Nu med pandehår, igen! Anno 2019 udgaven...

Mine Cocopanda shopping favoritter + rabatkode.

 

Reklame Cocopanda

Så er både telt og billetterne klar til årets festival, og jeg er så småt gået i pakketanker. Sidste år var det et værre cirkus at holde spejl, sminke og samtidig få en veninde til at lyse, når makeuppen skulle rettes inde i teltet. Det bliver noget helt andet i år! Jeg har fundet dette geniale spejl, som jeg tager med mig, man er vel lidt pro. Måske ikke ligefrem pro-festivalsgænger, men pro-beautyblogger, ik.

Det er ikke sikkert du skal på festival, men jeg kan ikke se hvordan man kan undvære sådan et spejl her. Hvorfor har jeg ikke haft det før nu?? Mig der farer rundt omkring, og makeupper alverdens steder. Der bliver lange blikke i DSB fremover, siger jeg jer. Og bedst af alt… Så er der naturligvis en klækkelig rabat her på bloggen.

Jeg har fundet en masse favoritter, dem kan du se her.

 

 


 

Cocopanda holder Shoppingfestival med 20-60% på næsten alt fra d. 03.07-19 – 06.08-19

 

RABATKODER

10% rabat: MASCHA10  – gælder alle produkter også de til nedsat pris!

Gratis fragt: MASCHAF – gratis fragt

*Koderne er gyldig fra d. 03.07. til d. 18.07.2019 – en gang per kunde – og kun en rabatkode per ordre. Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt.

*Gælder ikke M2, Swiss Clinic, Anastasia Beverly Hills, ByNoor, Herman’s Professional, Laura Mercier, Olaplex, Pollution Free, The Ordinary, Zarkoperfume & Sigma
15% Exuviance, KMS California
10% Fusion Beauty, Beauté Pacifique, Lancome, Morroccanoil, Missha, Holika Holika, It’s Skin & YSL

 


 

 

På læberne har jeg denne Max Factor Lipfinity som holder i op til 24 timer, med denne 2 trins formel. Jeg er vild med farven – du finder den her.

 

 

Denne brynpensel er et must! Jeg var for nyligt i Paris hvor jeg fik trimmet mine bryn, og blev anbefalet en lidt koldere farve en jeg plejer at bruge. Jeg synes denne er ret enkel at påføre, og har en god farve. Jeg har fundet lidt forskellige nuancer, alt efter hvilken farve du selv er. Min er 30 deep brown.

Mine favoritter er her.

 

 

Beautyblender er et must, men den skal også holdes ren, og det gøres lettest ved at opbevare den i en bakteriehæmmende silikonekapsel, denne Beautyblender defender. Sprayen fungerer som tørshampoo til håret, den renser beautyblenderen eller dine pensler let og hurtigt, hvis ikke du har tid til at vaske dem.

Findes her.

 

 

Jeg er altid glad for et godt karbad, og har sammensat dette sæt til en time på langs. Vi har en regel om ét karbad om ugen pr. pers. herhjemme, ellers tager det simpelthen overhånd.

Deep sleep bath soak dufter virkelig godt, og er klart en vinder om aftenen for at geare helt ned inden sengetid, men beroligende lavendel.

Alle produkterne her.

 

 

Jeg kunne ikke stå for denne lille sommergave til Hollie Nokia. Hun vil elske det.

 

Cocopanda har fået E-Mærke på deres side, så du kan trygt handle hos dem. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor de hver måned trækker en heldig vinder af et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig HER.

 

 

 

Image Map

7 kommentarer

 • Fedt spejl!!
  Det ska’ jeg da ha’;-)
  Ellers også nogle fine tips du kommer med her på falderebet, inden vi drager afsted på diverse ture rundt i det danske land:-)
  God festival!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingelise

  Smukke, flittige og søde pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvilken farvekoder har din Max Factor lipfinity læbestift? Jeg kan ikke finde den under dine favoritter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er nederdelen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg kunne også godt tænke mig farvekoden på Max Factor læbestiften 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Rabatkoden for fri fragt virker ikke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Crone Nielsen

  Hej Mascha. For 100 år siden fortalte du om en wet-brush som jeg endte med at købe via Goodiebox, da du havde samarbejde med dem. Jeg og min datter har være SÅ glade for den børste, men nu er den knækket (efter flere års brug og et par ture på stengulvet, den har holdt godt – RIP) – og derfor købte jeg netop en ny via Cocopanda. Men det er bare slet ikke den samme, selvom mærket er det samme og den ligner på en prik. Ved du tilfældigvis, hvor man kan få fat i den ægte vare?! Det er denne jeg har købt, som er alt for “hård” https://www.cocopanda.dk/product/3133837?gclid=EAIaIQobChMIvemI5aO-4wIVD9myCh1IBAtjEAQYCiABEgJj6_D_BwE
  På forhånd tusinde tak for hjælpen. Kh. Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med pandehår, igen! Anno 2019 udgaven...