Paris guidet tour ala Mascha

Anbefaling: Moulin Rouge show Paris

 

Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente da Troels sagde han havde billetter til Moulin Rouge, men jeg forestillede mig det var lidt som at sidde i en biograf og se på et liveshow, for det har jeg prøvet i Las Vegas. Det her overgik min vildeste fantasi af hvordan det ville være, på en meget positiv måde. Jeg tror jeg hvinede lidt for højt et par gange, over det videste sceneri der mødte os da vi trådte ind. Det røde lys, de små lamper på bordene og champagnepropperne der sprang i et væk. Fan-fuckung-tastisk!

Det var som at blive taget med tilbage i tiden, at sidde der midt i det hele, og mange havde lige dresset sig lidt ekstra op. Man måtte desværre ikke tage billeder af showet, så det kan jeg ikke vise jer (har indsat video længere nede), men der bare bare bryster på en super elegant måde, dans og kostumer så jeg blev helt tør i munden af at sidde med den åben – jeg var i total chok. Det skal opleves.

Vi sad helt perfekt og tæt pop scenen så vil kunne se det hele, nærmest op under skørterne. Da vi kom hjem havde Troels sågar et par punke fjer på skjorten, og jeg må indrømme jeg flere gange tænke over, hvem gaven her i virkeligheden var til, haha. Vi havde den bedste aften og det var en stor oplevelse. Jeg har ikke set sådan et show før, men er så glad for han havde arrangeret det.

 

 

 

Vi boede lige rundt hjørnet til Moulin Rouge, og spiste inden showet på en hyggelig lille italiensk restaurant i nærheden, ud til den pulserende gade med skøn stemning og masser af charme.

 

 

Image Map

5 kommentarer

 • Zita

  Uhh så blev jeg lige kastet tilbage til da jeg så showet i januar 2017.
  Det er det mest fantastiske show og så glad for at vi prioriterede det. Og hvor har du ret de bare bryster er der, men i den grad på en elegant måde.
  Jeg skal helt sikkert derind igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Det er nu over tyve år siden jeg var der. Men stadig står det som den vildeste oplevelse. Stemningen, champagnen, som flød flittigt og fantastisk show, dengang med et nummer i en swimmingpool midt på scenen.Simpelthen for vildt.
  Nu er det Rom igen, igen som står på næste oplevelse for os. En fantastisk by, hvor alt er inden for gåafstand. Tror ikke jeg ville komme hjem uden skrammer hvis jeg skulle på et el-løbehjul 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Det var i min pureste ungdom jeg var der, så det er ligesom et par år siden. En fantastisk oplevelse, noget helt specielt, ikke mindst, når man som jeg er francofil om en hals. Tillykke med den vidunderlige fødselsdags oplevelse du fik. Det er ikke enhver beskåret at have en så opfindsom og betænksom kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fantastisk oplevelse I der fik 🙂
  Den vil jeg gerne prøve, samme hotel som jer og så showet.
  Hilsner og alt det fedeste jeres vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det er nemlig helt fantastik🤩🤩 alle der tager til Paris skal have det med..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris guidet tour ala Mascha