En dag på ridelejr hos Tina Lund

Lokale farverige tøjfund fra Marbella

 

Der sker ikke meget i det bette hjem disse uger. Eller jo, det gør der faktisk, men det er mest ferie og familiehygge, så der er ikke det vilde at berette. Derfor tænkte jeg lige at vise jer hvad jeg købte rundt i det lokale Marbella. Én ting er jo de fancy butikker, dem kan jeg godt lide, men når det kommer til tøj er jeg ikke ude i de store beløb, da jeg oftere skifter garderobe end tasker og sko. Det kommer sig nok også meget af det job jeg har. Jeg har lige optaget en her del tv, og nogle dage var der tre tøjskift på en dag, og det skal gerne være være noget jeg ikke har haft på før, da det er forvirrende for seeren – synes jeg hvert fald. Defor finder jeg gerne en masse farverigt tøj til billige penge, og når jeg er ude at rejse er det sjovt at finde noget fra lokale brands, fremfor noget alle også kan købe hjemme. Sort tøj synes jeg heller ikke fungerer så godt på tv, men er ret glad for det i privaten. Mange gange har jeg købt noget der har været helt galt, når jeg så er kommet hjem, fordi jeg er blevet revet med af stemningen på stedet. Det er bare som om turkis batik et must når man står der, og så meget ikke, når man er kommet hjem til Kolding igen.

Alle disse ting har jeg fundet rundt i små gader og gyder, og i lokale centre. Jeg kan derfor desværre ikke linke til det, men alt har kostet mellem 20-50 Euro pr. del.

 

 

Bæltet her er dog et gammelt fra Zara, og solbrillerne nye fra Gucci.

 

 

Solbrillerne her fandt jeg også på turen, de er fra Prada. Skoene til den røde dragt er en ældre udgave fra H&M og tasken fra Ganni er heller ikke ny.

 

 

Fin lille sag jeg fandt til Hollie Nolia.

 

 

Jeg ved ikke hvornår jeg skal få dette farverige sæt på, men der må komme en anledning! Bikinien kunne jeg ikke stå for, jeg har noget med grønlige farver.

 

 

Image Map

Næste indlæg

En dag på ridelejr hos Tina Lund