Mini me, Hollie Nolia er startet til ridning...

Vores lille wonderland af en have

 

Vi elsker vores vores skønne, skønne have, som breder sig ud over forskellige niveauer på vores grund. Nede i bunden af haven, er der adgang til åen, med spil til en lille jolle eller kajak, der er bålplads og et lille skur. Jeg tror de tidligere ejere har brugt det som redskabsskur, men pigerne er helt vilde for at få det lavet om til et hyggeskur. Jeg forestiller mig jo området svøbt i fakler og bloggerlyskæder, og et hyggeligt skur man kan være i.

Jeg har en idé om at male det indvendigt, måske i mintgrøn, lysegul eller hvid, og ligge nogle madrasser i bunden og en masse skønne puder både inde, men også på siden af skuret hvor der er monteret en lille bænk. Eller lave en indbygget bænk og et bord derinde. Jeg er lidt i tvivl, så I må meget gerne komme med foreslag, hvis I har nogen.

Her bliver så flot, når det hele springer ud…

 

 

Image Map

12 kommentarer

 • Karina Hansen

  Tænker det ville være hyggeligt for dem med nogle Palle møbler. Man kan i både Bilka og plantorama købe færdige hynder der passer til euro paller. Det er nemt og så kommer de lidt væk fra gulvet. Madrasser på gulvet vil kunne trække fugt til da gulvet i “hytten” ikke ser isoleret ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vend skuret – eller skær hul i væg mod sø – så I får skur med udsigt til vandsiden når I sidder der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Li

  Jeg synes, at der skal være pastelfarvet “slikbutik” farvet indvendigt – sart lyserødt med pastel blåt, grønt og gult tilbehør. Rigtig havehusstemning😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Først – hvor er jeg sindsyg misundelig, på den gode måde, over hvor skøn jeres have er 😍
  Det lyder som en helt fantastisk ide med madras og en masse puder i skuret, og som en anden skriver. Så få hvad end i putter der ind, lidt op i højden så de ikke bliver fugtige.
  måske skulle i lave et vindue ud mod bænken – så kan børnene hygge derinde, og se på på i to voksne turdelduer der sidder med et glas vin 😉

  Og så en anden ting, hvor er det fantastisk at læse om hvordan dit liv har formet sig, der virker som om der er kommet en helt anden ro over dig, og jeg elsker elsker elsker at læse og se billeder af jeres børn, og hvordan de bare virker så harmoniske sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Fast bænk i hver side inde i skuret og et bord i midten. Bordet skal så kunne sænken ned (klap-sammen-ben) og vupti det hele er i bænken niveau og er nu en stor seng. Lige som i en campingvogn (spiseplads om dagen, seng om natten) Bænkene vil jeg lave som slagbænke hvor der er opbevaringsplads under sæderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone lind

  En stor boxmadras, 149×200, hvor i tager benene af. En masse store puder og lækre vattæpper.
  En hylde på bagvæggen til små nips ting, som bøger og spil. Lyskæder og hvis der er plads til et lille bord. Mal det en lys sart pudder grøn indvendig. Det bliver en lille drømme hytte💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Kunne man lave en kombi? I skal i hvert fald tænke på at have en evt madras op fra gulvet, som en skriver ovenfor. Der bliver fugtigt og lækkert for insekter mm under den ellers! Hvad med en lille veranda/terrasse udenpå huset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Jeg elsker simpelthen jeres have. Kan lide, at den ikke er ” så friseret”, men mere naturgrund. – Hytten skal nok blive alle tiders,og et skønt fristed for de unge damer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lækre farver og så noget Fatboy outdoor. Så kan det bruges både inde i skur og tages udenfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er jo ren idyl – jeg havde lavet det ren kolonihave-dukkehus, med rødternet dug, retro møbler, orange gryder og strikkede tæpper – men måske en gigantisk madras med lyse puder, vattæpper, en stak bøger og en lyskæde ikke også ville hitte, til både børn og voksne.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine og Camilla

  Din blog har for mange reklamer, men ellers fin nok:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hvis du vil bruge skuret til noget spændende samt male det indvendig, tænker jeg du bør isolere væggene og sætter plader på bare et tyndt lag ellers tror jeg malingen vil gå igennem ligesom den udvendige sorte maling er og det vil se grimt ud samt isoleringen gør, at hvad du indretter med vil ikke få fugt på samme måde som uden isolering. Sæt et par gode stole samt et lille bord derind og lav evt et bord langs den ene væg til ungerne kan bruge til at lave lektier, tegne eller på anden måde være kreative.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini me, Hollie Nolia er startet til ridning...