Paris guidet tour ala Mascha

Anbefaling: Moulin Rouge show Paris

 

Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente da Troels sagde han havde billetter til Moulin Rouge, men jeg forestillede mig det var lidt som at sidde i en biograf og se på et liveshow, for det har jeg prøvet i Las Vegas. Det her overgik min vildeste fantasi af hvordan det ville være, på en meget positiv måde. Jeg tror jeg hvinede lidt for højt et par gange, over det videste sceneri der mødte os da vi trådte ind. Det røde lys, de små lamper på bordene og champagnepropperne der sprang i et væk. Fan-fuckung-tastisk!

Det var som at blive taget med tilbage i tiden, at sidde der midt i det hele, og mange havde lige dresset sig lidt ekstra op. Man måtte desværre ikke tage billeder af showet, så det kan jeg ikke vise jer (har indsat video længere nede), men der bare bare bryster på en super elegant måde, dans og kostumer så jeg blev helt tør i munden af at sidde med den åben – jeg var i total chok. Det skal opleves.

Vi sad helt perfekt og tæt pop scenen så vil kunne se det hele, nærmest op under skørterne. Da vi kom hjem havde Troels sågar et par punke fjer på skjorten, og jeg må indrømme jeg flere gange tænke over, hvem gaven her i virkeligheden var til, haha. Vi havde den bedste aften og det var en stor oplevelse. Jeg har ikke set sådan et show før, men er så glad for han havde arrangeret det.

 

 

 

Vi boede lige rundt hjørnet til Moulin Rouge, og spiste inden showet på en hyggelig lille italiensk restaurant i nærheden, ud til den pulserende gade med skøn stemning og masser af charme.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Paris guidet tour ala Mascha