Jeg har købt en møg dyr taske, vil I se...

Nu med pandehår, igen! Anno 2019 udgaven…

 

Jeg er den der irriterende type, der dukker op hos frisøren med et billede af en eller anden sindssyg lækker superstars hår, og siger: Bare sådan der, det hår der vil jeg gerne have. Altså så jeg ser sådan ud.

AS IF!

Ca. hver andet år får jeg klippet pandehår. Det er sjovt nok altid i den tro, at jeg så kommer til at ligne Helena Christensen. Der bliver jeg lidt skuffet hver gang. Ikke fordi jeg ikke bliver glad for mit hår, men det er sgu nok ikke lige dér jeg kan hive supermodel looket hjem – selvom det nok er det eneste sted jeg har mulighed for at være en del af den leg. Nå, men derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte være en anelse mere beskeden denne gang. Så jeg fandt en med kortere ben, Eva Longoria. Make me EVA LONGORIA, goddammit Signe!!

 

Se lige det hår og den farve, arrrrghh hun er hot!

 

Hun er så tålmodig hende Signe Eflund, og enormt pædagogisk når det kommer til at afstemme forventninger. Vi blev enige om at lave en Mascha Vang i stedet, og det ser altså sådan her ud… Med andre ord, en Eva Longoria med Helena bangs. Sådan tolker jeg det hvert fald.

Det minder lidt om den ombre jeg havde for 7 år siden, og som jeg var glad for længe. Nu hedder det en balayage, og jeg har fået klippet pandehår i samme omgang. Jeg ved jeg kommer til at veksle mellem det er helt nede i panden, og så lidt til siden. Planen er det skal være lysere, som Evas naturligvis, men det kunne ikke laves på én gang da mit hår er så mørkt. Mit hår er så mørkt natuligt, så det skal gøres ad flere gange.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Jeg har købt en møg dyr taske, vil I se...