Anti-wrinkle: Forebyg, forebyg, forebyg!

Paris hotel anbefaling: I welcome you…

 

I er simpelthen nødt til at se dette hotel vi boede på i Paris, hvor vi tilbragte godt og vel tre helt fantastiske dage lige efter min fødselsdag. De bedste gaver er oftest oplevelser, og da jeg selv plejer at arrangere og stå for den slags, var det næsten nervepirrede ikke at vide hvad vi skulle og hvor vi skulle hen… Eller hvordan jeg skulle pakke. Sneaks og stilletter, hvis du mangler noget kan du shoppe der, sagde han. Okay, okay… Så jeg fandt samtlige små plastiskkort så jeg var sikker på der ikke blev lukket ned for noget som helst undervejs, for det har jeg prøvet før, når systemet tror mine kort bliver misbrugt. Det gør de på sin vis også, men det har nu været af mig selv. Jeg elsker at komme til lande med Euro, det er bare som om det virker mildere i tallene når man køber noget… Og så kan man jo nærmest få syv gange så meget, eller noget.

Troels havde tidligere spurgt hvor langt jeg orkede at køre på vores tur, for jeg vidste vi skulle noget, bare ikke hvad. “Bare til lufthavnen” havde jeg svaret, så da vi kørte afsted og der stod Flensborg på skiltet og vi nærmede os Tyskland, begyndte jeg at blive oprigtigt nervøs. Tyskland?? Jeg ved godt mange er begejstrede for Tyskland og det er også rigtig dejligt, jeg har bare endnu ikke give det en chance selv. Jeg frygtede den stod på spatur til Tyskland, da jeg stadig har et vanvittigt grimt og meget kløende udslet på det meste af kroppen, og så har man ikke lyst til at gå rundt i badetøj. Men, men, pludselig dukkede der et skilt frem med en lufthavn og jeg hvinede af glæde over vi drejede af der – vi skulle til PARIS!

Og tænk lige engang, det første jeg udbrød var at jeg så gerne ville til Moulin Rouge, og så havde han fundet et hotel lige om hjørnet derfra og booket billetter til et show. Genialt. Og for det ikke skal være løgn, så har han fundet dette hotel og fået dem til at sende billeder af værelserne, så han kunne vælge den rette farve til os, da han ved hvor detaljeorienteret jeg er. Mange er sikkert ligeglade med den slags, men jeg sætter virkelig pris på det, jeg er enormt visuel og ligger mange følelser og energier i mine omgivelser og nyder detaljerne omkring mig. Hotellet er et lille femstjernet boutique hotel i Montmartre området, med den vildeste decor og en forhistorie som intet mindre end et hemmeligt og populært pleasure house, styret af Madame Souquet. Altså et bordel. Der er nok en der har regnet den ud hva’, romantisk getaway på Maison Souquet i Paris, med røde lamper allerede inden man træder ind ad døren. Kan godt forstå han har brugt lang tid på at booke det hotel.

Det var virkelig en oplevelse bare at bo der, alt var beklædt i dyb vinrød velour. Lofterne, de hemmelige døre uden håndtag og frynserne på alle lamper der signalerer en form for uartigheder. Måden designeren Jacques Garcia har skabt det ekstravagante og dekadente er lige i øjet, og vi syntes det var sjovt at sidde i baren og få drinks imens væggene fortalte hemmelige historier fra en anden tid, hvor kun vores fantasi kunne sætte billeder på.

 

Kom med ind i Madame Souquets tidligere pleasure house…

 

 

Vores lille boudoir i den flotteste farve, og med detaljer der kan holde en vågen (amongst other things)…

 

 

 

Jeg har for nyligt set en programserie om slotte, og der var en af anmelderne meget optaget af de små sæbeserier der står på hotellerne, og det har jeg egentlig ikke lagt så meget i før det program. Nu bemærker jeg det pudsigt nok.

 

 

Barområdet. Det er alt, alt for meget, og jeg elsker det. Et alm. hotel og værelse kan man jo altid bo på.

 

 

Hemmelige døre og hemmelige gange, der i sin tid førte herrene op til damerne.

 

 

Private spa med pool, eucalyptus dampbad, og en butler der tog imod bestillingen på eftermiddagens cocktail. 

 

 

Morgenmaden blev serveret i det tilstødende lokale til baren, hvor man også kan nyde en drink eller en kop kaffe i løbet af dagen.

 

 

Madame Mascha. Welcome to my pleasure house, how can I help you sir?

 

 

 

Image Map

9 kommentarer

 • Tina

  Fantastisk smukt ophold I der havde og en skøn charme tid at blive henført til med de mørke farver, flotte tapeter, velour med mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Bækkel Rasmussen

  Nu har jeg fulgt dig i mange mange år og må sige du har virkelig fundet din soulmate/skudt papegøjen /eneste ene. I er det perfekte match og elsker at følge Med og se hvor lykkelig du/I er
  Kæmpe tillykke med dagen og hvilken fantastisk gave at få❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hold nu fast 🤩 det er jo intet mindre end fantastisk 🤩????🤪 One of a kind boyfriend 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke med i onsdags..
  FYI- i Tyskland er spa unden badetøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tror da lige jeg HELT TILFÆLDIGT vil lade dit indlæg være på computerskærmen næste gang min mand skal ind og se på hoteller til en romantisk getaway.
  Wow et smukt sted, og tillykke med de 25! 😜😜😂 Du og Troels er et smukt par!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Man føler sig hensat til slutningen af 1800 tallet.
  Toulouse Lautrec sidder med blok, pensel og farver, som en flue på væggen, og skildrer dekadencen – og et billede ville nok få titlen “Mascha i badet”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  Synes Troels ser en kende træt ud, det er vidst ikke meget søvn, I har fået på den tur 😜😜😄😍 Flotte billeder i øvrigt 👍😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Så lækkert 🤩 Stort tillykke med de 40 og hinanden ❤️ Og tak for at minde os single om, at der findes gode mænd derude 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anti-wrinkle: Forebyg, forebyg, forebyg!