Vores eksotiske sommerferieplaner...

Mine fødselsdagssko!!!

 

Nogle gange er det kærlighed ved første blik, og det var det, da jeg blev blændet af disse banditter på et spontant besøg i Louboutin i Grønnegade. Tænk engang at Christian Louboutin har lavet sådan et par til min fødselsdag, hvor heldig kan man være?!? Jeg mener, I’m gonna f****** sparkle på min 40 års fødselsdag, og det kan jeg da kun gøre ordenligt i de her, ik’! Jeg har ikke hørt om nogen der er fyldt rundt, uden at have sådan et par på, det har jeg bare ikke. Det er sådan en rar osteklokke jeg lever i, til tider.

Juli er min fødselsdagsmåned, og i år er det ikke bare én dag, én weekend, én uge – det er HELE måneden, og jeg har fødselsdag d. 31. Min sidste måned i 30’erne og jeg kommer til at té mig fuldstændig som den unge tøs jeg endnu er. Og så, SÅ bliver jeg en DAME. Århhh det bliver vildt, jeg glæder mig. Sådan rigtig voksen med villa, Volvo og vovhund. Eller, nok nærmere champagnestue, Mascharati og udekat. Et hus fuld af tosse-dejlige unger og en snack af en kæreste, der laver den perfekte espresso og elsker lyserødt. Life is good! Og nu med fødselsdagssko Askepot ville hugge en tå for. Hold op hvor er jeg glad for mit liv ❤️

 

“Life won’t sparkle unless you do”

 

 

Købte også dette cover, som endda var på udsalg med 40%. Det var skoene desværre ikke.

 

Image Map

Næste indlæg

Vores eksotiske sommerferieplaner...