Mit favoritområde i Marbella

Sidste runde boksecamp fra Marbella

 

Jeg ved godt det er knapt så posh og fashion det her, men jeg er nok lidt en blanding af noget feminint og noget råt. Jeg kan godt lide action og eventyr, men jo også noget fancy pancy. Jeg har aldrig været vild med sport, og da slet ikke noget med bolde eller noget der går for langsomt, som f.eks. golf, som jeg ellers også har givet en chance. Noget tyder på at jeg er nødt til at give det et ekstra forsøg, nu jeg lokkede Troels med på boksecamp. Jeg er ikke den bedste eller sejeste på holdet her, som i slet ikke, men jeg synes det er skide sjovt og actionpacked. Heldigvis blev Troels bidt af det, så nu kan vi deles om Dennis Holbæk derhjemme.

Ét var at det var mother fucking hårdt og hot, at træne tre gange om dagen i 30 graders varme, midt i solen. Men fredag skulle vi alle tage tre runder med Mads og Dennis i ringen, hvor de havde plethandsker på – dét er edermanme hårdt kan jeg sige jer! Mændende tog 3×3 min, pigerne 3×2 min… Og vi var ved at kaste op af udmattelse bagefter, fy for pokker! Men der var en stor tilfredshed i at have gjort det, og ret fedt at vi alle var sammen om det, og heppede på hinanden. Det har altså været en ret god camp, og vi er blevet kickstartet godt og grundigt i vores træning. Det er jo noget lettere når der serveres sund mad tre gange i døgnet, og jeg har helt holdt mig fra sukker i ugen, og kun fået fire glas vin/champagne på hele turen… Og der har altså været mange hyggelige aftener, timer ved poolen hvor de andre drak kolde bajere og barbecuefest med fuld gas, hvor jeg har holdt mig i skindet imens de andre kørte sjusser og basarm. Så det skal holdes ved lige når vi kommer hjem, for jeg har det nu bedst når jeg er i form. Jeg bliver så usikker og ked af det, når jeg ikke er tilfreds med min krop, det betyder alverden for mit humør og velvære, og det har jeg det ikke godt med. Det kan mærkes så meget på min selvtillid, og det tager alt for meget energi og fokus fra mig at have det sådan – derfor vi tog afsted, og altså ikke noget jeg er booket til.

Udover træning er der hygge med alle de andre deltagere på Marbella Fitness Camp, som vi ikke kendte på forhånd. En ret blandet gruppe på ca. 30 stk. med helt forskellige baggrunde og niveauer. Vi var alt fra et par børnefamilier der havde både små og store børn med. Nogle der var vant til at bokse, og andre der aldrig havde prøvet det. Helt alm. mennesker i forskellige størrelser, og altså ikke bare en masse boksebøffer. Det er ret socialt, men man kan gøre som man vil, og vi spise nogle aftener ude selv, da vi havde lejet en bil at komme rundt i. Det er en træningscamp, og derfor er værelserne også sparsomme, da det jo ikke er et spaophold. Mellem træningerne hyggede vi ved poolen, kørte en tur til stranden eller byen. Der er også mulighed for at vaske træningstøj eller spille beachvolley.

 

 

Super søde Nabhia har altså et killer hook, og en meget cute baby. Hvis I så “gangsterne” på min story, kan I se vi er en ret blandet gruppe, der alle uafhængigt af hinanden er her.

 

 

Så er der fandme Top Gun ladies, haha…

 

 

Worlds best sololie, just sayin’ – kan købes lige her. Lotion fåes kun på nettet, resten i alle Matas landet over.

Note: Jeg skal ikke skrive Reklame når det er åbenlys reklame for mit eget brand, siger forbrugerombudsmanden – I er jo ikke dumme 😉

 

Yipee kayee!!

 

 

And now, home we go… Vi kan lige nå Sankt Hans bålet med alle børnene ♥

 

Image Map

Næste indlæg

Mit favoritområde i Marbella