Aldrig har jeg oplevet noget så råt! Grindedrab på Færøerne...

En opdatering fra lufthavnen. Next stop Paris!

 

Godmorgen, eller hvornår du læser dette. Jeg sidder i lufthavnen i Billund lige nu, der går heldigvis også fly ud i den store verden herfra. Jeg var tåbeligt tidligt oppe for at komme med mit fly til Paris, og så er det selvfølgelig forsinket. Jeg kunne ellers godt have brugt lidt ekstra tid med musen her til morgen. Hun har været syg de sidste par dage, og derfor hjemme fra skole. Jeg ville aller helst ligge og putte med hende, men det er nu engang sådan, at min chef (mig) ikke har en ordning der hedder barnets første sygedag, og når der står et helt tvhold der har brugt lang tid på at planlægge og arrangere én bestemt dag alle kan optage på, flere måneder i forvejen… Så aflyser man ikke lige.

I forgårs kunne jeg heldigvis afbryde optagelser og tage mig af hende, men i går var Troels hjemme og de tog begge med mig på job hvor vi optog i Varde. Så puttede hun i sofaen hjemme hos Charlotte Bøving, sammen med Troels, imens jeg filmede til DR2 programmet “Hvad skal jeg dø af”. I morges kyssede jeg hende flad inden jeg smuttede, og så tager Troels den derfra. Hvor er det vildt i min verden at det kan lade sig gøre, når jeg har været vant til alt var meget mere kompliceret. Hurra for offentlige ansatte, med en overenskomst som min chef (den stride kælling) ikke tilbyder.

I aften lander jeg i Kbh og overnatter, hvor jeg i morgen skal et smut til Bornholm på et lille debat-job til folkemødet, og så hjem til Kolding og vende, inden vi søndag smutter til Spanien. Det er lidt et puslespil der skal gå op, men vi indretter os efter de skæve dage og arbejdssituationer, som for mig varierer enormt meget. Derfor har jeg heller ikke været så aktiv her på bloggen, det er lidt svært at få det hele til at hænge sammen lige for tiden synes jeg, og så kombineret med lidt sure kommentarer her og der fordi jeg tillader mig at være glad og boblende i et badekar, så kan der godt være brug for et lille pusterum. Men nu får I altså lige en opsumering…

 

Hygge i badet i går, da der går derfor lidt for mange dage inden vi ses igen.

 

 

I går var vi i Varde hvor vi optog et, for mig, vigtigt program om min sundhed og gener. Charlotte Bøving er en fest at være sammen med, og vi havde en skøn dag i hendes hjem.

 

 

En af de ting der virkelig kræver tid lige nu, er optagelser til Beauty Bosserne. Hooooold nu k*** hvor er det tidskrævende, og falder ofte uhensigtsmæssigt sammen med familie og børn, når man som jeg bor i Kolding og det meste foregår i København. Det er jo blot ét job blandt mange andre, der skal flettes ind. Det har sendt mig i fosterstilling nogle gange, med 12-14 timers dage og afsavn. Men sådan er det at være i en branche som min, og sådan er det at være selvstændig. Jeg er nødt til at gøre det sådan, for hvem ved om der overhovedet kommer flere jobs næste måned? Heldigvis har vi det rigtig sjovt imens vi optager, og det er nogle søde mennesker allesammen. Alle omkring mig er faktisk ret fleksible, både på job og hjemmebane, og det sætter jeg stor pris på. Havde jeg ønsket en anderledes hverdag, så havde jeg jo ændret det, men jeg kan godt lide variationen. Jeg har faktisk kigget på en lejlighed i København med den mest geniale beliggenhed, men den manglede lige charmen og noget hygge, selvom den opfyldte alle andre krav. Nu må vi se hvad det bliver til.

Jeg har brugt denne nye kjole en del, og mange på IG spørger efter den. Den er fra Munthe. Min silkebluse ovenover er en gave fra Dea Kudibal. 

 

 

En dag i Nordsjælland med Beauty Bosserne…

 

 

Et andet job, der udefra set nok ikke ligner så meget et job, men det er det, og der hører en stram men ovenud skøn tidsplan med til det. Det var en tur til Nordjylland i weekenden, og den skal jeg nok fortælle meget mere om lige om lidt. Jeg har nogle ret gode anbefalinger og oplevelser, der kom meget bag på os begge. SKØN tur!

 

 

Min favoritkaffe i en sundere udgave, der holder mig på benene er denne her fra Restart Juice. G-E-N-I-A-L! Jeg har købt juicer derfra hver uge, siden jeg flyttede til Kolding, og det er blevet en stor del af min kost. Denne nyhed fra dem, som jeg fik med som smagsprøve, rocks my world! Flere har spurgt om en rabatkode, og jeg har sendt en forspørgsel. Men det er altså ikke et samarbejde jeg har med dem når jeg skriver reklame, udelukkende fordi jeg handler så meget jeg får mængderabat.

 

 

Der er også tid til hygge i Kolding, eller vi havde hvert fald en dag hvor vi ikke skulle andet end være hjemme, da mit job blev aflyst – det gjorde bestemt ikke noget! Der var hygge og kage i haven, men en god gammel ven og hans mand på Grundlovsdag.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Aldrig har jeg oplevet noget så råt! Grindedrab på Færøerne...