Anbefaling: Moulin Rouge show Paris

Skanderborg festival, SMUKfest i bøgeskoven incl. komfort-krise…

 

Home sweet home, hold op hvor jeg nyder søndagen i vores dejlige hjem, men jeg glæder mig også til mandag hvor jeg som de fleste andre nok starter på arbejde. Jeg skal være alene hjemme på mit kontor fra kl. 9:00 – 15:30 og det er godt nok tiltrængt efter en lang skoleferie, for hold op hvor er jeg bagud arbejdsmæssigt. Jeg får slet ikke lavet det samme som når jeg er alene hjemme, faktisk nærmest intet, det svarer jo til at tage sin familie med på arbejde når jeg ikke er alene hjemme.

Vi sluttede sommerferien af med en tur på festival – 3 nætter. Jeg har ikke så mange billeder, for har egentlig bare nyt det hele uden at tænke på at dokumentere, men lidt er der da. Jeg ELSKER smukfest! Der er den fedeste stemning, folk er søde og rare, der er virkelig god mad, det er godt arrangeret, ikke nævneværdige køer til hverken mad, drikkelse eller toiletter og hyggefaktoren i skoven er i top. Dette var mit tredje år på festivalen og bliver bestemt ikke det sidste, men jeg kommer ikke til at tage afsted på denne måde igen, med telt fra onsdag til lørdag. Det kommer bare ikke til at ske. Nogensinde. Kontrasten fra Paris var da også at mærke. Jeg må erkende at vi tog hjem fra festivalen under en mindre (nogen vil mene større) komfort-krise, og det var endda lige akkurat inden syndfloden lørdag, vi tog hjem. Enough is enough! Hold nu op hvor vi slæbte oppakning og proviant gennem regn og mudder, og derefter med propfyldte busser.Vores luftmadras var utæt alle dage, der enten regnede ind eller var som at sove i en bageovn, folk bollede højlydt og brækkede sig ved siden af teltet hvor jeg endte med at ligge med en migræne. Behøver jeg nævne at jeg ikke var i bad, udover etagevask og tørshampoo. Troels er sådan en tålmodig mand, virkelig!

Men så må vi jo bare finde en anden løsning på det. Jeg ved ikke hvem jeg har forsøgt at narre ved at tro jeg er telttypen, for det er jeg jo ikke. Jo glamping måske, men det var ikke lige det vi var på, vel. Heller ikke selvom jeg havde alverdens smarte sager med, for at bløde det op. Derudover er der den faktor at mit ansigt er let genkendeligt, og jeg er absolut helt med på at snakke med folk og tage billeder, men det er jo også når jeg skal op om natten og tisse, er træt og med uglet hår. Lige dér er jeg bare ikke altid en frisk lille raket der er klar til en fulderik der springer mig om halsen, og vil have et billede kl. 4 eller 5 om morgenen. Så det finder vi lige en løsning på til næste år, og så tager vi nok bare hjem og sover hvis ikke vi kan finde et hotel, for jeg vil nødig gå glip af noget jo.

Jeg havde naturligvis et ordenligt spejl og en dry sheetmaske med. Tænker det er standart teltudstyr…

 

 

Mine støvler af eget design var naturligvis også med. Disse er geniale til både jeans, skindleggings og kjoler. De er i butikkerne fra på torsdag, det bliver så fedt!

 

 

Jeg var for første gang ude på det område der hedder Kærligheden, hvor det er et lidt yngre publikum. Det vurderer jeg ud fra at der var betydeligt flere unge, og ganske veltrænede, mænd i sparsom beklædning derude, i forholdt til hvor vi boede. Det er naturligvis blot en hurtig observering.

Jeg var derude for at være vært på ‘Dagens mand og Dagens kvinde’, og lige som vi skulle til at gå i gang, så jeg Mattias Hundebøll som har været vært på tvprogrammet, og spurgte om ikke han ville være med til at afvikle det, og det ville han gerne. Hans omgang var naturligvis i dejlig bagende sol, og lige som jeg skulle på endte det med at stå ned i stænger… Men det var et sjovt arrangement og fedt at mærke stemningen ude på kærligheden også.

 

 

Yndlingsmennesker, Signe og Troels.

 

 

Løb tilfældigt ind i Beauty Bossen Irina, som var derude da Faustix skulle optræde – han gav et VILDT fedt show!!

 

 

For lissom at kompensere for utæt luftmadras, opgraderede vi på madfronten. Sammen med Rikke der har Lash Bar, hendes mand og vennepar, tog vi på en af de mange restauranter på festivalen. Smuk Fisk mener jeg den hed og jeg er så ærgerlig over jeg ikke tog billeder af andet end maden, for vi valgte stedet af den grund det så virkelig hyggeligt ud – og maden var eminent. Vi spiste ret meget mexikansk og der røg også nogle flæskestegssandwich ned, men det her toppede vores madoplevelse i bøgeskoven. Østers, kaviar, tun, rejer, moules frites, carpaccio med trøffel og champagne… Fanden gale mig et smukt måltid.

 

 

Rock ‘n’ roll kinda people…

 

 

Suede fra backstage området…

 

 

Tak for denne gang SMUK, vi ses igen næste år.

 

 

Reklame (husker ikke hvad der er pr-gave og hvad jeg selv har købt eller fået rabat på da det ikke er nyt, beklager, så anse alt som en form for reklame. Bilen er desværre ikke gave, haha.)

Nederdel, Ravn / Gummistøvler, Hunter / Jakke husker jeg ikke / T-shirt fundet i Paris / bælte IRO / Solbriller Prada / halskæde, A-hjort.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Anbefaling: Moulin Rouge show Paris