Mine fødselsdagssko!!!

En dag på ridelejr hos Tina Lund

 

Når pigerne er startet til ridning, og vi alle rigtig gerne vil ud at ride en tur, er det meget heldigt at jeg lige kan diske op med Tina Lund. I går var vi i Tivoli og sov hos Troels’ mor i Lyngby, så vi kunne køre forbi Tina og Allan oppe nordpå, som jeg efterhånden har kendt i mange år. Lige de par uger her har de ridelejr på den hyggelige gård hvor Tina er opvokset, og hvis der var noget jeg inderligt drømte om som barn, var det at komme på ridelejr, så jeg ville faktisk også gerne se hvad det var. Jeg kan allerede nu sige, at det tror jeg vi gør til næste år – eller Hollie gør.

Jeg har altid selv været en hestepige, og har haft to ponyer i min barndom. Ikke noget fancy, bare ude i vores garage. Det kan man godt, hvis man bor langt nok ude på landet. Jeg har måske fortalt lidt for højt om det, for i skrivende stund er jeg ikke på talefod med 6 årig, der mener vi sagtens kan have en pony i garagen i Kolding. Havde vi bare haft plads, havde jeg købt en på stedet, men jeg synes det er lidt dyrt at have den opstaldet, og alt det der følger med i det daglige. Jeg gider jo ikke rende ude ved den selv hver dag, men kunne hun selv, måtte hun gerne købe en. Hun har trods alt selv tjent nogle penge, som hun kan købe en for. Vi må lige se tiden an.

Indtil videre hyggerider vi, og vi var så heldige at Tina havde 3 ponyer vi måtte låne i dag, så vi red både på skovtur, i ridehal og ude på springbanen. Jeg har ikke sprunget før, men kunne ikke lade være at prøve og det var virkelig sjovt! Små hop bevares, men det var sandelig i fuld galop. Jeg må lige smide dem på IG, de videoer jeg har. Synes selv jeg var ret sej, haha. Hollie Nolia har aldrig galoperet før, men pludselig opdagede jeg hende i fuld galop bagefter mig, så det kan hun også nu. Det er et par seje trunter de to, og så dejligt at kunne gøre det her med dem begge sammen.

Vi blev enige om at vi lignede en lille indianerstamme, på hver vores pinto pony.

 

 

Image Map

10 kommentarer

 • Therese

  🤗
  Hvor ser det hyggeligt ud, men jeg har ikke det mindste forstand på heste
  Hvorfor har den ene hest det blå på hoved/ører ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Therese. Ikke fordi jeg kender ponyen men den har det sandsynligvis på for ikke at blive irriteret af fluer og lign. i ørerne. Nogle heste er mere sensitive mad sådan end andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   😊
   Tak Pernille, jeg tænkte på om det var for at den ikke skulle blive skoldet på ørerne 😂😂
   Dyr med meget lys hud f eks katte og hunde kan godt blive skoldet — så jeg tænkte, at det kan heste også ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det ved jeg simpelthen ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • rikke

   Det er en fluemaske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er I seje alle 3 🙂
  Rigtig gode billeder og god oplevelse at få sammen 🙂
  Jeg får helt lyst til at gå ud og sadle op og tage en måneskinstur……
  Lige vedr. tråden om blåt dække.
  Heste kan faktisk få for meget sol på punkter med lidt hår og udvikle pladecellekræft.
  Min hest fik kræft i sit ene øje, det gik til hævede lymfer på halsen osv.
  Aften hilsner !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Opstaldning fås med fuldpas, hvor du bare skal komme og ride – men prisen er selvfølgelig også derefter alt efter hvor i Danmark, man vælger det.

  Men så kan man nøjes med og komme fx 3 gange om ugen og ride, resten af ugen sørges der for fold, foder, udmugning, hø mm. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Maria, det ville da være synd for ponyen kun at blive rørt og nusset om 3 gange om ugen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej mascha. Hvad koster en ridelejr hos Tina? Har to piger i behandling og som ser Tina som det største idol. De ska endda til Dubai i konfirmationsgave fordi Tina bor der. Kh mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God fornøjelse – trods en nordjysk opvækst med 6 hestepiger i klassen, blev jeg sgu aldrig tryg ved dem, men hold op, det kan give meget hygge for en, når man er fan, det er tydeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødselsdagssko!!!