Nyt designsamarbejde: JoDis by Mascha Vang

40 års fødselsdag med veninderne

 

Det er næsten ikke til at fatte, at jeg i går d. 31. juli blev 40 år. Jeg synes det er det bedste i verden at have fødselsdag, og det er jo selvfølgelig også fordi jeg er så glad og tilpas med hvor jeg er i livet lige nu. Tænk så mange dejlige mennesker jeg har omkring mig, der vil være med til at fejre mig, det sætter jeg pris på.

I lørdags holdt jeg fødselsdag for mine veninder, her i hjemmet i Kolding. Det var ikke alle der kunne være her, men jeg er sikker på vi fik drukket et glas for dem alle alligevel. Egentlig havde jeg planlagt at invitere en flok på spaoptold weekenden over, men det føltes bare mere rigtigt at få alle hjem i vores nye hus og skabe minderne her, og vise det til dem der ikke har været forbi.

Signe og Annemette kom allerede fredag, hvor vi hyggede i haven, gik en tur ned i byen for at hente sushi og vendte hele verdensituationen over en flaske fredags-champagne. Lørdag gjorde vi det sidste klar til de andre kom henad eftermiddagen og Annemette fik bagt en kage til mig, lige efter alle mine ønsker og favoritter. De smukkeste farver, som minder mig om det skønne spisested The Ivy i LA, passionsfrugt, hindbær og marcipanbund… Og så lige et par få lys der skulle pustes ud, haha.

Mere om kagen og opskriften på Annemettes blog her.

 

 

Hvordan kan jeg, der går sådan op i detaljer, have valgt denne champagne fra skabet i farten, når nu der for pokker ligger en gul Christal der havde matchet kagen perfekt?? Ej, men så går der altså for meget amatørblogger i den, haha, dammit. Men se lige hvor lækker og sommerfrisk den er, og champagne i glas som Mailyn Monroe ville have drukket den.

 

 

Når man har brugt hele dagen i køkkenet… Tak!

 

 

Det er bare som om universet ikke vil erkende der skal 40 tændte lys i min kage, prøver den at sige jeg ligner en på 27 år i stedet? Det tror jeg…

 

 

Kjole og øreringe er fundet i Zara.

 

 

Da jeg nævnte at jeg oprindeligt ville have inviteret veninderne på spa, var en af årsagerne forplejning. Jeg orkede ganske enkelt ikke at skulle stå med det selv og stresse over at rende rundt hele aftenen og servere, varte op og rydde op efter jeg sikkert havde brændt køkkenet halvt ned. Jeg ville nyde dagen og ledte derfor efter noget catering til anledningen. Der vil jeg gerne lige tippe alle cateringindehavere om, at det betyder ALT (hvert fald for mig) at man kan se flotte anretninger af maden, gerne på Instagram og gerne af nogen der har anrettet det pænt og er gode til at tage billeder. Hvert sted jeg overvejede at bestille maden fra, gik jeg på IG for at som der var pæne billeder, det er simpelthen for gammeldags bare at have en hjemmeside, allerede der ringer mine alarmklokker. Hold op jeg var mange steder igennem, for udover at maden naturligvis skal være god, så gør visuelle smukke ting mig lykkelig helt ind i marven. At præsentere sit mad i foliebakker på en hjemmeside får mig til at løbe skrigende bort. Jeg kan mærke detaljerne prikke til mig, og jeg sætter pris på at der er tænkt over det og man har gjort sig umage, og der er ikke noget hos mig der som sådan er tilfældigt, det skal bare være helt rigtigt. Og det blev det heldigvis også.

 

Reklame for Chefmade. For et par uger siden var jeg til min veninde Rikkes 40 års fødselsdag, som hun holdt i haven nøjagtig som jeg ønskede. Hun havde booket Chefmade til at stå for det hele, og det fungerede bare så godt, så dem tog jeg også kontakt til godt 10 dage inden min fest, for at booke dem til begge mine fødselsdage (deraf lavede jeg en fordelagtig aftale = jeg skriver reklame), og jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok.

Da de to kokke ankom lørdag ved 18 tiden, var vi lige gået ned i haven for at spise kage, så det blev nærmest noget med jeg bare pegede og sagde “køkkenet er den vej, I går bare ind”. Jeg værdsætter når folk selv tager initiativ, handler og tænker selv, og det må man sige de gjorde. De indtog køkkenet som var det en restaurant og tilpassede sig fuldstændig hvad vi lavede og hvornår, og arrangerede alt selv. Det var som at have fået en restaurant i hjemmet, hvor de udover at være super dygtige kokke, også anrettede, serverede og ryddede op efter sig inden de gik. Mit køkken var pænere end da de kom! Jeg skulle tænke på absolut intet selv, og det passer så fint når det handler om mad. Og den var god, maden, min veninde Signe var helt oppe at køre over det var restauranten Hærværk der kom, for som hun sagde “jamen Mascha, det er jo sådan et sted man tager helt til Aarhus for bare at spise, det er jo virkelig, virkelig godt!”. Og ja, det må jeg altså give hende ret i, det var lige i øjet. Og det er det Chefmade kan, de står for at finde det rette til en, for til min familiefødselsdag var det noget helt andet, men det kommer vi til en anden dag.

 

Se lige hvor lækkert det var…

 

 

Noget helt andet var borddækningen. Jeg ville gerne at festen skulle være noget særligt, og ligesom jeg fik nogen til at komme og stå for maden, som var det på en restaurant, så ville jeg også at bordet skulle give mig en særlig følelse i maven. Jeg har jo både tallerkner, glas og bestik selv, men jeg ville gerne at det ikke skulle føles hverdagsagtigt, det skulle være noget særligt. Jeg har set så mange flotte opstillinger på IG af den slags her, og vidste lige hvordan jeg ønskede det til min udendørs servering. Og sådan blev det. Jeg lånte alt dette hos A table story, så alt passede sammen lige som jeg ønskede.

Det har så resulteret i at være en bekostelig fornøjelse, for nu har vi (jeg) besluttet at det må vi simpelthen eje. Stellet fra Royal Copenhagen (tør slet ikke at google priser) og glassene fra Lyngby glas, som jeg nåede at ønske mig i gave til om onsdagen, så nu er vi hvert fald i gang med at samle!

 

 

 

Okay, sådan sad min kjole altså ikke hele dagen, haha, det må være ren refleks den springer op når turen går til det lokale disko-dasko. Ædru er jeg heller ikke her! Mine Louboutin glimmersko blev skiftet ud til nogle mere dansevenlige, nemlig eget design, JoDis by Mascha Vang, og som jo er testet mange gange inden de kom i produktion (mon jeg kan trække de byture fra??).

 

 

Reklame for produkterne i min goodiebag. Udover jeg selv blev forkælet med gaver, så gik mine gæster også herfra med en god goodiebag, som stod ved hver deres seng. De skulle naturligvis have nogle produkter med fra Mascha Vang serien, og fik derfor både solserien og nogle selvbrunerprodukter. Derudover var der lækker hudplejeserie, vippe- og brynserum fra Sanzi Beauty og Hairlust gummies.

 

 

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Nyt designsamarbejde: JoDis by Mascha Vang