En opdatering fra lufthavnen. Next stop Paris!

Sundhed, boksecamp og rabatkode til Restart Juice

Reklame/rabat Restart Juice

Min fødselsdag nærmer sig, og de mål jeg har sat mig selv med træning og sundhed, har været svære at passe ind i et travlt program – men jeg prøver! Jeg har aflyst alt for mange tider med min træner, men når muligheden har været der, har jeg slået til. Nogle dage har det været sammen med Troels, og med Hollie Nolia på sidelinien. Så ligger hun og ser iPad imens vi begge træner og sender flyvekys. Sådan har jeg gjort siden hun var lille, og det fungerer så fint.

I kender sikkert også til det, gerne at ville nå det hele, men det er ikke altid så realistisk som man kunne ønske sig, og svært uanset de gode hensigter. Det er så vigtigt at stoppe op og mærke efter om der prioriteres rigtigt, om noget kan gøres anderledes og bedre.

 

 

Vi tager på Fitnesscamp på søndag, og en uge frem. Som jeg har fortalt tidligere, så optager jeg et program til DR2 omhandlende min sundhed, som indeholder en masse test og info, om hvad jeg selv kan gøre bedre for mig selv og mit liv, og det tager jeg drøn alvorligt. Defor har jeg udover træningen suppleret min hverdag med gode juicer, så jeg får alt det sunde jeg ikke selv får spist, hver dag. Men nu tager vi altså også en uges intensiv træning, på boksecamp i Spanien, hvor træning og kost er sat i system. 

Det jo ikke fordi jeg tror jeg skal til at være bokser, men min træner Dennis Holbæk, samt min gode ven Mads Larsen, holder en boksecamp på Marbella Fitness camp hele næste uge… Og jeg kan simpelthen ikke undvære Dennis så længe, så jeg har booket et ophold for både Troels og jeg i perioden. Jeg tror desværre ikke der bliver meget badeferie for os, selvom jeg drømte lidt om pool og tapas da jeg bestilte. Der er hele tre træninger om dagen, og den første er tidligt om morgenen. Aaaaarghh det bliver hårdt! Men jeg synes boksning er sjovt, og jeg snyder lidt mig selv på den måde, at jeg får trænet uden at tænke over det er træning. Det værste bliver at undvære musen i perioden, som skal passes af mormor og far imens. Vi Facetimer hver dag og sender masser af beskeder, så det skal jo nok gå. Jeg savner hende allerede.

 

 

En del af det at være sund, kommer i flaske for mig, for jeg får ganske enkelt ikke spist det frugt og grønt jeg burde, og slet ikke varieret nok. Derfor har jeg købt litervis af gode juicer hos Restart Juice, siden jeg flyttede til Kolding. Ikke bare til mig selv, men til hele familien.

Det er både juicekuren og de andre juicer jeg drikker, og grunden til jeg gør det er, at jeg gerne vil tilføre min krop nogle gode vitaminer, mineraler og fedstoffer. Det er noget jeg gør hver uge, og altså ikke blot 3 dage, hvor jeg ikke spiser noget undervejs. Det kan man også som en detox, og min erfaring er at det nulstiller mig mentalt og tager min sukkertrang. På den måde vender jeg dårlige vaner, og starter op på en sundere livsstil igen (og igen, og igen), når jeg har haft mere usunde perioder med travlhed og for meget junk. Det jeg gør dagligt, er at jeg supplerer min kost med juicer. Det er ganske enkelt sundere alternativer, end hvad jeg ellers ender med at snuppe i farten.

Restart Juice holder til i Kolding, derfor har jeg selv været nede på produktionen og hente mine bestillinger, men ellers sendes de – de er helt friske og nypressede. Jeg kan godt lide der er kælet for min juice, hvor hvert enkel økologisk ingrediens bliver puttet i maskinen og presset styk for styk, i en lille produktion. Og så er det lokalt for mig, og det gør det næsten endnu mere attraktivt. 

 

 

Udover juicekuren, så har de også abonnementsjuicer, og dem er jeg ret stor fan af også. Jeg har forsøgt mig med at slowjuice selv, men rent økonomisk hænger det ikke sammen med de økologiske indkøb i mange varianter, da jeg ikke gider drikke den samme juice i litervis, men gerne vil variere smagen. Det sat sammen med hvor omfattende det er tidsmæssigt, kan det ikke rigtigt betale sig. Jeg prioriterer derfor hellere at købe en halv liter juice, end f.eks. en kop kaffe på farten. Dét gider jeg ikke bruge penge på, så hellere noget hvor jeg vitterligt får noget for pengene.  

Der har været forspørgsler på rabatkode til Restart Juice, og sådan en har jeg skaffet jer.

 

20% rabat med koden Mascha20, som gælder frem til mandag.

 

Denne her er i øvrigt den bedste form for ice coffee ever – Starbucks go home! Økologisk low acid kaffe der har en virkning som matcha the, hvor det virker over mange timer, istedet for det kicker kort. Okay jeg er jo ikke ekspert, men det lød så godt da jeg fik det forklaret. Denne her kop kaffe giver jeg gerne penge for.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

En opdatering fra lufthavnen. Next stop Paris!