Nyt designsamarbejde: JoDis by Mascha Vang

40 års fødselsdag med veninderne

 

Det er næsten ikke til at fatte, at jeg i går d. 31. juli blev 40 år. Jeg synes det er det bedste i verden at have fødselsdag, og det er jo selvfølgelig også fordi jeg er så glad og tilpas med hvor jeg er i livet lige nu. Tænk så mange dejlige mennesker jeg har omkring mig, der vil være med til at fejre mig, det sætter jeg pris på.

I lørdags holdt jeg fødselsdag for mine veninder, her i hjemmet i Kolding. Det var ikke alle der kunne være her, men jeg er sikker på vi fik drukket et glas for dem alle alligevel. Egentlig havde jeg planlagt at invitere en flok på spaoptold weekenden over, men det føltes bare mere rigtigt at få alle hjem i vores nye hus og skabe minderne her, og vise det til dem der ikke har været forbi.

Signe og Annemette kom allerede fredag, hvor vi hyggede i haven, gik en tur ned i byen for at hente sushi og vendte hele verdensituationen over en flaske fredags-champagne. Lørdag gjorde vi det sidste klar til de andre kom henad eftermiddagen og Annemette fik bagt en kage til mig, lige efter alle mine ønsker og favoritter. De smukkeste farver, som minder mig om det skønne spisested The Ivy i LA, passionsfrugt, hindbær og marcipanbund… Og så lige et par få lys der skulle pustes ud, haha.

Mere om kagen og opskriften på Annemettes blog her.

 

 

Hvordan kan jeg, der går sådan op i detaljer, have valgt denne champagne fra skabet i farten, når nu der for pokker ligger en gul Christal der havde matchet kagen perfekt?? Ej, men så går der altså for meget amatørblogger i den, haha, dammit. Men se lige hvor lækker og sommerfrisk den er, og champagne i glas som Mailyn Monroe ville have drukket den.

 

 

Når man har brugt hele dagen i køkkenet… Tak!

 

 

Det er bare som om universet ikke vil erkende der skal 40 tændte lys i min kage, prøver den at sige jeg ligner en på 27 år i stedet? Det tror jeg…

 

 

Kjole og øreringe er fundet i Zara.

 

 

Da jeg nævnte at jeg oprindeligt ville have inviteret veninderne på spa, var en af årsagerne forplejning. Jeg orkede ganske enkelt ikke at skulle stå med det selv og stresse over at rende rundt hele aftenen og servere, varte op og rydde op efter jeg sikkert havde brændt køkkenet halvt ned. Jeg ville nyde dagen og ledte derfor efter noget catering til anledningen. Der vil jeg gerne lige tippe alle cateringindehavere om, at det betyder ALT (hvert fald for mig) at man kan se flotte anretninger af maden, gerne på Instagram og gerne af nogen der har anrettet det pænt og er gode til at tage billeder. Hvert sted jeg overvejede at bestille maden fra, gik jeg på IG for at som der var pæne billeder, det er simpelthen for gammeldags bare at have en hjemmeside, allerede der ringer mine alarmklokker. Hold op jeg var mange steder igennem, for udover at maden naturligvis skal være god, så gør visuelle smukke ting mig lykkelig helt ind i marven. At præsentere sit mad i foliebakker på en hjemmeside får mig til at løbe skrigende bort. Jeg kan mærke detaljerne prikke til mig, og jeg sætter pris på at der er tænkt over det og man har gjort sig umage, og der er ikke noget hos mig der som sådan er tilfældigt, det skal bare være helt rigtigt. Og det blev det heldigvis også.

 

Reklame for Chefmade. For et par uger siden var jeg til min veninde Rikkes 40 års fødselsdag, som hun holdt i haven nøjagtig som jeg ønskede. Hun havde booket Chefmade til at stå for det hele, og det fungerede bare så godt, så dem tog jeg også kontakt til godt 10 dage inden min fest, for at booke dem til begge mine fødselsdage (deraf lavede jeg en fordelagtig aftale = jeg skriver reklame), og jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok.

Da de to kokke ankom lørdag ved 18 tiden, var vi lige gået ned i haven for at spise kage, så det blev nærmest noget med jeg bare pegede og sagde “køkkenet er den vej, I går bare ind”. Jeg værdsætter når folk selv tager initiativ, handler og tænker selv, og det må man sige de gjorde. De indtog køkkenet som var det en restaurant og tilpassede sig fuldstændig hvad vi lavede og hvornår, og arrangerede alt selv. Det var som at have fået en restaurant i hjemmet, hvor de udover at være super dygtige kokke, også anrettede, serverede og ryddede op efter sig inden de gik. Mit køkken var pænere end da de kom! Jeg skulle tænke på absolut intet selv, og det passer så fint når det handler om mad. Og den var god, maden, min veninde Signe var helt oppe at køre over det var restauranten Hærværk der kom, for som hun sagde “jamen Mascha, det er jo sådan et sted man tager helt til Aarhus for bare at spise, det er jo virkelig, virkelig godt!”. Og ja, det må jeg altså give hende ret i, det var lige i øjet. Og det er det Chefmade kan, de står for at finde det rette til en, for til min familiefødselsdag var det noget helt andet, men det kommer vi til en anden dag.

 

Se lige hvor lækkert det var…

 

 

Noget helt andet var borddækningen. Jeg ville gerne at festen skulle være noget særligt, og ligesom jeg fik nogen til at komme og stå for maden, som var det på en restaurant, så ville jeg også at bordet skulle give mig en særlig følelse i maven. Jeg har jo både tallerkner, glas og bestik selv, men jeg ville gerne at det ikke skulle føles hverdagsagtigt, det skulle være noget særligt. Jeg har set så mange flotte opstillinger på IG af den slags her, og vidste lige hvordan jeg ønskede det til min udendørs servering. Og sådan blev det. Jeg lånte alt dette hos A table story, så alt passede sammen lige som jeg ønskede.

Det har så resulteret i at være en bekostelig fornøjelse, for nu har vi (jeg) besluttet at det må vi simpelthen eje. Stellet fra Royal Copenhagen (tør slet ikke at google priser) og glassene fra Lyngby glas, som jeg nåede at ønske mig i gave til om onsdagen, så nu er vi hvert fald i gang med at samle!

 

 

 

Okay, sådan sad min kjole altså ikke hele dagen, haha, det må være ren refleks den springer op når turen går til det lokale disko-dasko. Ædru er jeg heller ikke her! Mine Louboutin glimmersko blev skiftet ud til nogle mere dansevenlige, nemlig eget design, JoDis by Mascha Vang, og som jo er testet mange gange inden de kom i produktion (mon jeg kan trække de byture fra??).

 

 

Reklame for produkterne i min goodiebag. Udover jeg selv blev forkælet med gaver, så gik mine gæster også herfra med en god goodiebag, som stod ved hver deres seng. De skulle naturligvis have nogle produkter med fra Mascha Vang serien, og fik derfor både solserien og nogle selvbrunerprodukter. Derudover var der lækker hudplejeserie, vippe- og brynserum fra Sanzi Beauty og Hairlust gummies.

 

 

 

 

 

 

Image Map

16 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke med dine 40 smukke år 🙂
  40, fin og frejdig 🙂
  Så gode billeder, dejlig hjemlig stemning, fantastisk menu og så flot en kage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  For en deilig fest du fikk????Vil gratulere med dagen, og også heppe fram din solbruner! Jeg kjøpte en på ferie i DK i sommer, og ALDRI, har jeg fått så naturlig glød med en solbruner. Jeg er bare så fan, det eneste aberet, er at vi har den ikke i Norge, og det kan jo ikke nytte å reise til DK hele tiden 😁Så er det godt jeg nå er brun (skumbrun) og reiser til Mallorca på lørdag for riktig farge😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tillykke – 1979 er en rigtig god årgang 😄👍
  Hvis du efterfølgende får brug for en god thaimassage, så kik ind til Katai ved Ganesha i Klostergade (Kolding). Hun kan udføre mirakler 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mascha, hvor er dine fine farvede vinglas fra? 🙂
  Og tillykke med fødselsdagen, smukke kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge R.

  Det er en god ide at ønske dig Flora Stellet ???? Jeg har det selv, og bruger det forår og sommer, med “ guld bestik” til. Alle gæster synes at det er smukt. Jeg er porcelæns-freak, og har forskellige stel til forskellige årstider, men Flora er klart een af favoritterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Tusind tak fordi vi må være med 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nøøj jeg gad godt at være din veninde 🙊🙈👌👍🌹
  Din have oser af sydlandsk stemning . Waw siger jeg bare. Stort tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  Hej Macha.
  Vil du fortælle lidt om dine nye havebordet? De er så fine😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  STORT tillykke med de 40 år 🇩🇰🍹🎈😎
  Hvor er din smukke kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Stort tillykke med dagen 😀🇩🇰 Smukke dig og sikke et smukt hus I har fået Jer. Håber dagene har været dejlige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Stort tillykke med fødselsdagen Mascha. Fantastisk flot fødselsdag du fik holdt for både veninder og familie. Hvor er dine smukke champagne glas /coupler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er vild med alle de glas vin til retterne! Elsker veltænkt vinmenu! (jeg aner ikke en dyt om vin, men drikker den gerne og det er så godt, når andre udvælger den til maden!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børge 'Nu' Det' Alvorsen

  Tillykke med de 40, Mascha, men pas nu på dig selv.
  Stig Møller (en af Vangedes store ånder og manden bag ‘Sikk’n Dejlig Dag Det Er Idag’) sagde for nogle år siden til en koncert på Skanderborg Festivalen, at man kunne gøre præcis hvad man ville, hvis man bare huskede at opføre sig ordentligt (og det sidste er altså ikke møntet på dig på nogen måde, da det er mit indtryk, at du netop altid har formået at opføre dig ordentligt).
  Stig Møller er en mand, der i virkeligheden altid har levet på en sten, fordi det åndelige altid har været det vigtigste for ham (ja han har faktisk aldrig fået kone og børn, fordi han rent lavpraktisk aldrig har haft råd til det).
  Jeg er godt klar over, at du aldrig nogensinde kunne acceptere at leve på bare noget, der var bare i nærheden af en sten.
  Men det synes jeg er helt fint, da vi mennesker er forskellige, og at have det godt materielt (lidt luksusagtigt, men så er det heller ikke værre efter min mening ;-)) er vigtigt for dig.
  Men man skal altså også huske og mærke efter, hvordan man har det rent følelsesmæssigt, for ellers kan det gå helt, helt, helt galt (tro mig).
  Nogle gange BLIVER man altså nødt til og bide i det sure æble, ligemeget HVOR stolt, stærkt og ordentligt menneske man føler man er, og indrømme at man vist nok i virkeligheden har brug for en eller anden form for hjælp,
  Og det behøver altså ikke være medicin eller noget i den stil (nok nærmere tværtimod).
  Nej, det behøver som bare være, at man får modet til at åbne sig overfor et menneske, som man føler forstår én og som man, vigtigst af alt, stoler på.
  Jeg håber inderligt, at du klarer den, da du simpelthen bare er et for vigtigt menneske i den helt store sammenhæng, til at du kan undværes.
  Men pøj, pøj med det hele, som man siger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hvor er serviset fra? Guldbestikket, vinglassene og tallerkenerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super labre larver hele bundtet. 🙂
  Det er så velfortjent, at du blev fejret efter alle kunstens regler. Du har gjort SÅ meget til stor inspiration for SÅ mange gennem din blog og hele dit væsen, så kæmpe tommel-op med endnu et (forsinket) tillykke. Man skulle dog tro, det var 30, men det er en anden sag. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt designsamarbejde: JoDis by Mascha Vang