Godmorgen fra København...

Vind en valgfri behandling!

Reklame Klinik Nielsen

 

Så de damer (og herrer, bevares) nu kan I simpelthen få det glatte lag, hvis det er det I trænger til.

Du kan nemlig vinde et gavekort til en valgfri behandling hos plastikkirurgisk injektionsklinik Klinik Nielsen, der laver alt fra fillers, laserbehandlinger, skinbooster, peeling, botox og en masse andet, så du bestemmer altså selv om du f.eks. ønsker større læber, mindre rynker eller glatte ben. Alt du skal gøre er at følge @kliniknielsen på Instagram og skrive herinde i kommentarfeltet på bloggen, hvilken behandling du ønsker dig.

 

Du kan se her hvilke behandlinger de har.

 

Er du mand, så kan du måske hive julegaven hjem her, men du skal nok overveje dine ord, hvis det er til damen 😉

 

Når man får lavet behandlinger som disse, er det naturligvis vigtigt at vælge en klinik med behandlere der har mange års erfaring, er godkendt af sundhedsstyrelsen, og tilbyder nogle anerkendte kvalitetsprodukter. Selvom du kommer til forundersøgelse, så sæt dig grundig ind i tingene og overvej dine behandlinger nøje. Jeg kommer selv hos Klinik Nielsen efter jeg er flyttet over broen, så jeg kan naturligvis anbefale dem. Det er ikke mig på billederne!

 

 

Image Map

Næste indlæg

Godmorgen fra København...