og mudder, kom alle ind ad kælderen hvor der var plads til at smide tasker og sko.

 

 

TÁ-DAAAAAAAAA!!!!!

Hollie Nolia og jeg havde lavet en plan for at gå direkte op på hendes værelse, hvor Troels var blevet installeret og nøje, ganske nøje, instrueret i hvordan han skulle sidde med et kæmpe konfettirør, pege det den rigtige vej og skyde konfettirøret af udover hende og pigerne, lige som de kom ind ad døren, skulle han råbe “tillykke Hollieeeeeeee”. And so he did! Vi var nok begge en lille smule i chok, men det var konfetti eller en pony, og glæden var ikke til at tage fejl af da hun og alle pigerne dansede rundt i de tusindvis af dalende guldglimmer konfettier, som vi kommer til at fine i alle sprækker de næste 30 år.

Bagefter var der boller og kager, og små fine Ginger-flødeboller, som jeg havde fået en lokal til at lave til mig.

 

 

Reklame.

Der står eget juice på bordene, som er meget børnevenlige og kan bestilles til enhver lejlighed hos Restart Juice.

 

 

Der var konfetti overalt! Og for det ikke skal være løgn, så var der på hver tallerken en lille konfettikanon, der indeholdte tusindvis af bitte, bitte små stykker papir. Pigerne valgte naturligvis at skyde dem af som det første og ingen lyttede til jeg nærmest skreg STOOOOOOOOP!!! Al maden var ødelagt på 2 sekunder og overdynget af konfetti. Plan B til at mætte en flok utæmmede tigerunger var sukker. Dumt, dumt, dumt! Med mindre man synes det er sjovt at grave gennemtyggede karameller op ad de nye fine gulvtæpper. Ikke ét eneste stykke fugt eller bær blev fortæret – bare glem det. Men flot var det!

 

 

Inden de kom tænkte jeg at 3 timer ikke var lang tid, men jeg kunne se at det var hvad andre inviterede til. Derefter det obligatoriske forældrekaffe, hvor alle forældre inviteres ind til kaffe når de henter deres børn. Det var egentlig ganske passende, 2 timer havde også været fint, haha! Jeg tror ikke jeg husker vildere børn og kaos, som i nogensinde før denne fest.

 

 

Forestil jer 15 piger med små trutrør, og overvej det så en gang mere. Man bliver bange, meget bange, for det aldrig stopper igen.

 

 

Dagen gik med at åbne gaver, spise det der kunne spises efter konfetti-tsunami, leg på værelset (der er ødelagt ting jeg som voksen ikke ville være i stand til at slå hul på selv, jeg er imponeret og skræmt på én og samme tid), stor skattejagt som Troels, Emilie og Julius hjalp med til, de var så søde hjælpere og kunne se skrækken i de voksnes øjne. Da der stod ned i stænger var det kun muligt at være ude i mere end 7 minutter, det var ellers planen at skattejagten skulle foregå udenfor, det blev inde i hele huset og var SÅ sjovt.

Hollie Nolia har aldrig holdt bedre fødselsdag, alle havde en fest og var helt oppe at køre… Måske pynten og sukkeret hypede dem lidt mere end godt var, men jeg er sikker på de havde en dejlig dag. Næste år bliver det ud af huset.

 

 

Jeg fik ikke taget billeder af værelset osv. så dette er klip fra en video, der var ellers sååååå fint. Og virkelig, virkelig meget konfetti!

 

 

The damage. Hahaha… Jesus christ, hele huset lignede Times Square nytårs aften!

Tak for alle overlevende hjælpere på dagen!!

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Svar på: Skal vi have et fælles barn?