Gi' lige mor her en kleenex...!

Nyt designsamarbejde: JoDis by Mascha Vang

 

Reklame for egen skokollektion

De damer… Hvor har jeg glædet mig til at vise jer den skolinje jeg har designet for det nye skomærke JoDis, som udkommer midt i august. Det har været en vanvittig spændende og lang proces, fra første streg til sidste godkendte prototype, hvor jeg har været nede i hver eneste designdetalje, lynlås, komfort i sålen og hælhøjder der er justeret mange gange, for at være sikker på at alle ville kunne gå i dem.

Det er ikke bare fancy sko og støvler der kun kan bruges når man står og ser smart ud på et billede, det er anvendelige designs som jeg selv har prøvet igen og igen, for at være sikkert på de blev helt rigtige. Jeg har designet en kollektion af de bedste materialer, høj komfort og et design der er anvendelig til hverdag, men også når der skal danses på bordene. Det er støvler der kan bruges til det meste og af de fleste, og så koster de alle lige under 1.000 kr. Og så er de bare super fede, synes jeg selv. Herhjemme bruges særligt ét af parrene af både Emilie og jeg, så jeg synes også det rammer forskellige aldre og behov.

De forskellige designs har jeg givet navne fra folk omkring mig, og jeg vil løbende præsentere jer for hver enkelt model, og vise hvordan jeg bruger og styler dem. Jeg håber I synes de er lige så cool som jeg gør, og kan se dem i jeres efterårsgarderobe.

 

Mit designsamarbejde med JoDis forhandles i Skoringen fra august.

 

Billedet her er taget for et år siden, midt i en af de mange fittings og ændringer…

 

Klar til indsalg…

 

 

Jubiii… Endelig er de her snart!

 

Lige nu er de i produktion, og om ganske få uger rammer de butikkerne. Jeg glæder mig!

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Gi' lige mor her en kleenex...!