Rabatkode til fyldigere bryn og vipper

Charmerende haveskur før/efter

 

Reklame/fødselsdagsgaver

Velkommen i skuret. Et af sommerens projekter var at lave noget hyggeligt ud af dette skur, og det synes jeg vi er lykkedes ret godt med. Jeg mangler lidt småting som at sætte de lyskæder op jeg har købt, og et eller andet på væggen, men det er jo småting.

Skuret blev benyttet som redskabsskur af de tidligere ejere, men vi bruger området hernede så meget, at vi får mere ud af det her. Når vi griller er det altid hernede, og vi bruger det lige så meget som vi havde forestillet os vi ville. Der ristes både skumfiduser og snobrød, det er lidt som at være et helt andet sted. Vi elsker vores kringlede Villa villekulla have.

Skuret er blot blevet malet hvidt med gråt gulv, og det var pigerne der bestemte at vi skulle dekorere med pastelfarver, det er så fint og tøset, og passer også lige i Troels’ smag med alt det lyserøde jo. Det var lidt svært at finde en daybed der passede i størrelsen, for så meget plads er der jo heller ikke derinde, men så fik jeg denne i fødselsdagsgave og den passer perfekt. Bordet er et gammelt et jeg har haft i nok 10 år.

Puder og tæpper fra Greengate / Daybed fra Chic Antique / Bordet er ca. 10 år gammelt

 

 

Duer også til fest…

 

 

FØR

 

Image Map

Næste indlæg

Rabatkode til fyldigere bryn og vipper