Weekend og forkælelse i Nordjylland...

Vi er på boksecamp i Marbella…

 

For nøjagtig 6 år siden, da Hollie Nolia ikke engang var 1 år gammel, var jeg på netop dette sted, på stedets første fitnesscamp for at få skrællet det sidste graviditetsfedt af. Dengang var jeg afsted med min dageværende veninde Kira, min mor og lille Hollie. Nu er jeg her igen, bare på boksecamp, sammen med min kæreste på et trænings-getaway. Kampen afholdes af min træner Dennis Holbæk og min gode ven Mads Larsen, der begge er tidligere professionelle boksere. Derudover er Frank der står for camp’sene her på Marbella Fitness Camp, også blevet en jeg træner med når jeg har været på disse kanter, så det er ret hyggeligt at være her igen, hos familien.

 

 

Måske jeg selv burde lave en uges camp hernede, men lige nu er jeg her på lige fod med alle andre, og fik booket nogle af de sidste billetter der var. Det kan godt betale sig at gøre den slags i bedre tid, for flybilletterne endte med næsten at koste mere end opholdet, i forhold til hvad de havde kostet for nogle måneder siden.

Men nu er vi her, og jeg skal da lige love for vi får bevæget os!! Vi træner 2-3 gange om dagen, og holy shit det er hårdt. Grunden til vi er på boksecamp og ikke fitnesscamp eller noget andet er, at jeg synes boksning er sjovt, og på den måde glemmer jeg lidt hvor hårdt det også er at stå i solen og træne. Der skal virkelig fokuseres og tænkes, når vi har bokseteknik, da det er kræver meget teknik. Troels var nu ikke meget for det, han er mere til cykling, badminton og golf. Jeg vil nu hellere se ham smadre en sandsæk med sveden sprøjtende, i stedet for at se ham stå og dimse rundt med det andet. Uhhh det er så dejligt maskulint! Altså hvis man ser bort fra vores morgenyoga, det var knapt så yndefuldt, haha. Men der havde vi jo vores debut sidste weekend i Nordjylland, så vi vidste lidt hvad det var.

Det gode ved at være her er naturligvis at vi får trænet, men også at vi får spist det rigtige fordelt på tre daglige måltider. Vi havde egentlig brug for et kickoff her op til sommeren, for vi var faldet lidt af på den, og ingen af os har det godt med ikke at være i form. Sundhedsmæssigt er det naturligvis en fordel, og efter jeg har fået gennemgået min krop af læger og genetikere, der konstant siger hvor meget det betyder at være i form, så gør jeg noget ekstra ud af det. Jeg ved godt at det er enormt populært at fremelske den lidt mere blødere krop, med fylde og former, og det kan også være skønt og flot, det er bare ikke særlig sundt fysisk. Ét er sundheden, men jeg vil også gerne have det godt med at se mig selv i spejlet, og når I ser mig, er det oftest fra mine bedste sider. Jeg gider altså ikke vise deller og den slags, selvom der er imponerende mange likes i det – so sorry.

Så her er vi, og I kan fandme tro vi sveder, bander og er møg trætte! Der shoppes naturligvis også, og det skal I også nok komme med på.

 


Tre ting jeg glemte at pakke til boksecamp:

  • Sports bh’er (jeg står selv for første knockout)
  • Træningsshorts
  • Mine boksestøvler

Men hvorfor også tage det med? Doooohhh!

Til gengæld huskede jeg:

  • En ny kjole til hver dag
  • Høje sko
  • Alle mine kreditcards (10 min til Marbella old town, og 20 min til Puerto Banus)

 

 

Imellem træningerne er der tid til at restituere i solen.

Kjolen er en gammel sag, jeg husker ikke hvor fra.

 

Image Map

Næste indlæg

Weekend og forkælelse i Nordjylland...