Anbefaling: Moulin Rouge show Paris

Skanderborg festival, SMUKfest i bøgeskoven incl. komfort-krise…

 

Home sweet home, hold op hvor jeg nyder søndagen i vores dejlige hjem, men jeg glæder mig også til mandag hvor jeg som de fleste andre nok starter på arbejde. Jeg skal være alene hjemme på mit kontor fra kl. 9:00 – 15:30 og det er godt nok tiltrængt efter en lang skoleferie, for hold op hvor er jeg bagud arbejdsmæssigt. Jeg får slet ikke lavet det samme som når jeg er alene hjemme, faktisk nærmest intet, det svarer jo til at tage sin familie med på arbejde når jeg ikke er alene hjemme.

Vi sluttede sommerferien af med en tur på festival – 3 nætter. Jeg har ikke så mange billeder, for har egentlig bare nyt det hele uden at tænke på at dokumentere, men lidt er der da. Jeg ELSKER smukfest! Der er den fedeste stemning, folk er søde og rare, der er virkelig god mad, det er godt arrangeret, ikke nævneværdige køer til hverken mad, drikkelse eller toiletter og hyggefaktoren i skoven er i top. Dette var mit tredje år på festivalen og bliver bestemt ikke det sidste, men jeg kommer ikke til at tage afsted på denne måde igen, med telt fra onsdag til lørdag. Det kommer bare ikke til at ske. Nogensinde. Kontrasten fra Paris var da også at mærke. Jeg må erkende at vi tog hjem fra festivalen under en mindre (nogen vil mene større) komfort-krise, og det var endda lige akkurat inden syndfloden lørdag, vi tog hjem. Enough is enough! Hold nu op hvor vi slæbte oppakning og proviant gennem regn og mudder, og derefter med propfyldte busser.Vores luftmadras var utæt alle dage, der enten regnede ind eller var som at sove i en bageovn, folk bollede højlydt og brækkede sig ved siden af teltet hvor jeg endte med at ligge med en migræne. Behøver jeg nævne at jeg ikke var i bad, udover etagevask og tørshampoo. Troels er sådan en tålmodig mand, virkelig!

Men så må vi jo bare finde en anden løsning på det. Jeg ved ikke hvem jeg har forsøgt at narre ved at tro jeg er telttypen, for det er jeg jo ikke. Jo glamping måske, men det var ikke lige det vi var på, vel. Heller ikke selvom jeg havde alverdens smarte sager med, for at bløde det op. Derudover er der den faktor at mit ansigt er let genkendeligt, og jeg er absolut helt med på at snakke med folk og tage billeder, men det er jo også når jeg skal op om natten og tisse, er træt og med uglet hår. Lige dér er jeg bare ikke altid en frisk lille raket der er klar til en fulderik der springer mig om halsen, og vil have et billede kl. 4 eller 5 om morgenen. Så det finder vi lige en løsning på til næste år, og så tager vi nok bare hjem og sover hvis ikke vi kan finde et hotel, for jeg vil nødig gå glip af noget jo.

Jeg havde naturligvis et ordenligt spejl og en dry sheetmaske med. Tænker det er standart teltudstyr…

 

 

Mine støvler af eget design var naturligvis også med. Disse er geniale til både jeans, skindleggings og kjoler. De er i butikkerne fra på torsdag, det bliver så fedt!

 

 

Jeg var for første gang ude på det område der hedder Kærligheden, hvor det er et lidt yngre publikum. Det vurderer jeg ud fra at der var betydeligt flere unge, og ganske veltrænede, mænd i sparsom beklædning derude, i forholdt til hvor vi boede. Det er naturligvis blot en hurtig observering.

Jeg var derude for at være vært på ‘Dagens mand og Dagens kvinde’, og lige som vi skulle til at gå i gang, så jeg Mattias Hundebøll som har været vært på tvprogrammet, og spurgte om ikke han ville være med til at afvikle det, og det ville han gerne. Hans omgang var naturligvis i dejlig bagende sol, og lige som jeg skulle på endte det med at stå ned i stænger… Men det var et sjovt arrangement og fedt at mærke stemningen ude på kærligheden også.

 

 

Yndlingsmennesker, Signe og Troels.

 

 

Løb tilfældigt ind i Beauty Bossen Irina, som var derude da Faustix skulle optræde – han gav et VILDT fedt show!!

 

 

For lissom at kompensere for utæt luftmadras, opgraderede vi på madfronten. Sammen med Rikke der har Lash Bar, hendes mand og vennepar, tog vi på en af de mange restauranter på festivalen. Smuk Fisk mener jeg den hed og jeg er så ærgerlig over jeg ikke tog billeder af andet end maden, for vi valgte stedet af den grund det så virkelig hyggeligt ud – og maden var eminent. Vi spiste ret meget mexikansk og der røg også nogle flæskestegssandwich ned, men det her toppede vores madoplevelse i bøgeskoven. Østers, kaviar, tun, rejer, moules frites, carpaccio med trøffel og champagne… Fanden gale mig et smukt måltid.

 

 

Rock ‘n’ roll kinda people…

 

 

Suede fra backstage området…

 

 

Tak for denne gang SMUK, vi ses igen næste år.

 

 

Reklame (husker ikke hvad der er pr-gave og hvad jeg selv har købt eller fået rabat på da det ikke er nyt, beklager, så anse alt som en form for reklame. Bilen er desværre ikke gave, haha.)

Nederdel, Ravn / Gummistøvler, Hunter / Jakke husker jeg ikke / T-shirt fundet i Paris / bælte IRO / Solbriller Prada / halskæde, A-hjort.

 

 

 

Image Map

19 kommentarer

 • Smukfest

  Kære Mascha. Kommer selv lige fra Smukfest og så godt Troels på teltpladsen, men troede da bestemt ikke I boede der… vi var heldige at få fat i en dåse(cansleep) i år, hvilket klart kan anbefales – både i forhold til overnatning med dyner og puder samt bad og toiletforhold. Tænker at du må kunne efterlyse en dåse til salg i god tid til næste år – der må da være en følger eller to som kan hjælpe med at skaffe sådan en? Men hatten af for at du forsøgte dig med teltløsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det F16 fly der fløj hen over hovederne på os som også boede på Skanderborghus pladsen var det en hilsen til dig og Troels? Havde godt set dig derude, så troede det måske var Troels der fløj. Der var godt nok nogle mænd i vores camp som sad med lange øjne og dybe suk og kiggede op på himlen 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Så dig godt sidse med Troels og to venner ude i Søbadet, men turde ikke hilse på dig (tænkte du ikke gad det), så nu siger jeg her hvad jeg ville have sagt til dig.
  Du er en mega sej kvinde – elsker altså bare at du kan forene det at se godt ud, stå ved det dullede(på den gode måde) og så bare køre en bildt god forretning. Respekt fra mig. Og nå ja så er du også bare et dejligt grin og skide smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg kan varmt anbefale at I booker værelser på Knudhule Badehotel. Det ligger i Ry – 15 min kørsel fra Skanderborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Tror man kan leje sig ind i mere komfortprægede områder på festivalen. Med senge og i tørre omgivelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Der er virkelig mange der udlejer værelser, lejligheder osv når der er smukfest man skal bare være ude i god tid 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yrsa Sand Andersen

   Jeg ku godt tænke mig at vide hvor man finder de adresser Mette..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Yrsa, der er det med at holde øje med facebook. Nu bor jeg selv i Skanderborg, og faktisk så tæt på festivallen, at hvis man vil tættere på, så er det på gåben og med armbånd. Både jeg selv og alle dem jeg kender i området udlejer vores lejligheder/værelser via facebook 😊👍🏼
   Der er hvertfald rig mulighed for det, og jeg oplever MANGE nye “naboer” i den her tid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Mascha. Hvilke butikker kan man købe dine støvler i? De er så lækre og må eje😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Må hellere skrive REKLAME inden jeg svarer:

   De kan købes i Skoringen landet over fra på torsdag, og koster 800-1000 kr.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt med en uges antihverdag i bøgeskoven! Kan dog godt nikke genkendende til at ville soignere sig ordentligt og samtidig sove uden gener om natten – klasse at du sov på teltpladsen til gengæld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du bliver gad for at høre at Smukfisk restauranten til daglig hedder Klassisk Fisk og ligger i Aarhus: http://strandvejensbistro.dk/restaurant/fisken/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Verwohlt

  Kan virkelig relatere til hvor ufedt, det er at ligge i telt med migræne. Det prøvede jeg sidste år, da min mand og jeg var til Formel 1 på red Bull ringen. Ud over at folk fester igennem så var der også lige tilsat opvisning med jetjagere og helikoptere, som i situationen lød som om de fløj 1 cm over teltet. Dagen efter havde jeg det heldigvis godt igen og de gentog opvisning, som var super fed. I det hele taget en fed tur, som jeg håber, at vi kommer til igen, på trods af at jeg absolut heller ikke er en campingperson.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Migræne er bare aldrig fedt, og så vil man helst ha helt ro og ikke ligge i telt – puha! 😖

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det kunne jeg have fortalt dig allerede sidste år din krukke .
  Du bliver aldrig den der frisk luft type 😆😆😆
  Men du gjorde det fordi Troels ville.
  Helt ærligt….. latterligt at se en krukke der ikke engang kunne finde ud af at bo på Hotel….godaw do.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg er ikke en krukke, jeg er en vase 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   At gøre noget fordi den man elsker gerne vil, kan vel kun være en god ting:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Moulin Rouge show Paris