Kan en blogger godt få skriveblokade?

 

Så ramte hverdagen, den der jeg havde glædet mig såååå meget til. Til kontortid, alenetid, skrivetid, og hvad skete der så?? Jeg tror jeg har fået en skriveblokade og det kan da næsten ikke være værre, for en blogger. Det er ikke fordi jeg ikke har noget at fortælle, eller noget at vise fra hjemmet som hele ændrer sige i takt med vi falder helt på plads, men jeg kan mærke at der er enormt stor forskel fra da vi boede alene Hollie og jeg, og så til nu hvor vi er en familie på fem.

Det er ikke fordi nogen har noget imod jeg deler vores liv, men jeg synes selv jeg har svært ved at finde grænsen for hvad jeg selv har det godt med at dele, og hvad der skal forblive privat. Det er en underlig blanding af at være så glad for noget, at jeg har lyst til at vise hele pakken frem hele tiden uden filter, for så på den anden side at have lyst til at gemme det hele væk, og bare beholde det for mig selv. Jeg tror ikke har har været i den situation før, hvor jeg har været så splittet, og det forvirrer mig en hel del.

Min kæreste og hans familie var 100% anonyme for han mødte mig. Troels’ arbejde er normalt ikke noget der råbes højt om, men han har dog kollegaer der har skrevet adskillige bøger med dem selv på forsiden og andre der har deltaget i tvprogrammer, selvom de er aktive jagerpiloter, så helt forbudt er det jo ikke. Men når først ens identitet er afsløret, så er den afsløret, og jeg er nok ikke den mest anonyme partner lige i den forbindelse. Heller ikke den forbindelse. Det nager mig lidt, om det skulle været gjort anderledes, selvom jeg aldrig har delt noget uden samtykke og selvfølgelig heller ikke kommer til at bruge de andre børn her på bloggen, som jeg bruger Hollie Nolia.

Måske har det fyldt meget på bloggen, det her med at flytte til Kolding, kærligheden og sammenbragt familie? Men det er også en stor ting som fylder meget, så det har været svært at komme udenom, samtidig med jeg jo så gerne vil dele det, og håber andre har fået noget ud af at følge med i hvordan vi har gjort og taklet tingene undervejs. Det jeg prøver at sige er, at hvis I er forvirrede over hvorfor jeg nogle gange deler en hel masse, for så andre dage at gå helt i hi, så er jeg mindst lige så forvirret selv og prøver at finde den rigtige retning at fortsætte i. Jeg elsker at dele mit/vores liv, hjem, oplevelser og alt det imellem, sideløbende med andre projekter der popper op her og der, men nogle gange er det også godt lige at stoppe op og mærke efter.

 

Jeg er glad og har det godt, bedre end nogensinde, det håber jeg I kan fornemme ♥

 

 

Image Map

24 kommentarer

 • Malene

  Jeg kan godt følge dine overvejelser. Som følger kan jeg kun sige, at jeg på en måde “forventer” at du har de overvejelser. Det betyder at du er reflekterende i dine beslutninger om at vise “alt” eller “intet”.
  Jeg oplever indimellem en blogger eller 2, som viser alt, inddrager følgere i alt og det stopper ikke rigtigt…-det er lidt ærgerligt, da det ikke er et must for en læser at vide ALT. Jeg har på ingen måde brug for at vide ALT om dig og dine kære, men blot din identitet: pæn, SJOV og et godt menneske❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Har du overvejet at skifte retning. Hvad med flere foredrag, det er du god til. Hvad med kun at blogge omkring dine projekter ,f. eks. din sko produktion, selvbruner m.m. Har du overvejet om ikke du er et sted i dit liv nu, hvor resten af familien skal holdes uden for søgelyset. Kan teenager overhovedet overskue konsekvensen, af alt den offentlighed, med champagne m.m. Tror det næppe, håber der er noge voksne der siger fra. Som 40 årig er tiden måske også inde til ikke at dele alt. Håber du finder en vej frem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Du mener ikke jeg er voksen da? Det er nu ganske, ganske lidt jeg har inddraget den ene teenager der er i huset, og champagne tror jeg nu ikke er det der lige skader ham – så går han hvert fald en uheldig periode i møde som voksen 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Kære Mascha
  Jeg forstår dine tanker, og tænker at den bedste måde at gøre det på, er at mærke efter — VIRKELIG mærke efter, om det føles rigtigt at dele dit/jeres liv med dine følgere 🌺
  Tror ikke, at nogen forventer at blive lukket helt ind — så vælg med omhu, hvad du deler 🌺
  Det vigtigste er, at I som familie har det godt — det er fast arbejde, at få en hverdag til at fungere 🌺
  Så brug energien dér, og del det DU har lyst til — og ikke det, du tænker dine følgere vil vide (for de vil vide ALT) 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg forstår dig så rigeligt Mascha.
  Sjovt nok har jeg selv og mange andre i min omgangskreds, de sidste måneder talt meget om hele det her ræs på Instagram og bloggerverdenen.
  Er vi mange der er ved at få nok?
  Er det for voldsomt med alle de her bloggere og det perfekte billede udadtil.
  Bliver det i virkeligheden ikke snart mere moderne at gå imod strømmen – leve vores liv i vores familie med vores børn uden alle de påvirkninger udefra!!!
  Mærker at flere og flere forsøger at være tilstede uden en telefon foran sig og personligt begynder jeg næsten at få det helt dårligt af det her udstillingsræs.
  Se på Dennis Knudsen og hans baby – det gør ondt helt ned i maven at se på hans Instagram.
  Gunvör fra forsidefruer der kører sager mod børnenes Far fordi han tager narko – hvilket han altid har gjort, men HUN vælger at få børn med ham, velvidende at han tager disse ting. Bliver sur når ting ender i medierne, men elsker at være en offentlig person!!
  Amalie, MMleilange og alle de andre som lever deres liv igennem Instagram, hvad er det egentlig for noget?
  Synes vi egentlig at deres liv er så fantastisk?
  Er det egentlig ikke bare federe, at gå imod den strøm?
  Mærker en større fokus på at koncentrere sig om sine egne børn og eget liv.
  Vi har så kort tid på denne jord og ønsker vi virkelig at bruge SÅ meget tid på at glo på andre mennesker?
  Jeg er i nedtrapning fra sociale medier – det skal ikke få lov til at stjæle min tid længere.
  Jeg vil prøve en anden vej, hvor min telefon godt kan ligge på køkkenbordet en hel lørdag.
  For hvad går jeg i virkeligheden glip af?
  Dine tanker rører ved noget, der vækker en forståelse i os alle – du faldt for en mand der på ingen måde var offentligt kendt før I mødtes og du faldt for ham alligevel selvom han var helt privat og ingen kendte til ham.
  Ønsker jer alt det bedste fremover og håber, at I vælger at leve lige præcis det liv, som giver mening for jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Enig Sarah:)vi er alt for meget på de sociale medier…jeg følger folk på deres blog og Instagram men er ligesom dig ved at “trappe” lidt ud af det…livet er for kort til at følge andre flere timer om dagen…jeg vil hellere ud og leve livet:)jeg er ikke en offentlig person…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Du lagde ihvert fald ik din tlf fra dig da du valgte at skrive denne lange smøre og nævne en hel masse personer der intet har med noet at gøre på denne blog men du må da have fulgt med selv du åbenbart syns det for meget for du ved en hel masse alligevel. Pas du dig selv uden at belære andre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Synes ikke jeg forsøger at belære nogen om noget – og skriver netop også at jeg er på de sociale medier, men forsøger også at trappe ud af dem.
   Jeg mærker bare en stigende tendens til, at mange reflekterer over meningen med det hele og hvad det egentlig giver os i vores liv og dagligdag, ud over de ting der i virkeligheden betyder noget.
   Noget kunne tyde på, at det her blogger-ræs også er ved at gå over gevind eftersom der for nyligt har været selvmordsforsøg, mens andre skælder folk hæder og ære fra, fordi de har en holdning til det de poster offentligt på sociale medier.
   Jeg oplever bare at flere og flere tager afstand fra det inklusive mig selv, som efterhånden har unfollowed mere end 70% af dem jeg fulgte oprindeligt – af ovenstående årsager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Kühnel

   Mille du skrev nøjagtig hvad jeg skulle til
   For Sara du ved da bare hvordan Dennis knuden lever. Jeg tror nu han aldrig har haft det bedre
   Og hvad ved du egentlig om OL og stoffer her i 2019 du nyder alle pop programmer og insta sladder og hagler det ned bagefter
   Bliv du ved med det, men behøver andre høre om det. Held og lykke med dit projekt med at hvile din mobil

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ulla

   Ja, det virker lidt selvmodsigende, ikke sandt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Sarah, giver dig så ret i dit svar, og jeg har da også tænker det samme mht. Dennis Knudsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Sarah: Du ved da ellers lige en ting eller to om de kendte😂😂Jeg tror sørme også at du har ret, når du skriver, at du trænger til nedtrapning af mobiltid😂Det vil være go’ til dig. Du forholder dig til ALT for meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   😂 Lige præcis Malene – det er jo det jeg mener, skal seriøst bruge mindre tid på min mobil😂🙈
   Lidt vildt hvad man får af personlige oplysninger om folk bare ved at følge deres Instagram profiler😳
   Men jeg er på vej – min telefon var så venlig at oplyse mig om, at jeg i denne uge har brugt 45% mindre mobiltid end i forrige uge – det er sgu da sejt💪
   1,5 time om dagen er jeg nede på – and still counting😂 Jeg tror på det og det har virkelig gjort en forskel for mig🙏🏻
   Men ja, du har helt ret, det er sgu for voldsomt med alle de informationer i mit hoved om mennesker jeg intet har med at gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anizette

  Fedt du tænker over hvad du deler 👍, og jeg tror på at du er så professionel, at du lige nøjagtig har fod på det, og jeg bliver ved med at være en af dine trofaste læsere 📚 😄.
  Jeg nyder dine storeies (eller hvad det nu hedder 😂), og synes du har en fantastisk måde at gøre det på, med indlevelse, professionelisme, masser af humor og kærlighed. I mine øjne er du super dygtig til det du gør, så fortsæt du bare i dit helt eget tempo, og med hvad du har lyst til at dele.
  Og man behøver ikke at stå til disposition, og svare på alt, husk bare det, og så er jeg sikker på, at du vender tilbage igen, med fornyet styrke. At folk lægger deres mobiler væk, og fjerner sig fra sociale medier, deeen tror jeg ikke på. Vi er blevet en nation der er bange for at indrømme, at vi er bange for at komme til at kede os uden mobilen, så dygtige dig, fortsæt endelig. Jeg er en af dine største fan her og på Instagram ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Tjaaa det er ikke så godt når man bliver slået hjem af en hjemmegående husmor fra nabo byen 🤣🤣🤣🙈🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Følg dit hjerte og gør det der er rigtigt for dig og dine kære.
  Som andre skriver så behøver vi ikke følge med i alt hvad der foregår i jeres hjem og omgivelser. Så nyd dit nye live og sorter i det vi behøver at vide. Du er bare en virkelig sød og kærlig person. Det vigtigste er at du/I har det dejligt og I nyder jeres ny liv sammen alle 5. Så pas godt på hinanden stor knus fra en stor fan. ❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Krogh Haugaard

  ????❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lønborg Knudsen

  Hej Mascha + familie 😍
  Du gør det godt, men forstår dig godt .
  Ens liv ændrer sig, og det gør man også som menneske, hele livet 👀👀hvert År-ti 💪har sit at byde på 💖👏gør hvad du føler for 💪💪😍 pøj pøj ( alle ” herude” overlever) 😉 selvom du er skøn at følge 👍👍
  Dit liv og dine kære, skal da komme i første række ALTID 😍😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er kæmpe fan af dig og den familie du har skabt dig❤️
  Bundærlig, så synes jeg din blog og Instagram er blevet mega kedelig, ja faktisk så kedelig at jeg tjekker max en gang om ugen…. tidligere var der hver dag og flere gange igennem mange mangen pr. Synes du fortjener at få det vide, det er jo trods alt dit levebrød. Hvis det er et bevist valg, så forstår jeg det og bakker op om det. Så må du have med i ligningen har du får færre viewS😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg kan godt lide, når indlæggene om alle mulige forbrugsgoder veksler med noget mere personligt – også når det personlige er tanker om at være erhvervsdrivende, iværksætter, blogger osv. Det må der gerne komme mere af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Ja, jeg tænker, du må føle det, som at gå på en knivsæg, især nu da familien er forøget. -Men du gørdet fint, og det er hyggeligt at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Mascha.
  Mega fedt indlæg- dejligt at læse dine overvejelser i forhold til din blog, og jeg kan kun respektere dem.
  Men ærligt så savner jeg at se mere af din hverdag på godt og ondt. Efter du har fundet Troels kan man tydeligt se en ændring, hvilket du jo så fint selv skriver. Håber du finder din “blogger hylde”.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg