Skanderborg festival, SMUKfest i bøgeskoven incl. komfort-krise...

Om at ville kærligheden, og gå efter den…

 

Reklame Dating.dk

Hej mandag og hej hverdag! Jeg kan mærke det kriller lidt i maven i dag, det er førte skoledag og ferien er slut. Det har været den bedste, bedste, ferie/sommer vi har haft, selvom meget af den er foregået hjemme i haven, eller generelt bare i Danmark hvor vejret jo er total utilregnelig. Men det gør ikke noget, det kunne ikke have været bedre. Det var første sommer i vores nye hus og have, og så skal man jo lige lære det at kende og indrette sig, for ikke at tale om de to fødselsdagsfester jeg har holdt her, hvor jeg har haft veninder og familie forbi, som for manges vedkomne var første besøg hos vores sammenbragte familie.

Det er pudsigt at tænke på hvor hurtigt livet kan ændre sig, hvis man ønsker det og er åben overfor det. Mange spurgte til om jeg havde en 40 års krise, og den har jeg heldigvis ikke set skyggen af, men jeg er ikke bleg for at indrømme at det let kunne have set meget anderledes ud, hvis jeg havde været single. Jeg har altid været meget selvstændig og meget opsat på at opleve en masse i livet, hvor en familie ikke lige umiddelbart passede ind meget af tiden. Jeg skulle hvert fald ikke have børn før jeg var over 30 år, og jeg skulle for alt i verden ikke have en mand der begrænsede mig i oplevelser og rejser, eller forsørgede mig imens jeg lavede frikadeller (det var nok alligevel også kun sket én gang) og skiftede bleer. Jeg kan selv, og jeg vil selv, skabe mit liv. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det har skabt en her del problemer i mine forhold at jeg har været sådan – pokkers dominerende. Men det betyder også at jeg som regel har en ret god idé om hvad jeg vil, og ikke vil, og så går jeg efter det jeg vil have. Alt andet ville jo være dumt, universet kan for pokker da ikke læse mine tanker.

Vi er lige kommer hjem fra SMUK, hvor jeg for nøjagtig 2 år siden sad med veninderne da der tikkede en besked ind fra en dengang fremmed pige, med et billede af Troels iført et par grønne solbriller. Vi var begge på SMUK og hun mente vi burde mødes. Jeg var ikke enig og Troels var uvidende om beskeden, så mere skete der ikke, før jeg 5 måneder senere igen fik en besked fra vedkomne. Ikke fordi vi skal ud i den lange historie igen, igen, om hvordan vi mødtes, men for at fortælle hvor meget det betyder at være åben for de muligheder der kommer, og at ville det og skabe det liv man ønsker. Sidste år på SMUK bød vi på et hus, imens vi sad i en fatboy og plejede tømmermænd. Eller, jeg gjorde for Troels sov, men jeg fortalte ham det da han vågnede. Det er jo også en måde at gøre det på, ik. Haps, så klappede den fælde!

“Det kommer når det kommer”, altså kærligheden, det har jeg hørt mange sige… Men personligt sætter jeg ikke min lid til universet og tilfældigheder, i håb om de giver mig det jeg går og dagdrømmer om. Jo jo bevares, jeg var pokkers heldig at Troels lige tikkede ind og jeg hapsede ham, men jeg kunne også have ignoreret beskeden den dag, fra en fremmed, om en fremmed. Jeg har aldrig selv prøvet at swipe mig gennem mænd, jeg har end ikke overvejet det, da den form for hurtige dates (eller hvad det er) personligt aldrig været mig. Lige i min situation med et genkendeligt ansigt, har det ikke været noget jeg har anset som en mulighed, men kontakten til dem jeg har kendt er som regel blevet skabt over nettet.

Og tænk sig, nu sidder jeg her i Kolding i det skønneste hus, med ny familie, og en datter der lige er startet i 1. klasse, på en skole et sted jeg aldrig havde forestillet mig vi skulle slå os ned. Men helt ærligt, jeg ønskede ikke at bruge mere tid på at jonglere rundt i mænd eller løse dates, det var alt eller intet, og det gjorde jeg klart fra start af, ellers ville det være spild af min kostbare tid. Der er en tid til de løse bekendtskaber, og så er der en tid til en rigtig kæreste. Det var det sted i livet jeg var, jeg ville det, og for mig har det altid været vigtigt at “gøre noget” for at få det som jeg vil have, for det er der sgu ikke nogen der lige kan tænke sig til.

 

 

Når du er træt af at swipe og er klar til en rigtig kæreste, så har Dating.dk et tilmeldingstilbud for 30 dages +PlusProfil til 49 kr. (normalpris 179 kr.)

KLIK HER

 

Jeg synes det er sjovere, at have en at dele det hele med…

 

 

Image Map

Næste indlæg

Skanderborg festival, SMUKfest i bøgeskoven incl. komfort-krise...