Lokale farverige tøjfund fra Marbella

Køkkenhygge og morgenmøsser

 

Reklame Rotpunkt

I går tog de to andre på ferie med deres mor og i dag er sidste morgen med hende her, i hjemmet hvert fald, inden hun skal på ferie hos far.

Vi har sovet alt for længe, så morgenmaden bliver en hurtig omgang havregryn på køkkenbordet. Vores køkken er ikke stort nok til spiseplads herude, det har vi lige inde ved siden af, men der er også noget hyggeligt over at sidde lige her på bordet midt i det hele. Selvom det ikke ligefrem er et samtalekøkken, så opholder vi os her en her del og har direkte adgang til haven herfra. Vi får snart et spisebord derude, så vi kan tage maden med udenfor i sommersolen. Det bliver næste uges projekt at få alt det på plads, køkkenet havde bare førsteprioritet i denne omgang.

Men vi er altså også ret pjattet med at være i vores nye Rotpunkt køkken i det hele taget, imens Troels som regel laver mad og får et glas vin eller en kop kaffe. Jeg underholder naturligvis (og holder vinen) undervejs, sådan er jeg bare den hjælpsomme type. Han har det med at lave en masse forskellige små retter han står og nusser om, så det bliver til lidt tid derude. Jeg har ganske enkelt ikke været alverden med i køkkenet som barn, men det er ikke fordi jeg ikke kan (Bob Bob). Jeg vil bare hellere stå for noget andet, end lige aftensmaden.

 

For info om hvor det hele er fra i køkkenet, så har jeg skrevet om det i et tidligere indlæg her.

 

Så er der morgenmøsser og bjørnekrammere fra sovetrynen, inden den står på københavnerhygge og ferie hos farmand.

 

 

Skal du også ha’ en tur?!?

 

 

Eeeejjjjjj du er bare pinlig mor!

 

 

Der skal lidt godter med i tasken, tænk nu hvis vi tørster på turen. Det skulle også nødigt blive for gammelt det rosé, det er bedst der er udskiftning i lind strøm på denne årstid. Lad os få nogle med… Se SÅ kan jeg være til nytte herude!

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Lokale farverige tøjfund fra Marbella