Mine fødselsdagssko!!!

En dag på ridelejr hos Tina Lund

 

Når pigerne er startet til ridning, og vi alle rigtig gerne vil ud at ride en tur, er det meget heldigt at jeg lige kan diske op med Tina Lund. I går var vi i Tivoli og sov hos Troels’ mor i Lyngby, så vi kunne køre forbi Tina og Allan oppe nordpå, som jeg efterhånden har kendt i mange år. Lige de par uger her har de ridelejr på den hyggelige gård hvor Tina er opvokset, og hvis der var noget jeg inderligt drømte om som barn, var det at komme på ridelejr, så jeg ville faktisk også gerne se hvad det var. Jeg kan allerede nu sige, at det tror jeg vi gør til næste år – eller Hollie gør.

Jeg har altid selv været en hestepige, og har haft to ponyer i min barndom. Ikke noget fancy, bare ude i vores garage. Det kan man godt, hvis man bor langt nok ude på landet. Jeg har måske fortalt lidt for højt om det, for i skrivende stund er jeg ikke på talefod med 6 årig, der mener vi sagtens kan have en pony i garagen i Kolding. Havde vi bare haft plads, havde jeg købt en på stedet, men jeg synes det er lidt dyrt at have den opstaldet, og alt det der følger med i det daglige. Jeg gider jo ikke rende ude ved den selv hver dag, men kunne hun selv, måtte hun gerne købe en. Hun har trods alt selv tjent nogle penge, som hun kan købe en for. Vi må lige se tiden an.

Indtil videre hyggerider vi, og vi var så heldige at Tina havde 3 ponyer vi måtte låne i dag, så vi red både på skovtur, i ridehal og ude på springbanen. Jeg har ikke sprunget før, men kunne ikke lade være at prøve og det var virkelig sjovt! Små hop bevares, men det var sandelig i fuld galop. Jeg må lige smide dem på IG, de videoer jeg har. Synes selv jeg var ret sej, haha. Hollie Nolia har aldrig galoperet før, men pludselig opdagede jeg hende i fuld galop bagefter mig, så det kan hun også nu. Det er et par seje trunter de to, og så dejligt at kunne gøre det her med dem begge sammen.

Vi blev enige om at vi lignede en lille indianerstamme, på hver vores pinto pony.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Mine fødselsdagssko!!!