Paris hotel anbefaling: I welcome you...

Verdens bedste mus og hverdag i vente

 

Jeg tæller dagene til hende her er hjemme igen, og jeg glæder mig til vi starter en normal hverdag igen. Ferie er dejligt, men jeg kan nu også godt lide vores skønne trummerum med havregryn om morgenen og nogenlunde faste rytme. Jeg ved hun har glædet sig til skolen startede igen siden hun havde haft ferie i 5 min. Hele ferien har hun bare glædet sig til at starte i 1. klasse. Hun er så glad for at gå på den nye skole og SFO, ikke én eneste gang har hun nævnt noget af det vi er flyttet fra – ikke én gang. Det bliver dejligt at komme i gang med skole, ridning, dans og musik igen, og at alle legekammeraterne er hjemme til at lege.

Noget andet jeg glæder mig til er at vi det næste halve år har vi samme børneweekender, hvor FEDT er det lige?!? Så kan vi jo lave noget sammen allesammen, og vi kan være kærester de andre weekender. Det er helt sindsygt så meget det betyder, som i virkelig meget i min verden, det giver os så mange flere muligheder og børnene lærer hinanden meget bedre at kende. Der er virkelig forskel på at være sammen i weekenderne, og ikke bare i hverdagene hver anden uge, hvor der også er skole og fritidsinteresser. Det har været en dejlig ferie, men det bliver også en dejlig mandag i næste uge.

 

I dag tager Troels og jeg på SMUK, imens børnenes farmor hygger med dem herhjemme og Hollie stadig er hos far.

 

Hun kom lige over og ville være med på nogle billeder, dejlige mus…

 

Image Map

Næste indlæg

Paris hotel anbefaling: I welcome you...