Det kan man da ikke bare glemme...

Sommer og møg travl ferie

 

Det her, det er sommer og fredag når det er bedst. Jeg ville ønske jeg kunne sige at jeg har været fraværende pga. ferie, og at jeg har ligget på skjoldet og slappet af. Det er ikke tilfældet! Troels og jeg er børnefri denne uge, og derfor har vi haft vanvittigt travlt. Vi skal have det sidste på plads i huset og i haven. For pokker den have, det er jo fandme næsten en park, det vil ingen ende tage. Imens han klipper hæk og hvad man nu ellers gør, sidder jeg og arrangerer to fødselsdage med alt hvad det indebærer. En for veninderne og en for familien. Det vil jeg kalde “noget af et projekt”. Ikke fordi vi bliver vildt mange, for der er flere der er ude at rejse, har babyer eller er syge og ikke kan komme. Men det bliver drøn hyggeligt og jeg glæder mig til at få gæster i vores hjem, det skal bare lige spille det meste af det først. Jeg har brugt oceaner af tid på at finde havemøbler, lamper, puder, parasol, de rigtige farver til skuret ved åen som er ved at blive malet, og i morgen skal vi ha’ renset fliser, der skal laves noget el… And you name it! derudover barsler jeg med nogle projekter snart der kræver administrative timer, laver lidt fødselsdagsinterviews, træner. Og så er ved at blive fuldstændig vanvittig…!

 

 

Jeg har aller mest lyst til at skrige højt! For en uge siden begyndte min krop at klø. Klø som i jeg har udslet og knopper über alles. Jeg har kradset mig til blods og har sågar blå mærker af at klø og kradse, og ligner nærmest en der er blevet pisket på ryggen af ustyrlige negle. Jeg er blevet ordineret Prednisolol af lægen, og tager alt hvad jeg kan finde af allergipiller, og smører mig med binyrebarkhormon creme – intet virker. “Det stopper om 2-3 uger, det er nok en virus der har sat gang i det”. Jeg bliver sindssyg, fuldstændig sindssyg. Da klokken var 5 i morges havde jeg endnu ikke lukket et øje, det blev til 3 timers søvn, da det er umuligt at sove. Hurra. Fik jeg nævnt at pillerne skulle give måneansigt og øget appetit. Jamen så bliver det jo ikke bedre, lige her op til min fødselsdag, hurra hurra.

 

 

Men i dag fik vi en pause i gøremålene. Vi fik nemlig besøg af Pernille samt familie fra USA, der er på ferie i Danmark. Det var hende der gav mig Troels, og som er gift med en af hans kollegaer, og så vi var da nødt til at få lidt champagne. Det er jo også fredag.

 

 

Weekendplanerne står på at sortere mit tøj og få det solgt på IG, så følg med derinde. Men det bliver nok noget med en del lykkeposer, da det skal gå lidt hurtigt. Det samme med Hollies tøj og en masse legetøj der skal væk inden hun kommer hjem. Jeg har tømt næsten hele værelset, og hun har ikke spurgt efter en eneste ting, så nu ryger det videre og så kan hun købe noget nyt for pengene.

Og så skal fødselsdagene helt på plads. Vi var til 40 års fødselsdag sidste weekend, hos Rikke der har LashBar, og her fik jeg nogle gode idéer. Hun havde bestilt mad fra Chefmade, et koncept hvor der er nogle kokke der rykkede ud og står for det hele. Det var genialt. Med mine madkundskaber kan vi jo nok godt blive enige om, at jeg ikke bør stå for det. Men hvis der er noget jeg kan, så er det at købe champagne, og man skal holde sig til det man er god til, ik. Jeg skal også lige ha’ fundet en stor vandpibe, som vi kan hygge os med, og hvem ved, måske ender vi på noget lokalt disko-dasko.

 

Image Map

Næste indlæg

Det kan man da ikke bare glemme...