Sommer og møg travl ferie

Gi’ lige mor her en kleenex…!

 

Der er en blanding af feriemode og fuldstændig kaos i huset lige nu. Hollie Nolia holder naturligvis ferie, og efter en uge hvor hun har været hos både far og mormor, er hun meget glad for at være i en radius af max en meters afstand af mig, konstant. Hun er pokkers misundelig over jeg snart har fødselsdag, så den anden aften da hun skulle sove talte vi om fødselsdage, og hvordan hendes 7 års fødselsdag skal være, og der blev jeg klar over at den allerede er mere planlagt end min.

Hele klassen skal hver fald med hjem, for ellers får drengene jo ikke noget kage. Så det bliver altså en fest med 24 børn, og Troels kan godt tage fri den dag for han har fået tildelt flere opgaver i den forbindelse. Hun kan sætte folk i sving den dame, det ved man jo ikke hvor kommer fra. Og lige som jeg troede at hans vigtigste opgave var at lave en stor skattejagt ude i haven, blev jeg meget meget klogere. Forventningen fra Hollie Nolias side er, at når børnene skal se hendes værelse og hun åbner døren (jeg tror hun føler det hele er i lidt større dimensioner end virkeligheden, og måske foregår det her også i slowmotion), så sidder Troels på hug i det højre hjørne af værelset og affyrer en konfettikanon i det øjeblik døren bliver åbnet, og alle råber højt i kor “Tillykke med fødselsdagen Holliiiiiiieeeee”, og som hun siger “jeg ved godt det sviner mor, men så støvsuger vi bare bagefter”. Når hun siger “vi”, så tror jeg også hun mener det er Troels tjans. På den måde er der ret mange forestillinger og planer omkring hendes 7 års fødselsdag, for slet ikke at nævne den pony hun mener hun bør få i gave.

Men hvis vi gør som vi plejer, så plejer omdrejningspunktet at være et tema med den vildeste kage og balloner, og det kan vi jo selvfølgelig ikke ændre på nu. Kagens tema er som regel noget af det hun har været mest begejstret for, og fascineret af i løbet af året – noget yndlings. Det har været Dr. Mcstuffin, Elsa fra Frost og i den duer, så da vi kom til kagen var jeg ret spændt på hvad der i år får æren af at pryde toppen af kagen, og i det øjeblik hun med store glimtende øjne slår ud med begge arme ala tá-daaaaaa og siger “familiekage, en kage med alle os på, vores familie mor”, der ved jeg bare at Troels kommer til at sidde på hug i det hjørne og fyre den konfettikanon af, og jeg skal hvert fald nok både råbe højt tillykke og støvsuge bagefter. En familiekage, fordi hun er så glad for vi har fået en familie. Hun elsker det, og hun elsker at omtale de andre (også Benjamin der bor hos far) som søskende, og hun gør det med stolthed. Kan I lige forestille jer hvor glad jeg blev, helt ned i maven, da hun sagde det? Så kan det godt være at turene til København er lange for mig, men det gør ikke så meget.

Held og lykke til vedkomne der skal lave alle os, og Ginger, i minifigurer, for hun har sågar planlagt hvilke øreringe hun skal have på, på kreationen. Jeg tror ikke jeg tager fejl, hvis jeg fornemmer at forventningerne er lidt ovre i Madame Tussauds.

Nu vil jeg klargøre lidt mere til min egen fødselsdag, da der kommer veninder forbi i weekenden, og kan da godt mærke at sådan et konfettikanon kan sætte griller i hovedet på én, men det kan oprydningen bestemt ikke!

 

Image Map

22 kommentarer

 • Cassandra

  GUD hvor er hun altså så sød!😱😍😍 hvor er det helt fantastisk dejligt at hun er så glad for jeres lille familie, skide god beslutning at tage den permanente tur til Kolding🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Christiansen

  Hvor er hun dog vakker og skøn 😍 Fik tårer i øjnene af at læse om den lille skønne væsen med en fantastisk sjæl og med hjertet på rette sted. Glæder mig på hendes og jeres vegne og så er et konfettirør da ikke nok 😆😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Frost

  Kæreste Mascha
  Det er sødeste og kærligere blogindlæg. Jeg nød at læse det. Altså det er jo tydeligt for os der følger til på Instagram at se, hvor glad Hollie er og at hun trives, men her er der ihvertfald ingen tvivl. Virkelig dejligt for jer og Troels og hans børn ser altså også virkelig søde og rare ud. Jeg ønsketænkning alt det bedste for jer????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er helt færdig af grin😂😂😂😂😂Jeg kan sagtens forestille mig Troels sidde i det der hjørne med et konfettirør, indtil anden ordre afgives😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så skøn en selvbevidst datter du har 🙂
  Og det bliver meget spændende med din egen store dag 🙂
  Hvis jeg må komme med et forslag, så er en pony noget stædig og kan være svær at ride for en “nybegynder”. Måske det er bedre at give en hest som er ridevant/tilredet godt, nogle gange kan man købe en god hest fra en rideskole.
  Det er bedst hesten er på den anden side 6 år, så er den mere moden og lærenem og den kan jo blive ca. 30 år – så der kan være mange gode år i hesten og så kan guldklumpen bare vokse og hesten bliver ikke for lille.
  Ønsker du og dine en dejlig sommerdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Jeg synes det lyder som en super god ide med en pony. Kan se du har fået et råd om at købe en hest, men det er nok lige at stramme den at begynde at smide hende op på ryggen af en hest på 149+. Måske bare en part ville kunne gøre det, kan være det er en mulighed ude på rideskolen, det har jeg tit oplevet. Det giver lige lidt ekstra følelse af ansvar 😄
   Og for pokker hvor er det dejligt at hun elsker sin familie ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor er hun dog dejlig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Linea

  Jeg bliver helt rørt på jeres vegne. Jeg husker godt dine indlæg om jeres lille tosomhed som til tider kunne føles lidt ensomt, så hvor gør det mig glad at læse om jeres sammenbragte familie, som har gives Hollie søskende både på mors og fars side ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  Århhhhhh 🤗❤️ Jeg blev sgu rørt over den dejlige historie..I er sgu så dejlige hver og en i jeres skønne familie..TAK for du deler og vi må følge med i Jeres liv.. Jeg elsker det 😍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Åh ♥️
  Det er da det skønneste!
  Det var lige det der var meningen med det hele! Håber at alle den der var så meget imod og synsdu var så egoistisk med flytning æder deees ord!
  Det er simpelthen fantastisk det der ♥️Tillykke med det – og jeres fødselsdage 🎉 Famile ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  ❤sødere kan det ikke siges , dejligt det er lykkedes for jer , tillykke med jeres familie ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Mascha
  Skønne dejlige Hollie ♥️
  Ja det er utroligt som de skønne børn kan sætte forældrene i sving, og vi gør det med glæde og endda med et smil på munden 🤪

  Angående kagen ved du så godt man kan få Sukkerprint med billede af jeres familie, tænker godt det kan laves på en smart måde.
  Skriv hvis du vil have link til hvor de kan laves 😊😊
  Fortsat rigtig god ferie til dig og dine kære ☀️🌼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En rigtig lille charmetrold! Virkelig et sjovt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Ahahahahaha!! 🤣🤣🤣 jeg elsker hun har gennem tænkt det så detaljeret med konfetti på værelset! Genialt hvorfor har jeg ikke tænkt på det før!!
  Og familiekage 😭 det er det første blog indlæg jeg både har grint og grædt til❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh man bliver helt rørt! Klap dig selv på skulderen – den bemærkning var en guldmedalje til dig, for at være den sejeste mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ligger lige og tuder lidt for mig selv…. hvor er det sødt og fantastisk!!+

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  SÅ fantastisk ❤❤❤

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg griner så tårerne render ned af kinderne! 😭???? hvor er hun skøn. Og tak for din fantastiske måde at videregive sådan en sød og dejlig oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Raymond

   Del gerne hvad det er du griner af, trænger til at grine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Mascha!
  Jeg sidder hernede i Italien og skal lige styre mig for ikke at begynde og tude🙈. Jeg blev SÅ rørt over at læse dit opslag og tror jeg ville have reageret som dig😍
  Du kan mange steder på lavet billederne på kage i marcipan (hvis det skulle blive for omstændigt med figurer..😜.
  Dejlige sommer billeder af Hollie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ja det varmer. Jeg ville også give hende konfetti og det hun ønsker. Jeg kender dig ikke men jeg tror at du er en fantastisk nærværende mor der husker magien og det er så vigtigt. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Hej Mascha 🌞 tjek evt KreaCakes by Michelle Ahrenkilde på Facebook. Der fik vi dåbskage fra og det var så flot og smagte såååå godt 🤤🎉😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer og møg travl ferie