Outdoorlife i Kolding, vi går ikke ned på udstyr...

Godmorgen fra København…

 

Håber I har haft en dejlig weekend. Jeg sidder lige nu i hotelsengen i København, hvor jeg snart skal rundt til en dag med en masse skønne ting og dejlige nemmesker. I går mødtes jeg med min veninde Marianne og var rundt og se på lejligheder, imens Troels var på arbejde, og mormor og Hollie Nolia fik lidt alenetid i Kolding

Jeg får nogle spørgsmål om hvad Troels siger til jeg køber en lejlighed i København, og det skal jo slet ikke forståes som at jeg stikker af fra ham, overhovedet! Jeg har bare ret meget i København, både arbejde og socialt, der skal have mere opmærksomhed, og så vil det da være dejligt at vi sammen kan bruge nogle weekender i København, som et second home. Det er bare blevet en nødvendighed efter jeg er flyttet så langt væk, og det er sådan noget man finder ud af henad vejen, men hold nu OP det er svært at finde den helt rigtige.

Vi så på fem lejligheder i går, og det var virkelig skuffende i forhold til hvordan de fremstod på billederne – ØV! Der er pt. to interessante, men de har begge “men’er”. Den ene er i stuen, og det ved jeg ikke helt hvordan jeg har det med, altså helt nede med store vinduer, men i en gård og ellers top lækker og god beliggenhed. Den anden vil sælger ikke sælge alligevel (den var også lidt for dyr), så det giver jo lidt sig selv. Så jeg leder videre, men det er også en ret sjov proces og jeg skal som sådan ikke nå noget, for har jo tag over hovedet. Pludselig er den rette der, tænker jeg, men det er sjovt at komme rundt og se hvad man får for pengene, de forskellige områder og kunne sammenligne de forskellige udbud. Jeg kan godt lide at komme op hvor jeg kan se hustagene, men jeg sætter også pris på en pæn opgang, det betyder mere end jeg havde regnet med, når jeg kommer rundt. Der er mange ting der skal spille, men så venter jeg gerne det længere.

Jeg kan bedst lide området omkring Kongens Nytorv og Frederiksstaden, det er her jeg føler jeg hører bedst til, men der er også andre hyggelige områder, det er bare vigtigt at det er tæt på metro eller tog, og det skal være i få minutters gang fra enten Kongens Nytorv eller Hovedbanen. Området omkring Nørreport og Torvehallerne har jeg også kigget på, men der føler jeg den altså ikke lige. Længere ud af byen vil jeg ikke, heller ikke til Christianshavn.

Nu skal jeg gøres klar, jeg skal forbi Lash Bar, Dea Kudibal, Frokost arrangement med Mette Marie Lei Lange og forhåbentlig mødes med Anne Bech i dag, og så til Kolding.

Ha’ en dejlig dag!

 

Image Map

Næste indlæg

Outdoorlife i Kolding, vi går ikke ned på udstyr...