Charmerende haveskur før/efter

Outdoorlife i Kolding, vi går ikke ned på udstyr…

 

Reklame Tchibo

Kender du Tchibo Tirsdag? Det er i dag, hvilket nok siger sig selv fordi det er tirsdag, men der er Tchibo Tirsdag hver tirsdag, hvor der hver uge åbnes op for et nyt varesortiment. Det kan være et univers med ting til haven, yoga udstyr, active wear eller feks. udendørstøj.

Denne uge er det netop outdoor og actiwe wear til hele familien, og det har man jo brug for når der i husstanden er tre børn, en aktiv herre og ét stk. mor der virkelig prøver at være med. Jeg synes selv jeg gør det godt, jeg har for pokker padlet ned ad åen i silende regnvejr, og i går fiskede vi efter andemad og skatte nede ved åen. Det kan I se længere nede hvordan det gik (!!). Det skal også nævnes at vore gade er brækket helt op, så vi bor pt. på noget der ligner en byggeplads, og jeg husker derfor ikke hvornår jeg sidst har forladt huset i andet end røjsere.

Jeg ser desværre først nu, at der simpelthen er en paraply med flyvemaskiner – hvorfor har vi ikke sådan en?? Den skulle jeg da ha’ bestilt sammen med softshelljakken. På den igen!

 


 

Ugens univers der er ude i dag er regntøj og outdoor til hele familien, bestående af smudsafvisende, åndbart og vandtæt overtøj til fornuftige priser. Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev får du automatisk inspireret hver uge.

Jeg har en 15% rabatkode til dig, hvis du skal ind og shoppe, den hedder: MASCHA15

 

Tchibo Tirsdag Outdoor univers findes her.

 

*Tchibo går meget op i bæredygtighed, og gør generelt meget for at være grønne og genanvendelige. Du kan selv læse meget mere om deres engagement i sociale og økologiske standarder her.

 


 

Sikke en fiks outdoor-family vi er, hva’…

“Troels tager du ikke lige lidt billeder?”

 

I må ikke snyde jer selv for billederne i bunden af indlægget, haha…

 

 

Vi elsker at bo så tæt på naturen, og samtidig kunne gå ned til byen på et par minutter. Kan ikke forestille mig en bedre beliggenhed i Kolding, hvor man bor i en lille privat hule. Jeg er ikke så begejstret for åben udsigt til sø og fjord, men ved at haven er delt op i niveauer og med adgang til åen på denne måde, er det hele noget mere privat.

 

Begge vores sæt er fra outdoor universet, men min sweat er fra et afslappende velvære univers.

 

 

Lad os hale noget i land.

 

 

Nåååhh lad os se hvad vi har fanget af godter…

 

 

AAAAARGHHH en græshoppe!!!

Neeeeeej moaaar, ikke smid den!!

 

 

Nej, nej, nej!!! Den synker…

 

 

Troels, TROEEEEEELS tag den, tag den inden den synker – okay jeg har den! Dramaaaa!

 

 

Neeeeeeej tog du bare billeder i stedet for at hjælpe?? Det var jo ikke ligefrem fordi jeg ikke skreg for mit liv, vel! I øvrigt geniale bukser at have på, når jeg mosler rundt i have, skur og ved bål.

 

 

Seriøst mor, din piveskid!!!

Robinson, I ringer bare…

 

 

Total færdig med at fiske med mor!

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Charmerende haveskur før/efter