40 års fødselsdag med veninderne

Paris!

 

De bedste gaver er oplevelser og minder, og Troels har hele tiden sagt at jeg skulle holde dagene efter min fødselsdag fri, så det har jeg gjort. Han har “truet” med overlevelsestur og slemme, slemme ting, men da vi satte os i bilen i går og kørte mod Flensborg blev jeg sådan rigtig bange. Mente han virkelig shopping i Otto Duborg??!? Spa i Tyskland, lige midt i min eksem-krise?? Aldrig har jeg hvinet af glæde (og lettelse) da jeg så lufthavnen i Hamborg, og fik at vide vi skulle til… PARIS ❤️

Jeg fik et glas champagne og udbrød at jeg så godt gad til Moulin Rouge show og det område. Jeg har nemlig tidligere boet fancy i et andet område, så det har jeg prøvet, men jeg har ikke boet sådan som vi gør nu og det er helt perfekt! Vi bor lige i derfor Moulin Rouge, og Troels har valgt et hotel og værelse der er helt unikt, sågar i de helt rigtige farver jeg kan lide og med masser af små detaljer jeg bemærker… Han har simpelthen fået tilsendt billeder af forskellige værelser for at få det helt rigtige, og det er genialt. Jeg elsker alt ved det. Altså… Det er et gammelt bordel i montmartre området. Han tænkte det var lige mig, haha, det ved jeg ikke helt hvordan jeg skal tolke det, men han har ret, der er sandelig shoppingmuligheder her (!!). Hotellet er femstjernet og dekadent, I skal næsten Google det: Maison Souquet. Det bliver så godt det her. Lige nu spiser vi morgenmad og lytter til lækker jazz… Jeg tager masser af billeder, så hæng på.

Nu skal vi ud i gaderne, kom endelig med tips!

 

Image Map

Næste indlæg

40 års fødselsdag med veninderne