Paris!

Anti-wrinkle: Forebyg, forebyg, forebyg!

 

Reklame Oslo Skinlab

De damer, jeg har simpelthen rundet de 40 år nu, og jeg har altid sagt at det må være deromkring jeg kan se om alt det jeg har smurt mig med og indtaget, alle de forebyggende behandlinger, om de har hjulpet. Meget ligger naturligvis også i ens gener, men nu ved jeg for a fact, at jeg er disponeret for særlig tidlig aldring af huden (via test) og den er heldigvis ikke indtruffet som den burde. Det betyder jeg gør noget rigtigt, når jeg nu ønsker at bevare det glatte look så længe som muligt. Jeg synes især det er den nedre region af ansigtet der er værd at passe særlig godt på, for det fikser man bestemt ikke lige så fint og let med Botox, som man f.eks. gør i panden.

Jeg har taget The Solution fra Oslo Skinlab i et års tid nu, som er et anti-wrinkle kollaganpulver jeg indtager dagligt, også efter endt samarbejde omkring produktet og er stadig på abonnement hos dem. Og der er tydelig forskel, ikke bare for fordi jeg eller mine veninder bliver enige om vi kan se det på hinanden, men også fordi det bakkes op ad forskning og studier der beviser virkningen.

*Læs mere om studierne her

 

 

Fact er, at jo ældre vi bliver jo mere elastin og kollagen mister vi i huden, og især her om sommeren bliver det nedbrudt af solens stråler, og derfor vigtigt at huske den daglige dosis. Jeg tager selv det lille brev med kollagenpulveret hver eneste dag, og jeg har det altid medgår jeg er på farten. Det er vi lige nu, og nøjagtig som jeg pakker mit pas, pakker jeg mit pulver, The Solution fra Oslo Skinlab, hver gang jeg skal noget. Jeg har dem liggende i tasker computercase og lommer, nøjagtig som jeg har migrænepiller alverdens steder. Det skal bare med og er blevet en rutine jeg ikke tænker mere over men bare gør, som at børste tænder og bruge vippeserum.

Én ting er at forebygge, og det er jeg virkelig fan af i stedet for først at sætte ind når man er ærgerlig over noget, men når du indtager kollagenpulveret her, som jeg gør, så ser du ret hurtigt en forbedring af linier og appelsinhud… Og det er jo derfor jeg bliver ved med at tage det, for vil jo nødig at virkningen aftager igen. Der går naturligvis nogle uger inden du kan se virkningen, jeg mener der gik 6-8 uger før jeg var sikker på der var sket noget. Og lever det ikke op til forventningerne (det har jeg nu ikke hørt om endnu), så dropper man jo ganske enkelt bare abonnementet, for du binder dig ikke til noget, så det er helt enkelt. Bliver du glad for det, så dumper det helt automatisk ind ad døren når du har brug for en ny forsyning.

 


 

 

Du får 65% rabat på den første pakke, og derefter 30% med min kode: MASCHA65

Hvis du klikker på et af mine links, så behøver du ikke indtaste rabatkoden. Den er tilføjet automatisk.

Bestil The Soultion – Anti Wrinkle Collagen her

 


 

 

Image Map

Næste indlæg

Paris!