Velkommen til vores Garden Housewarming

Rabatkode til fyldigere bryn og vipper

 

Reklame Copenhagen Lashes

Kære CJ Parker, du var den ultimative bombshell i 90’erne, med dit blonde hår, kæmpe attributter og helt, helt, heeelt smalle øjenbryn, som de fleste piger forsøgte at efterligne ved at skamplukke deres bryn i årevis, for nu at give klinikkerne med permanent makeup kronede dage. Hvis du er for ung til at have set Baywatch, så betyder det, at det engang var super hot at have øjenbryn i en blød bue og på tykkelse med en blyantstreg. Det klædte ikke mange andre end Pamela Anderson aka CJ Parker, men hey, der var også noget helt andet der tog fokus fra de bryn, men det var nok alligevel den letteste og billigste måde at efterligne hende og stilen på dengang. Til gengæld står mange nu med det problem, at det ikke er så super hot længere, og gerne vil gro nogle lidt fyldigere bryn. Det er hjælp at hente!

Måske bruger du allerede vippeserum? Umiddelbart vil jeg tro alle mine veninder bruger det, og det gør jeg naturligvis også selv, det har været en daglig rutine i flere år efterhånden. Jeg har prøvet mange forskellige varianter, og er altid åben overfor at prøve og teste nye produkter på markedet, derfor har jeg den sidste måned brugt Copenhagen Lashes, som er en vippe- og brynserum, som du kan bruge hvor dit behov for mere fylde er.

 

 

Lad mig starte med at fortælle, at Copenhagen Lashes har en tilfredshedsgaranti der giver dig pengene retur, hvis du indenfor 30 dage ikke oplever resultater. Tag derfor et billede inden du går i gang, så kan du også bedre følge med i udviklingen, da der er garanterede resultater indenfor 14 dage. Mit behov er vipperne, men selv har jeg svært ved at lave før-/efterbilleder da jeg har ekstensions på, dog bruger jeg det alligevel da mine egne vipper ikke ville kunne bære dem, uden den forstærkning vippeserum giver.

Ved at bruge Copenhagen Lashes 2 gange dagligt, altså morgen og aften, aktiverer du de inaktive hårsække så du får fyldigere og stærkere bryn og vipper. Produktet indeholder kun naturlige ingredienser, altså ingen allergifremkaldende kemikalier eller parabener, og kan derfor bruges af gravide og ammende.

 


 

Du får 10% rabat med koden: Mascha10

Læs mere om Copenhagen Lashes, og køb det her.

 


 

 

*Copenhagen Lashes støtter dyrenes velfærd igennem WWF og Animal Protect – deres produkter bliver derfor heller ikke testet på dyr, og de planter et træ i regnskoven for hver ordre.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Velkommen til vores Garden Housewarming